uzun zamandır siftah yabmadıydık.
5386 dan bi dene lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Printable View
uzun zamandır siftah yabmadıydık.
5386 dan bi dene lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Öğlen hesapta 140 tale kar gözüküyordu. Ulan iyi para yapmışız dedim. Bi köfte söyledim kendime:). Şimdi hesapta 10 tale zarar var. İyi ki köfteyi yemişim afiyetle. :oleyo:
Dayu kaldırmış geliyor 2 3 gün çakar tam vade sonu.
ayıların gücü adına güç bizde artıııkk
sankim 4810 yarının krıtıki hani bende büle bişey deyimmi.sonrası malum.akçay didi dolar molar gibi
parayı altıns1 e kaydırıyorlar üçüne beşine bakmadan...
Baktı Cumhurbaşkanı erdoğan borsacılardan Oy alma işi sakat anlaşılan umudunu kesmiş ne halleri varsa görsünler deyip "nasılsa bunlar bize oy vermeyecek daha beter olsunlar" diye düşünüyorlar sanırım.
Adem Soylu sıklıkla hatırlanacak maddeler bırakmış 2023 için;
* Vur kaç stratejisine geri dönüyoruz
* 2022 bir rüyaydı bitti, uyanın
* Birikiminizin en az yarısı borsa dışında olsun
* Hafta sonu riski alınmayacak döneme giriyoruz
* Yeni bir enflasyon dalgası daha gelecek
* Piyasa, umut tacirleri ve ders almayanların içinden geçecek
Altıns1 de şuan makas çok fazla 1453 İstanbul fethini gördü artık yükselmez bence
SPOT kapanış, İs Yatırım kapanışa doğru satışı arttırdı, BofA son 10 dk 240 milyon tl mal aldı, -770 den -537 milyona düştü, İnfo Yatımda -250 den -65 milyona düştü,
https://i.hizliresim.com/fwsm74r.PNG
https://i.hizliresim.com/307rfnf.png
sabah uyarımı dikkate alan olmuş özelden gelen msj bakılırsa , ama bir tane dallama var her teknik yorum yaptığımda bana sallıyor düşmez çıkmaz diye :) 4891 sana gelsin:drunk:
ilk istasyonda kapanış oldu 240 grafta bozuldu yarın bu bölgeden verilecek tepki cılız kalırsa basit olarak gösterdiğim 2. bölge devreye girer benim grafta.
acabam diyorum.bu seçimi bay cemal kazanırsa. bademgil dayılar varlık fonunda dururmu,kanımca 4 aydır ortaya malı yedirdi. padişahım dermi beni yendin .yada bay bay mı der. şahsen derse ha bire saraylar yapıyam daha kullanacaklarım var. namkörsünüz hergün müjde veriyom bu ay doğalgaz bedeve ben bedeve verdiğimin katmerli parasını almadan gitmem der gibi durum olursa ne olur hazır dış minnaklar da yok. bizde almasak nede olsa 4 milyonu geçen yatırımcı gardaşlar var.hazır yazda yakın ulkeye dolar akıcak dolar da almıyın yükselmezi de empoze etmek mümkünken akçay ın dediği gibi ecnebi parasıyla uyumak yaz sonunda gelmek en hayırlısı
Emeği geçenlere teşekkürler
Akşam seansı vuruşmaya devam
Long ve hisseler ile yola devam 👌🏻
bu arada yarınki kapanış 4810 altı olursa .indirimli bedeveden satışlar, kampanyalı satışlarda var sırada. şahsen ben göreceğimizi düşünüyorum. ayrıca assolistler sonradan sahneye çıkar .kur korumadan mütevellit merkez pıyasayı ne kadar tutacak.messi nin ülkesinde de aynı durum nerdeyse serbest te 2 katı işlem görüyor. dikkate almak lazım. hani gözden kaçıranlar vardır hatırlatayım.
adamlar haritayı kırmızıya boyamaya yemin etmişler. her gün ayrı bir yerde miting yapıyorlar. sosyal medya vs boş bırakmıyorlar.
bari 400 vekili geçseler de fazla tantana çıkmadan referandum falan uğraşmadan gıcır gıcır bir anayasa yapıp parlamenter sisteme dönsek diyeceğim ama çok zor.
yabancı fonlar da bu durumda tr'yi cazip bir alternatif olarak görürdü. yatırımların gelmesi kolaylaşırdı.
Gundi nerelerde gören var mı?
Geçen yazdığım gibi altın ve gümüş ons patinaj yapacak ta 3 Mayıs kadar... dediğimiz gibi devam ediyor....
Bize gizliden laf yazanlar sus pus...
Fed faiz artirmayacak söylemimi tekrar yazıyorum....
https://twitter.com/serbestiyetweb/s...89949958938625
Anlayana çok şey demiş
Dayı göstere göstere uçurumun dibine getirdi sonra da itti yuvarladi daha da forumda herkes şuradan long buradan long. Hayırlı işler emme dayı sela okurlar yüksek kontrat da dion hayırlı işler ne diim. Dayı beni 3 gün tabana vurdular kolay kolay para kaptırmam artık makineye Dayı. Herkese hayırlı işler güzel gülüşler çok dikkat Dayı.
VİOP30 günlük, TEB gene longları kapamış, güçlü el BofA ve İs Yatırımda destek verince -%2.86 geldi, long tarafta YapıKredi Yatırım kaldı, onu da ütüyorlar gibi!
https://i.hizliresim.com/scjdth6.PNG
First Republik Bank
%-43..
İşlemlere kapatılmış
Hayır güzel para bi de kabak gibi çizgisi şeysi belli adam zor bi hareket yapmadı kimseyi lonk yakalayacak bi hareket de yapmadı getirdi gezdirdi gezdirdi bastı.
Short da açmadın yalan yok. Tl ile hiç bir şeyi short yapmam.
Efendi gibi kenarda fırsatları bekliyoruz belki Ereğli nasip olur bi daldirirsa sağlam.
Ama merak ettim yani.
Biz fakiriz dayı zenginler nasıl düşünüyor anlamaya çalışıyoruz.
4200 e doğru yolculuğun kapısı aralandı bence.
Şimdi şirket diyelim ki ithalat yapacak döviz lazım. Şu an hangi kurdan alabiliyor ? Misal araçlarda 19.40 a göre mi 20.40 a göre mi fiyatlama olacak bundan sonra.
Eğer şu ikili kur işine çözüm bulunmazsa Eurobondlar da patates olmaz mı ?
Arçelikten sonra Tav bilançosu da hayal kırıklığı...
Amarigaya da kayıyorlar, şoförü kamyondan atlarsa kapanışa eksi 2 yapar mı caho
Abd demir-çelikler şelale olmuş.
Fed Mayısta havlu atarsa resesyonun da tasdiğini yapmış olacak bence.
https://i.hizliresim.com/kf9t5dj.png
Muhtemel senaryolar.