Kılıçdaroğlu adaylıkta diretirse, İYİ Parti kendi adayını çıkartır" diyen Cihan Paçacı, İYİ Parti'deki Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Printable View
Kılıçdaroğlu adaylıkta diretirse, İYİ Parti kendi adayını çıkartır" diyen Cihan Paçacı, İYİ Parti'deki Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Bir şey diyeyim mi?
Zaten K.K. aday olmayacak.
Olur ise ve seçilir ise CHP nin başına kim geçecek? Bunu ben bile düşünüyor isem, onlar düşünmüyor mu?
Benim adayım ve tahminim İlker Başbuğ dur kimsede hayır demez. Tek engel Hdp.
Kılıçtaroğlu yanlışsa niye ısrar.
Bende onun gibi düşünüyorum.Olmamalı.
Olursa da yapacak bir şey yok ben veriyorum oyu lakin vermeyecem diyende çok.
Gene izleyip yaşayıp görürüz.
Birde iktidarın dolap çevirmesine izin verilmemeli.
En güvenli kurum Ysk der akp Bozdağ.
Hiç bir kurumuna güvenmiyorum akp nin.
3 adayla girilirse ne olacak?
Birde Başkanın aday olamıyacağı husus var.O ne olacak.
Gene Anayasa rafa kalkacak demektir.
“Geçen seçimde neden seçim ikinci tura kalmadı?
Meral Akşener son bir ayda çalışmalarını durdurdu.
Kampanya başladığı zaman oyları yüzde 16’ydı. Yüzde 7’ye kadar düşmesine müsaade etti.
Meral Akşener’in aldığı oy kadar oy alsaydı seçim ikinci tura kalırdı. Bilerek yapıldığını biliyorum.
Meral Akşener’in siyasal kampanyasını yöneten yönetici seçimlerden bir ay önce Meral Akşener’in kendisini Ankara’ya çağırıp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, “Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz.
Bana gerekçesini sorma” dediğini ben partiden ayrıldıktan sonra bana anlattı.
Bunu açıklarsanız inkar ederim dedi.
Bir de şunu ekledi, “Ben bu açıklamayı İstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptım ve Meral Akşener telefonla beni tehdit etti” dedi.
Meral Akşener de ben de bu kişinin kim olduğunu biliyoruz. Meral Akşener’in hiçbir tehdidinden korkma. Çık ve açıkla kardeşim.
Türk halkına borçlusun.”
https://www.habererk.com/umit-ozdagd...ciklamaaksener
Hepsi ortaya bir şey atıp, susuyor. Asıl Davutoğlu açıklasın. Ben bu herifden hiç haz etmiyorum. Kime çalıştığı belli değil.
BOTAŞ: Büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında %13,3 ila %17,22 indirim yapıldı
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Seçim dolaplarına devam.
Enflasyon oyunlarına devam.Keşke 5 den önce indireymişler lakin bunlarda sınır yok bugünde alırlar sisteme olayı.
Benzin ve Mazot artışlarını baypass ederler.
Oyun bitmez.
KKM de faiz serbest bırakılmış.
Mansur bey ede oy vermeyecek kişiler vardır.
Dürüst bir anket yapılmalı tabiki yapabilirlerse.Dürüst kaldımı oda soru?
Ham petrolün %50 kısımını brent petrolün yarı fiatına rus petrolü alıyorlar,akaryakıt olarak brent fiatından millete kakalıyorlar,muhalefetten ise çıt yok bu yönde,adalet yönünden bile adamlara bu halk tam yetki verdi yapacak birşey yok diyede işin işinden çıkıyorlar yetkimiz yok diye,ekmelettin,dokunulmazlık olayını,en sonda türban mokunu kim devreye soktu,bundan kim yararlandıki,sadece iyi olan ısrarlan şunu bunu uygulayacağız deyimlerini ciddiye aldı iktidar,oda halk bize oy vermez kaygısıylan,usulsüzlüklerin üzerine ısrarlan gidilip meydan mitinglerinde bunlar belirtilseydi,veya sineyi millete gidilseydi bunların hiç biri yaşanılmazdı,demirtaş bile kazdığı kuyuya düştü,senin neyine gerekte dokunulmazlık kalksın dedin kılıçdaroğluylan,hangisi yargılandı iktidardan,bebe tecavüzlerine destek veren sözüm ona şimdiki adalet bakanı ödül verilir gibi tekrar adalet bakanı yapıldı,birşeyler yapılmaya çalışılıyor ama iktidara karşı çok zayıf,elbet cezasını çekecekler,çünkü yapılan hiçbir kötülük kişilerin yanına kar kalmaz,bir gün adalet kesin tecelli eder,neyse ben bu rus petrolü yönünden duyarlıyım,gaz davası zaten dünyada düşüşte,zamanında kaya gazları davası vardı,gaz fiatları bayağı inmişti,bizde tam tersi inmemisti,bunun üzerine tam gidemedi muhalefet,smdi sıra elektrikte,guya biraz indirim yapıldı,zaten iktidar tarafından bütün yapılanlar seçim yüzünden kandırma amaçlı.
Bu gün haftanın son günü yine borsada dans zamanları:plc:
Borsada pek fazla gitmeyen PETKİM kaldı,diğer büyük kağıtlar katlayarak gitti,buda ilginç:notr:
günaydınlar
Eczane, noter, iddia bayi açmak şirketi halka açmaktan daha zor
Halka arz a sınırlama getirilmeli
Yabancıya konut satışına sınırlama getirilmeli
Vatandaşlık alma hakkına sınırlama getirilmeli
Alışverişe gelen Bulgarlara sınırlama getirilmeli
Cep telefonu almaya gidenlere sınırlama getirilmeli
Sırf para için vatanında ürettiğin her şey satılığa çıkarılmamalı
Kendi vatandaşının, kendi esnafınının menfaatide biraz düşünülmeli
Bugün bir arkadaş için 0,69 faizden faydalanmaya bankaya gittik
Alacağınız konut için önce müteahidin %5 teminat yatırması gerekiyormuş
Daha bu güne kadar bankaya uğrayan müteahit yok !!
0,69 ile kredi alan bir Allahın kulu da yok !!!
Özetle dar gelirlinin bu kampanyadan ev alması mümkün değil, Toki konutlarından alırsa alabilir, birde büyük projeşerden
Sen git dunyanin herhangi bir yerinde incil yak, guler geverler.
Ya da isa ile dalga gec, guler gecerler.
Yav muslumanlar, ozellikle cok sayin halkimiz, neden boyle seylere gulup gecmezler.
Baskalarinin 300 sene once kizdigi seylere, biz hala niye kizariz.
Ruslarda biliyor isi. Nasil damara basilacagini.
Araplar bile bizim kadar tepki gostermiyor boyle seylere.
Ahhhhh ahhhhh
İstanbul, Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Duruşmaya, Siirt'ten Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Fadıl Akgündüz ile yeğeni Mehmet Salih Obut'un tutuklanmasına karar verildi.
https://pbs.twimg.com/media/FnTjZJqWAAAwuGR.jpg
:whistling:
Ekonomisi kötü olan ülkenin borsası kazandırmaz diye video çekmiş Murat Murathanoğlu.Dolar alın diye propaganda yapıyor.1 kaç sene içinde çok kazandıracak diyor.Ak partili değilim lakin bu ve buna benzer sol cenah ekonomist olsun köşe yazarı olsun dedikleri tamamen deli zırvası.Ulan gerizekalı murat murathanoğlu yüzde 1000 den fazla kazandıran şirketler oldu son 2 senede.En kötü işc alan temettü aldı bedelsiz aldı parası 3 e katlandı.18 liradan dolar alan adam hem enflasyona yenildi hemde psiklojisi darmadağan oldu.Atilla Yeşilada desen ayrı kafadan çatlak ne dediyse tersi oldu.Yani şimdi gelde bu ekonomistlere değer ver.Faiz artacakmış.Tamam artsın.İşveren kapasite kısar işci çıkartır parasını faize yatırır.Faaliyet dışı kar yazar her türlü hisseye yarar.Yıllar önce tecrübe ettik.Önerin ne önerin?Alım gücünü artıracak refahı yakalatacak planın ne?Onu söyle.Daha adayın belli değil ekonomik proğramın belli değil Twitter dan salla babam salla.Muhalefetin aptal yöneticileri iktidarı bu kadar güçlendirdi.Benim görüşüm yine tokat yiyecek bu muhalefet bu kafayla.Zaten amaçları iktidar olmak değil seçmenin gazını almak.Şimdi borsa çökecek propagandası yapılıyor.Adam yüzde 500 kar elde ettiyse borsa yüzde 30 düşse ne düşmese ne senin dediklerini takar mı.Doları pohpolayan ekip milleti perişan etti şimdi borsayı kötüleyen aynı ekip yine perişan edecek.Kelin ilacı olsa başına sürer sana verir mi hiç a gariban küçük yatırımcı.Her türlü çarpar seni piyasa oyuncuları.
Borsa nüfusun çok azına hitap ediyor. Onları izleyenler zaten borsa oynamıyor. Dolar aldılar olmadı araba ev aldılar altın aldılar. Paralarının değer kaybetmedip erimesini beklemediler.
Siz diyorsunuz ki onu yapmayıp borsa oynasa idiler daha çok kazanırdılar. :)
Esas tokadı kim yedi. Dolara geç giren iktidar yanlılar. Mahvoldu çoğu.
Kısmen doğru. Çünkü altın harici bir şey yapmayı bilmez çoğu.
Tekrar yazayım çoğu mahvoldu. Çek ve senetleri vardı TL bazlı alacak yazan 6 ay 1 yıl vadeli.
Muhalif kesim zerre etkilenmedi desem yeridir. Tabi bunlar benim gözlemim. Köy ilçe şehir olarak değişimler görünür.
Sonuç iyi partiyi izlemek lazım. Onun atacağı adımlar sonucu belirler bu seçimde.
Dahada gerilerde,örneğin 670-740 arası,çok Türk katliamı yapıldı islam orduları tarafından çoluk çocuk denilmeden,buna 100 yıl savaşlarıda denilirdi,bu devamlı geçiştirilir dile getirilmez guya islam zarar görmesin diye,öyle hemencecikte kolay müslüman olmadık,bana göre mecburiyetten,bedeviler zayıfladığı zaman biz devreye girdik islam bayrağını teslim aldık,şimdi malum hala bedeviliği savunuyoruz,bana göre tüm dinler dünya üzerinde katliamlar yapmıştır benim dinim çok iyi diye,cengiz hanı es geçtim o tam manyaktı,en son haçlı katliamları unutulmaz,1940 yıllarında hitler katliamları,adam tam piskopattı,dünyanın anahtarını tanrıya vereceğim diye zırvalardı,kısaca tüm dinler insanlık üzerine kabus gibi çökerek katliam yapmıştır ve halada bu devam ediyor,arap baharı adına yapılanlarıda unutmadık,medeni dediğimiz ülkeler bunu yaptı,yaptırttı,kendi halkını biribirine kırdırdı,şu an ülkemizdede bundan nemalanıyor iktidar dini kullanarak,üstelik zat hala rabia işareti yapıyor,ama gidip sisi ile anlaşıyor,hani bu adam zorbaydı,neyse çoğunu biliyoruz yazmaya değmez,zaten biz bize yazıyoruz,bunun tekini bile bilmiyor beyinsizler,çünkü kitap okumuyorlar araştırma yapmıyorlar...ne der orhun yazıtları,türkün başında türk soyundan gelenler bulunulmalı idare etmeli,yoksa savrulursunuz,osmanlı zaten devşirmeydi ondan yıkıldı,Atamız devreye girdi ömrü yetmedi,peşi malum menderesten sonra ülke savruldu,Atamızdan sonra tekrar dinciliği hortlattı,devamını yazmaya gerek yok zaten biliyoruz,çoğunu biliyoruzda fazla yazmanın gereği yok biz bize olduğumuz için :he:
Bugün bu hisseyi 16.30 altına kadar indirdiler:whistling:,oradan destek buldu 16.70 üstünde kapadı:plc:...petkim bu ne yapacağı belli olmaz,zaten düzenli şekilde devamlı bölünüyor şu olayı hiç unutmam:one:
5/03/1999 0,0000 3800,0000 / 39,0000- bedelsiz vermişti,hisse 14 cıvarından 280 yapmıştı,peşinden defalarca bölündü
bedelsiz...sadece 2001 krizinden sonra 1 defa bedelliye gitti,para makinesi gibi bir hisse,en son 3.5 alışımda 6 üzerinden postalamıştım,öncekiler hariç,maliyetim düne göre 3.50 gözüküyordu,bugün 16 sınırına kadar tekrar topladım maliyetim 17 altı oldu,borsada çok az giden hisse konumunda,uykuya dalar fark edemezsiniz,ayni olay 2003 yıllarında olmuştu ,yeni emekli olmuştum faizler çok düştüğünden 5.70 cıvarından alıp 11 üstünde satmıştım emekli maaşımın yarısını buna atmıştım iyi kazanç sağlamıştı,o paraylanda iyi tatil yapmıştım,o zamanlar daha inşaat işine bulaşmamıştım,neyse alın demiyorum sadece belirtiyorum...ytd.
Borsa oyun değildir,uzun vadeli yatırım aracıdır.Dolar ve altın yatırım aracı değildir ödeme aracıdır.Borsa kafası çalışan okuyan araştıran kesime hitap eder.Geri kalan kısım,boyalı karşılıksız kağıdı,taşı,toprağı,metali istif eder yatırım yaptım der.Zaten beceriksiz bir yönetim var üzerine benzin döker gibi dolara hücum ettiler hem çarpıldılar hemde ezildiler.Bankada doları olan alım gücüm düştü diye isyan ediyor,şaka gibi.Gayrimenkul fiyatlarına gelince balon olduğu aşikar.Bugün al yarın satamazsın.3+1 daire fiyatına malikane alırsın abd de.Türk milletinin işi zor,yaşayan zombi nesil ölmeden yastık altı kesim bitmeden istismarcı partiler silinmeden bir bok olmaz.İyi parti lideri susurluğun içişleri bakanı,karamolla 85 yaşında kendine hayrı yok babacan davutoğlu akparti eskisi demokrat partiyi kaç kişi biliyor,bay kemal desen kaç seçim kaybetmiş bırakmamış,yenmiş de yenmiş hesabı,rte desen ölünce bırakacak belli.Eee so what demezler mi adama.200 milyar dolar dth var 200 milyar dolar yastık altı altın var dolara muhtaç ülkesin.Avrupa da adama götüyle gülerler bu durumu anlatsan.Akparti niye geldi neden 20 senedir başta?Çünkü sol kesimden bir bok olmadığı için çivi çakmadığı gibi çakılan çiviyi de söktüğü için gelemedi gelemezde.İster seversin ister sevmezsin ama bu ülkenin en katma değerli varlığı iha ve sihalardır.Daha düne kadar israilden heron dilenen bir tsk vardı.Koordinatlar verilmezdi yanlış verilirdi düşerdi vs.Babacan bayraktara dokunacağız diyor.Dokun tabi bizim vergilerle f35 alırsın değil mi.Bir tane akıllı ülkesini düşünen siyasetçi olmaz mı ülke de yahu.Kafası çalışan nesil çekti gitti,paralı kesimde giderse tam Barbaros Şansal’ın bokunda boğul Türkiye lafı gelir aklıma.
Mhk başkanı Sabri Çelik istifa etti
Peki bunlar bastan beri neden bir millet ittifaki yonetimi diye bir alan olusturup oradan devam etmediler, surekli kendi tabanlarini oyalama olarak algiladim ben hep bir gunu kurtarma hep bir koltuk sevdasi ama karsi tarafta bir lider var hepsi de nemalarini topluyor hic sorun cikmiyo ciksa bile yansimiyor, neden bunu dusunup yapamiyor muhalefet, bunu biz bile anliyoruz neden onlar anlayamiyor, saygilarimla.........
Benim aklima muhalif bile olsan catir catir tam MV maasi geliyor mu geliyor, o yuzden stres yok diye dusunuyorum...
Kampanya orta gelir grubu için.
Müteahhit % 5 katkı payı yatırıyor. Bu para taksitler hakinde kredi çekene veriliyor.
Yani bu para bir teminat değil ve müteahhite geri dönmüyor.
Ayrıca tapuda satış değeri en az çekilen kredi kadar gösterilmesi gerekiyor ve müteahhitler de bu tutar üzerinden fatura keserek vergi ödemek zorunda.
Bundan dolayı müteahhitler bu işe pek yanaşmıyor. Ayrıca müteahhitler için başka bir risk daha var ama yorulduğum için yazamayacağım.
https://pbs.twimg.com/media/Fnkrq8lWQAUacAh.jpg
:whistling:
Aday Kemal Kılıçdaroğlu...
Seçilince de...
CHP genelbaşkanı İMAMOĞLU...
Not edelim.
Sinpaş Ankara kampanya öncesi 4.5 milyon evin peşin fiyatı,0.79 ile 8.5 milyon peşin fiyatı.5.5 milyon peşinat 3 milyon kredi vade sonu ödenen para 13 milyon.Orta gelir grubu için.İlk sene13 bin taksit 2. sene 17 sonra 23-33-43 diye gidiyor.Evi almak için delinin skmesi lazım ki başka türlü alamazsın.Akıl işi değil.Kaldı ki satıyorsa sinpaş 1 milyar zarar açıkladı 9 aylıkta.Nasıl olduğunun incelenmesi lazım.Milletvekillerine gelince aldıkları paraların hepsi haram zıkkım olsun.73 bin çalışan vekil 52 bin emekli vekil alıyor.Üstelik bir dönem seçilmiş olman yeterli.Ömür boyu maaş.Danışmanların aldıkları hariç.73 bin maaş al 6 liraya tas kebabı ye 2 liraya sütlaç ye ondan sonra bağır çağır stresini at güzel iş.Milletvekili maaşı öğretmen maaşını geçmesin diyen bir Mustafa Kemal birde ceplerini dolduran koltuğu bırakmayan siyasetçiler.Kabahat bizde eşşek gibi gider oy verirsen olacağı bu.