Dertleşecek bir arkadaş da yok ki. Kimse yazmıyor.
Tek başıma kalmış gibiyim
Diğer hisselerin uçuşunu seyretmek çok üzüntü veriyor.
Sanırım , millet başka hisselerde malı götürmekle meşgul.
Bu nedenle buraya kimse uğramıyor.
Printable View
Dertleşecek bir arkadaş da yok ki. Kimse yazmıyor.
Tek başıma kalmış gibiyim
Diğer hisselerin uçuşunu seyretmek çok üzüntü veriyor.
Sanırım , millet başka hisselerde malı götürmekle meşgul.
Bu nedenle buraya kimse uğramıyor.
Şarj istasyonu haberini yaptılar ardından haliyle ky üşüştü hisse yükseldi ellerindeki malı sattılar şimdi 5,30 lara kadar yolu var destek oralarda Bi yerde malesef umarım yanılıyorumdur ama durum bu bu gurup bu geçen senede şirketi sayıyoruz diyerek aynı şeyi yapmışlardı hep aynı terane şimdi bana katılmıyorsunuzdur belki ama endeks 0,06 düşerken bu hisse niye %5 düşsün ki hani astor gibi halka açılıp 10 katına gitse tamam düşsün öyle bişey de yok ee bu arada astor bu gün artı kapattı neyse kısaca mal satmak için haber yaptılar yine malı satanda herzaman ki gibi bankof ana aktör düşüşü tetikleyen de devamını getirene bankof alt hesap halk yardımcı olmuş hadi kolay gele
Haberi 19 unda yapmış 20 sinde mallanmış 21 den bu günde net satanlar bankof A1 şeker gedik halk ahlatcı ziraat gurubun alt hesapları bunlar diye düşünüyorum
Sn by akıl zaten fitili öyle Bi uzun bıraktı ki onu geçmesi üstüne atması zordu o hareketten sonra iki üç defa 6,46 nın üstünü denedi ama her defasında bankof devreye girdi hisseyi geri getirdi yani bu bofa dan kurtulması lazım aldığını sürekli 10 dk ile 1 gün zarfında satıyor günlük 10 20 30 TL karla kapatmanın peşinde
Özak ların duruyor mu by akıl
Fonlar deli gibi mal topluyor o açıdan sordum ozkgy hep böyle yapıyor topluyorlar topluyorlar ardından Bi start veriyorlar
Ben bende olan hisselerin sayfasındaçoğu zaman hiç yazmam halka yeni açılanlar hariç onlar Bi yola koyarım sonra oradanda yazılarımı seyrekleştiririm mesela ben bugün özakta ekleme yaptım başka bir hissenin karıyla birazda enerji sektöründen Bi hissede alım yaptım yalnız şu cvkmd ni nasıl kaçırdım sayfamda cwene ile cvkmd ni üst üste yazmış takip ediyordum hesapta cvene yi satıp ona yükleyeceltim dönüşümlü olarak ama olmadı kaçırdık vesselam Bi ara 33 den oyayo alacaktım Bi işim vardı teli cebime koydum Bi daha elime aldığımda tavan olmuştu onuda kaçırdık sinir oldum bahtsız bedevi misali geldim bu sayfaya sardım
Sağlık olsun
Borsada fırsatlar bitmez
Başka bir hissede nasibin çıkabilir.
Aynen sağlık olsun
Sence bu şirket neden değerleme yaptırmıyor
2.000 tane hissem kalmış
Kafa yormama değmez
Ben , şimdi yeni aldığım ERBOSAN ve TEKTU ya odaklandım
Onların topiklerinde birileri birşeyler yazsın da dertleşelim diye bakıyorum , ama ne gezer , oralarda da yalnız başıma bekliyorum.
Gel , yarın bu yazdığım 2 hisseden al da onların topiklerinde Hasbihal edelim.
Doğru diyorsun kafa yormaya değmez ama benim Bi fikrim var şimdi bunlar 30 milyona batumi de avm yi gömdüler ya işte son üç yılda gayrimenkul ler dolar bazlı %200~250 yaptı ya işte bu yeni değerlendirmede o avm nin fiyatını çıkaracak Bi değerleme şirketi yok eski fiyatı 30 milyon dolar yeni fiyatı 60 70 80 milyon usd arasında bişey olması lazım hiçbir değerleme şirketi bu işin içinden çıkamaz diye düşünüyorum TÜRKİYEDEKİ gayrimenkullerde aynı şekilde neyse bu kadar yeter çok yazdık yine yatırımcılara tavsiyemdir yazılarımı kale almayın
Herkes bunları biliyor , ama hissede yıllardır bir gıdım ilerleme yok
Büyükler çoktan toplarlardı. En başta , metro holding toplardı.
Toplamadıklarına göre , ne numaralar var diye bir düşünmek lazım.
Sürekli aldığını alt hesaplarda topluyorsa belkide tüm malı toplamıştır bu arada aldığım enerji şirketi uçuyor
Birde bişey daha geldi aklıma acaba bunu sert yukarı çekip Avgyo da mal mı çakar veya tam tersini mi yapar
Bankof yine devrede herzaman ki gibi
Poh poh lasam mı
Yok yok bu poh poh lanmaya gelmez poh
Tüm acenteler şöförler muavinler devreye girmiş sanki yüzleri güler mi ki
Esas oğlan kahadze o devreye girdiyse tüm hesaplar değişir 10 liraya kadar tüm lotları toplar yani dışarıda kalan tüm lotları
Osuruk oldu
Kılavuz kardeş , bugünün pastasını gönderebilir misin.
Alım yönünde harekete geçen Bofa sonradan satışa mı geçti.
Son 1 saatteki düşüş kötü oldu
Zarzor 6,22 den kapadık.
Bugün son dakikalarda 6,22 den biraz ekleme yaptım
Yarın 6 TL. nin altına düşerse , biraz daha almayı düşünüyorum
Aynen öyle oldu sabah önce alımdaydı yani alım ateşini yaktı ardından hisse kendi yükseldi galiba veya iş garanti felan yükseltti yani yükselişin devamını onlar getirdi heralde sonra Bi baktım bofa global satıyor haliyle hissede düşüşe geçti ara ara baktım bu kadarını gördüm
Bu kerkenezler , bilanço zamanı mepet i yükseltip , kötü bilanço gelince de hızla aşağı
salıp yatırımcılarına büyük zarar yazdırıyorlar
İnşallah , bu defa öyle olmaz.
Kıytırık hareketlere devam ediyor bofa 6.22 kapanışa bu gün yaptığı işlemlerden 37 bin para kazandı yine hep trade ediyorlar bu malın toplu olduğunu mu gösterir yoksa malın dağınık olduğunu mu sence her gün bu kadar trrik Bi hissede bu kadar al sat yapabilmek Bi marifet ayrıca bofa olmasa bu hissenin günlük hacmi 400 bini geçmez bişey daha kıvırcığın tanesi markette 30 TL
Alışverişi ben yapmadığım için bilmiyordum öğrendim tecrübe ederek
Gürcistan daki avm sini satsa , hisse uçar
Zaten avm ye ne gerek var. Galip Gürcistan’da hapiste.
Orda ona rahat yok. Oradaki bağlantılarını koparsınlar
Galip i de Türkiye ye yollasınlar. Cezasını burada çeksin
Mesele böyle Bi hissede 1 küsür milyon satıp 900 bin küsür malı almakta ya malı toplayıp toplayıp serpiştiriyor sınırı geçince sert satışlarla ve satım tarafına 1 milyon lot yazıp alıma geçecek yatırımcıyı frennliyor artı Satışta 1 milyon bekleyeni gören yatırımcı aktife satış yazıyor onuda pasif yazdığı alımlarla kısmen karşılıyor Bi noktada kesip aktif alımlara geçip son yazılan kendine ait olmayan satış kademelerini alıyor biraz karışık mı oldu ne
Millet banka hisselerinden köşeyi döndü.
Biz de , burda , öyle mi oldu , böyle mi oldu acaba diye debelenip duruyoruz.
Bu gün ERBOSAN ları az bir zararla verip , yerine, mepet ve tektu aldım
Hiç cikimde değil istediğini yapsın 8 tane hissem var
Sırf orada sayfalar kirlenmesin diye gidip orada yazmıyorum
Yazmak iyi gelmez buraları spek okur kafaya takar dökmeden gitmez hele kalabalık çok olursa bide her yazan patrona speğe giydirirse bazende her gelen övüp yalayıp yutarsa patronu işte her halukarda ky nın aleyhine işler diye düşünüyorum aslında eskiden iyiydik ama galip git gide vijdansızlaştı yatırımcısına karşı