doktorum bizim halkımız sadece köprü de sıra olunca kolonoskopi yapacak dr sayısının artması yönünde talepkar olur bu artık görebilmeniz lazım.
Saygılar
Printable View
Döviz Kuru Zor Tutuluyor, Askari Ücret Karanti %45 Artar mı ? Artarsa Gideri Kaç Hafta
https://www.youtube.com/watch?v=_7D1yjhcaa8
Şu an tencere dibi sıyırıcıları izliyor.
Sinan Oğan ın domuz bağını tercih edeceği dedikoduları var, Azmi Karamahmutoğlu diyor.
Öyleyse Soğan ben ve benim gibi ....lerce seçmen gözünde bitmiştir. onun domuz bağını desteklemesi benim oraya oy vereceğim analamına gelmez. Bu hatayı yaparsa kendi kendini imha etmiş olur.
Hangi şartları kabul etmiş olursa olsunlar 21 yıllık iktidara OY VERMEM
Burda KK o kdr eleştirdim, Bazıları zannetiki biz reise oy verdik/vereceğiz. Yok öyle birşey.
S.O. kendi şartlarını kabul ettiremiyorsa A veya B partisini seçmesinin çok önemi yok ki...
Cumhur ne domuz bağını ittifaktan atabilir, ne de mültecileri geri gönderebilir. (-ki seçim propagandası olarak tam tersini söylediler) E bu konularda anlaşamayacaklarsa ne konuşacaklar... Öbür tarafta Millet ittifakı da bıyık altından göndeririz hallederiz diyor o da Cumhurun bir farklı versiyonu. (ki mültecileri getiren sincap reyize ne istedilerse verdiler, hiç hikaye anlatmasınlar) Onlarla da anlaşamaz...
ZP/SO için işlerin çığırından çıkmasını beklemek en mantıklısı. Millet kafasını bir o duvara bir bu duvara vura vura en son ışığın geldiği deliği bulup oradan girecek. Daha var oraya :kahkah:
so hiçbir tarafı seçmeyecek
SO,bence şu an benzetmek yerinde olur ise Rulet masasında Ya kırmızı ya basacak ya yeşile.
Kaybeden olmamak ve kaybetme riskini almamak için bencede kendi stratejisi için hiç bir tarafı seçmeyecek ve oyuna girmeyecek.
(Eğer göçmen söylemine bağlı kalacak ise nereyi seçeceği belli zaten)
Eğer taraflardan birinin elinde onu ikna etmek için herhangi bir güçlü kozu yok ise istemese bile.
Ajda pekkan villasını SONUNDA satabilmiş
2015’te 10 milyona almış (3.750.000$)
2023’te 65 milyona sattı (3.250.000$)
İnfo bülteninden:
Erdoğan: Şimdi faiz %8,5'te ve enflasyon da düşüyor, daha da düşecek.
Erdoğan: Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon TL’ye kadar Hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz.
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: KKM’nin bütçeye maliyeti toplamda 95,3 milyar lira olarak gerçekleşmiştir. Faiz üst sınırının kaldırılmasıyla, önümüzdeki dönemde de bütçe üzerinde ciddi bir maliyet oluşturması beklentiler dahilinde değildir.
Bir cisim yaklaşıyor...
https://www.iktisatbank.com/hazine-bulteni
Doları biraz daha tutsunlar bakalım...
Antalya fiyatına Mısır veya Yunanistan'a tur
Antalya’da 5 gecelik otel fiyatına Mısır ya da Yunanistan’da 5 günlük uçak dahil tur satın alınabiliyor olması yerli turistin tercih sebeplerinden biri oldu. Yaz tatili planı yapan yerli turistin Mısır ve Yunanistan otellerine olan talebi yüzde 30 arttı.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/ant...ten-22-05-2023
İnsanlar 3 e ayrılır.İkna edilenler,ikna edilemeyenler ve kısmen ikna edilenler.
İkna yöntemlerinde 3 zaman kullanılır gelecek zaman(havuç teorisi).
Şimdiki ve geçmiş zaman kullanılır.
Bugünün merak edilen konusu.
Harem altın
https://i.hizliresim.com/mw3kw5o.jpeg
Bedava bedava al bu kirazdan kalmaz birazdan...
Bankalar alışı yavaş yavaş yükselterek kapalı çarşıya yaklaşıp aradaki makası kapatıyor.
Kapalıçarşı 20.50-60 arasına sıkışmaya başladı.
Bakan Nureddin Nebati: Ekonomimize duyulan güven her geçen gün artmaya devam ediyor.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...-sonra-1753964Alıntı:
Bankalar, kurumsala 5 bin dolar limiti getirdi: Saat 11.00'den sonra döviz satışı yapılmıyor
Ithalatta ilk hangi ürün piyasadan kaybolacak bakalım.
durum öyle gözüküyor ki s.o cumhur ittifakını destekleyecek iyi ihtimalle cekimser kalacak
adalet ve ümit özdag millet ittifakını destekleyecek
sandıga ilk tur gitmeyen yada kararsız eş dost komşu kim varsa sandıga götürmeye ikna etmeliyiz
Geçersiz 1milyon oyu bi gorseydik hiç olmazsa birkaç tanesini. 4 fotoğraf ve altında karenin içinde yuvarlak nasıl kacirirsin bu da bi garip.
Bu gün bankama para çekmeye gidecektim gidemedim...Eurobond alıp kalanı çekeyim diye düşünürken eurobond fiyatı sordum faiz %10.x risk alıp eurobonda devam mı yoksa popoyu sağlama almak için ev de mi tutayım karar veremedim...Sistemde bayağı para var a.q...KK kazansa idi ne güzel hem dolar hem borsa tavan tavan gidecekti....Şimdi sistemdeki para ne olacak!!1 Dötü sağlama almak için ne yapmalı falan bir sürü soru ve risk yönetimi...
Neyse ülke ne hale geldi a.q
Paran mı var derdin var arkadaş. Fakirlik büyük nimet.
Fazla Paranız varsa fazla kısmını harcayın anı yaşayın.En azından gönlünüzü eğlendirin.Birilerine yada sisteme çarpılmaktansa derim.
Carpe diem.:party:
bu sene 4 kez tatile gideceğim plan ve rezervasyonlar hazır.
eve 80 kağıtlık kahve köşesi yaptım
daha 3 gün önce parfüme 10 bin tl verdim
seçim kaybedildikten sonra umrumda değil artık para birikimi.
benim yiyemediğim paramı başkaları oturduğu yerden yiyecek onun için mantıksız birikim yapmak.