Güzel bi açılış yap.At 60 üzerine...Hadi benim tınazım...
Güzel bi açılış yap.At 60 üzerine...Hadi benim tınazım...
BAKALIM ALDIĞIMIZ AVM NE YAPACAĞIZ? YERİ EFSANE GÜZEL:ok: KİRA GELİRİ BİLE ALSA BİLANÇOYA DELİ KATKISI OLUR? YENİ KAP HABERLERİNİ BEKLİYORUZ. :yahoo:
Haberlerin hisseye etkisi neredeyse sıfır. Haberle gitmeyecekse neyle gidecek? Gerçi hisse piyasada ne yazılıyor ne çiziliyor, adını bilen bile yok gibi bir şey. Acemsah’ı takip edenler dışında kimsecikler yok. Hadi hayırlısı diyelim. Bunun da gideceği bir şey bulunur elbet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavan olur mu?
http://www.demirce.com/portfolio/izm...rim-yarismasi/
TNZTP tınaztepe üniversite kampüsü inşaatı sanırım %80 seviyesinde, tamamen bittiğinde güzel bir yerleşke olacağa benziyor,
Buradaki hastanelerinde devreye girmesi bilançolara büyük etki yapacaktır.
Acemşahı yıllardan takip eden birisi olarak kendisi bir hisse ile ilgili öngörülerde bulunmaya başladıktan en iyi ihtimal iki sene sonra gelip yatırım yaparsanız hiçbir şey kaybetmiş olmazsınız.Asuzu da bu böyle oldu Adel de yine aynısı oldu .Hatta iki sene az bile söylemiş olabilirim.
Kanun gereği Üniversite kampüsü binalarla birlikte yine patronun kuruduğu SES vakfına ait, Burasını vakıf devletten Hibe ile bedavaya aldı üzerinede gecmişte burasının inşaası 100 milyon gibi bir nakit hibe alındı.
Borsadaki bizim Tınaztepeyi ilgilendiren iki yönü var
1- Kampüsteki Diş ve Genel Genel Hastaneler üzerinden AFİLİASYON (sağlıkta Üniversite özel sektör işbirliği demek) geliri elde etmek.
2-Sahip olduğu veya olacağı kampüs dışındaki hastanelerde üniversite Hastanesi oldu; buradan da hem devletin işgücü ve eğitim teşvikleri ile yine AFİLİASYON, Teşvik gelirleri elde edilecektir.
Bu gelirler ufak rakamlar değildirler, AVM otel komleksinin dönüşümü ile cok cok ciddi gelir rakamlarına ulaşacaktır.
Savaşlarda hastaneler ve sağlık sektörü önemlidir.!
Tavan olabilir.!
BAKALIM PATRON AVM NE YAPACAK? BİLGİLENDİRME KAP ATSA FENA OLMAZDI :yahoo:
Seceneklere bakalım.
A) Hastane, güzellik merkezi ve Sağlık cihaz ekipmanları malzemeleri satış merkezi
B) Otel ve AVM olarak kalır kira geliri elde edilir.
C) 30.5 Milyon dolara aldığını imar ile 5 kat değer artışından dolayı 152.5 miyon dolara satar
D) Yeniden değerleme yapar yukarıdakilerden herhangi bir secenekle değerlendirir.
Bir sürü söylenti yaydılar...
Otel avm kompleksi miras davası sebebiyle satışı iptal dediler..... şirket yalanladı ve satış gerçekleşti.
Şimdi Deprem söylentisi mi yaymışlar anlayamadım ancak Böyle bir şey olsa otelde avm de kapanırdı şu an o avm ve otelde hayat icaret devam etmekte olduğuna göre sorun yok. 30.5 milyon dolara alındı, Arsa ederi zaten daha fazla bugun kompleksin 150 milyon dolar ederi var...
Savaşlarda sağlık sektörü önemlidir.!
Sonuçta 355 olursa satarız..
Bol kazançlar.!
İzmirde 2 tane EGEPARK AVM mevcut
Birisi Tınazepenin satın aldığı EGEPARK balçova
Diğeri ise karşıyaka bostanlı da EGEPARK Mavişehir.
Deprem nedeniyle çürük raporu alan egepark mavişehirdir. ki deprem bahanesiyle yıkılıp yeri değerli olduğu için gökdelen yapacaklar.
Tınaztepenin satın aldığı Otel ve AVm çelik konstrüksiyon zaten...
Bakalım bundan sonraki söylenti yayma ne üzerine olacak:)???
Hakikaten her hafta yeni bir söylenti çıkıyor ancak beklemeye devam ediyorum. Hisse oldukça hacimsiz ve bu yukarı hareketi zorluyor gibime geliyor. Buralardan hacimli bir yükseliş yapıp yolumuza baksak iyi olur
https://i.hizliresim.com/ijfxw9q.png
https://i.hizliresim.com/go5rzlx.png
54,66 TREND DESTEĞİ VE BOLLİNGER ALT BANDI....ALIM İÇİN GAYET GÜZEL BİR YER....
KISA VADEDE BAYRAK FORMASYONU OLUŞTU....
60,55 ÜSTÜ KAPANIŞLAR YENİ BİR RALLY HABERCİSİ OLUR...
Cumhurbaşkanı Erdoğan;Zorlukların Ele Alınması, Fırsatların Önünün Açılması:
Daha Güçlü Türkiye-Afrika Ekonomik Ortaklıkları İnşa Etmek
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı“Afrika'da kapısı çalınmadık dost, yarası sarılmadık gönül, iş birliği yapılmadık ülke bırakmıyoruz.â€Afrika halklarının da ülkemize ve milletimize aynı samimiyetle yaklaştığını görmekten de ayrıca memnuniyet duyuyoruz. Türkiye-Afrika ilişkileri, eşit ortaklık ve kazan-kazan temelinde çok boyutlu bir şekilde hamdolsun günden güne güçleniyor. Türk yatırımcıların kıtayla ilgisi artarken, Afrikalı dostlarımız da Türkiye'nin özellikle turizm, sağlık, altyapı ve üretim alanındaki imkânlarını keşfediyor, Türkiye'nin modern ve kaliteli sağlık altyapısıyla tanışan Afrikalı kardeşlerimiz hastalıklarına şifalarını Türkiye'deki hastanelerde arıyor. Türkiye'nin ürettiği savunma sanayi ürünleri Afrika halklarının hem sınır güvenliğine hem de terörle mücadelesine büyük katkı sağlıyor.
http://tabef.org/tr/
Cumhurbaşkanının sağlık ve sağlık turzimi alanındaki liderliği Tınaztepe için değerli olacaktır.!.
Cumhurbaşkanı Erdoğanında bugün katılıp açılış konuşmasını yaptığı TÜRKİYE - AFRİKA
İŞ VE EKONOMİ FORUMUN'da ana konu sağlık, sağlık turizmi ve medical turizm.
Daha yolun başındayız, umarız Tınaztepe çok çalışır ve bize de kazandırır.
http://tabef.org/tr/
Tınaztepe Sağlık Üniversitesi yılda 400 ...500 doktor mezun edecek, bu insan gücünü TNZTP Tüm dünyaya sağlık hizmeti ihraç edebilecek şekilde düzenlemesi değerlendirmesi, Tınaztepe Sağlığı Global Dev bir Marka haline getirebilir.!
Yakında bilançolar gelecek inşallah güzel bir kar gelir! Sağlıkta global bir marka çok çok değerlidir maddi anlamda!
Bol kazançlar dilerim!
Fox tv ana haberde sağlık turizminde %40 düşüş yaşandı diye haber yapmışlar. Yaşanana deprem ve deprem beklentisi bunda etkili oldu diyollar. Ayrıca konaklama pahalıymış, diğer problem de ulaşım imiş. Sağlık turizmi için eski günlere dönmek istiyolarmış..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düşüş fazla oldu ve artık bilanço ile 100 üzerine yolculuk başlasın ...!
12 kalkınma planında da sağlık ve sağlık turizmi başat sektör, artık devlet tüm desteklerini açıkladı, artık sıra TNZTP de, atılımlar ve güzel bir bilanço ile inşallah 100 leri yakında deviririz.
Bugun bi yakınımı özel hastene acile götürdüm 900 lira SGK emeklisi olduğu halde 900 lira muayene ücreti ödedi...
Bir kafa tomografisi bir muayene 3450 TL ödedi.
Özel hastaneler darphane olmuş...!
pahalı kağıt. 2024 te bakarız tekrar.
Bilanço yaklaşıyor!.....
Tik tak....!
Tik tak....!
Sadece Devletin sağlık sektörüne 2024 yılında harcayacağı para 1 trilyon 650 milyon lira olmuş, vatandaşın da harcamaları ile en büyük pazar!
Türkiye 2024 yılı bütçesini hangi kalemlere harcamayı öngörüyor?
Cevdet Yılmaz’ın açıkladığı bütçe kanunu teklifi detaylarına bakıldığında; Türkiye’nin 2024 yılında savunma ve güvenlik alanında 1 trilyon 133 milyar 500 milyon lira harcama yapması öngörüldü. Eğitim için 1 trilyon 615 milyar lira, sağlık için 1 trilyon 650 milyon lira ve sosyal yardımlar için 497 milyar lira bütçe ayrıldı. Tarım sektörüne ise sadece 384 milyar lira ödenek planlandı.
2024 yılında personel giderleri için toplam 2 trilyon 865,9 milyar lira, mal ve hizmet alım giderleri içinse 669,8 milyar lira öngörüldü.
Bütçe giderleri dağılımında 1 trilyon 254 milyar lira ise “faiz†kalemi için hesaplandı.
Teklifteki bu verilere göre, Türkiye’nin ülke savunması amacıyla 2024 yılında harcayacağı tutardan biraz daha fazla faiz harcaması yapacak olması dikkat çekti.
https://www.voaturkce.com/a/turkiye-...r/7316456.html
Endeksin bu düşüşünde iyi durduğumuzu düşünüyorum. İnşallah güzel bir bilanço ile birlikte yola devam ederiz.
uzun zamandır acemşah ustanın vesilesiyle hisseyi takipteydim.....
son düşüşle beraber bende 17 bin lotla gemiye bindim...
benim ikinci adresim izmir narlıderedir......ara sıra gider gelirim.......balçovada encoro oteli almişlar hastane yapılacak denince çok şaşırdım doğrusu nasıl böyle bi yeri bu fiyata almişlar valla helal olsun....bölgenin en değerli yerleridir buralar...
bu hat doğrultusunda agora,5 migros,palmiye,batı tıp merkezi,mediamarket ve yeni biten istinye park gibi devasa avmler mevcut....
gittiğim zaman burası ile ilgili gelişmeleri burdan paylaşırım......
Bilançonun güzel gelebileceğini düşünüyorum.
9 aylıkta saglık ürün ve hizmetlerine devletin yaptığı %50 zam etkisini gösterecektir.
Devlet hastanelerinde uzman doktor krizi olduğu bu kapsamda emekli uzman doktorları geri cagırıyor ancak geri dönen yok.
Devlet üniversitelerinin hastanaleri de ekipman cihaz malzeme vs sebeplerle zor durumdalar.
Vatandaş sorunlar karşısında bulanıyor,
İşte Tınaztepe de ege bölgesinin en büyük özel sağlık kuruluşu, AVM ve hotel kompleksi devreye girdiğinde bu liderlik pekişecektir.
Tınaztepe üniversitesinden mezun olan doktorlar, doktor sıkıntısı varken müthiş bir insan kaynağı, bu imkan ve kaynağın iyi yönetilmesi lazım.
9 aylıkta yine kar beklentim sihirli rakam olan 355 milyon liradır. Yeniden degerlemeden bir veya bir kaçı eklenirse bu 555 milyona revize olur. Esas büyük kar yıllıkta gelecek bence.
Yıllıkta 1.5 ila 1.8 milyar arasında kar bekliyorum. Yıllıktaki oluşabilecek bu karda yeniden degerleme etkisi aşikar ancak bir sonraki yılda 1.5 - 2 milyar civarında karı faaliyetlerden bekliyorum.
9 aylıkta 355 milyon civarı kar hissenin 150 civarına hareketlenmesine neden olabilir
Bol kazançlar dilerim.
Alman Turizm devi Schmetterling İzmir'i ana hedef olarak belirlemiş
https://www.muglagazetesi.com.tr/bak...di-150726h.htm
Sanırım bir yerlerde sistematik olmayan riskler arttı savaş gibi ve tüm borsada kayıplar yaşandı. Savaşlarda sağlık sektörü prim yapar ancak Türk borsasında yaşanan yatırımcı profilindeki değişiklik, yatırım politikalarında değişmesine sebep olmuş gibi duruyor. İşte 9 aylıkta kar beklentilerimi açıkladım; 355 milyon tl civarında olarak, bu müthiş bir ivmelenmenin ve en azından 100 ler üzerine gelmesine etken olabilir.!
Bundan sonrada karlılık başta olmak üzere finansallardaki devinim ve ivmelenme artan oranlarda devam edecektir.
Bol kazanlar dilerim.!
Herkese selamlar, arkadaşlar avm yi hastaneye cevirme planı var mı şirketin, yoksa bu fikir forumdaki arkadaşların temennisi mi? Saygılar, bugün itibari ile giriş yapmış bulunmaktayım bu şirkete
https://i.hizliresim.com/hys2i8b.png
Dolar bazlı logaritmik grafik,
muhtemel hedef 4 dolar civarı olabilir...
buda yaklaşık 110 - 120 TL civarına denk gelmekte...