Türkiye geneli KK önde. Kaynak fox tv.
Printable View
Türkiye geneli KK önde. Kaynak fox tv.
Güney dogu sandiga gitmemiþ. Katýlým çok duþuk
Biri 10 ili seçerken diðeri baþka 10 ili seçiyor
En son Kenya yada Uganda yazmýþtým ama sildim çünkü deveyi görmeden önce Arjantin demiþtim.
O yüzden kendimi diskalifiye ettim :) (tahminde bulunmadým )
Not: "Kapanýþmetre" deki tahmininiz uzunsüreli ise sürekli yazayým mý ?(Geçen yazmayýnca bende izinsiz yerinize yazmak olmaz diye yazmadým)
Ýmamoðlu Aðustosu görmeden görevden alýnýr. Mansur Yavaþý bilemiyorum.
Bence böyle biter...
RTE: %52,6
KK :%47,4
Bence Kaftancýoðlu görev alýnmalý. Güvenlik güçlerine tükürün diyen bir kadýn bu ülkede muhalefetin metropolün il baþkaný olmamalý. Bolu Belediye baþkanýný tebrik ederim.
Bu arada KK'nýn iþi bitti. Muhalefet deðiþmeli.
Özdað görevini yapmýþ bu arada. HDP'de kayýp var.
KK bu sefer Selahattin Demirtaþ çýkacak diyemedi. Yemedi, Özdað'ýn olduðu yerde diyemezsin.
Türkiye Geneli Açýlan Sandýk: %98
RTE: %52,87
KK: %47,13
Yurtdýþý oylarý yok.
Hayýrlý olsun. Vatana millete.
Kimse siyaset yüzünden birbirini kýrmasýn.
Oh be bir seçim daha bitti.
Erdoðan'da inþallah aklý selimle davranýr, yanlýþlarýný düzeltir. Ekonomiden anlayan adamlarý getirir.
seçim öncesi seçimin akp tarafýndan kazanýlacaðýna iþaret etmiþtim.
maalesef ele geçen büyük fýrsat tepilmiþ oldu.
bu kadarhata yapýlýrsa olacaðý buydu ! þaþýrýlacak bir þey yok.
görünen bu iktidarýn gitmesi için artýk muhalefette bir deðiþimin þart olduðudur.
yoksa bu kafa ile ekrem ve mansur baþkanýn görevden almaya gerek olmadan , 10 ay sonra doðal yollardan baþkanlýklarýnýn sona ereceðidir.
deðiþimin muhalefetten baþlamasý artýk bir þart haline geldi !
Hakkaten çok ucube bir sistem bu ya 26 milyon insanýn istediði oluyo , 24 milyon insan büyük hayal kýrýklýðýna uðrayýp istediði olmuyo...
S.oganla Muharremin oylarý ikiye bölünmüþ gibi. Hdpde de katýlým azalmýþ.
Boþ tencere iktidarý devirir deniyordu bence hala doðru ama tencere boþ deðil. Asgari ücreti 500$ a yakýn. Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyeleri. Anadoluda karý-koca asgari ücretli krallar gibi yaþýyor sonucu çýkýyor sonuçlara bakýnca. En büyük kalem kira gideride %25 arttý maaþý %100 arttý misss. Rezerv swap altýn ne varsa satýlmasaydý asgari ücret 300$ bandýnda seçime girilseydi tablo farklý olabilirmiþ.
Durum net. Türkiyenin Gdpsinin çoðunu üreten þehirler azýný üreten þehirleri finansa etmeye devam edecek orta sýnýf hepten bitecek. Ya çok zenginsin ya fakirsin.
KK öyle kolay pes etmez
daha önce dedim argüman hazýr
''MV de 45 CB de 47 aldým ..ince kaç ? aldý 31 '' kýstas o
Ülkenin bu halinin erdoðana kalmasý iyi oldu. Finali de kendisi verecek. Þimdi biz ileri 4 yýlda hangi komþu ülkeye sýðýnalým bunu düþünmemiz lazým.
Farklara bakýlýrsa Türkiye’yi kimin yöneteceðine Suriyeliler karar verdi.
fatih altaylý.
Tencere konusunda bence büyükþehirlerde bir sorun var. Anadolu’da sorun yok.
Büyükþehirler son seçimlerde anlaþmýþ gibi ayný sonucu üretiyor. Burda ekonomik mesaj olduðu aþikar
Fakat Anadolu þehirlerinde tencerede ciddi bir sorun yok.
Burda gerek kredi kanallarý gerek yardýmlar falan derken pansuman tutmuþ.
Seçime giderken emekli mayýþlarýna zam yeni emekliler kamu iþçilerine zam memura zam vaadi falan bunlar da tutmuþ görünüyor.
Hayýrlý olsun memlekete
Seçim bitti hayýrlýsý olsun
Bþz sonuçta ticaret adamýyýz.
Kýrmýzý çizgimiz yok
Ýnþaat olursa demir çelik çimento satarýz.
Kriz olursa banka da kasamýz var.
Sonuçta iþçimiz göçmen olmuþ, yerli olmuþ fark etmez.
Önemli olan neslimizin devamý
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar medya saldýrýsýna ve o kadar devlet imkaný kullanýlmasýna raðmen alýnan oy fena deðil.
bence bu meclis tablosuyla kýlýcdaroglunun iþi çok zor olurdu...
birde feci bir borc bakiyesi...
merkez bankasýnda para yok...
60 milyar ekside kasa...
acý reçetesini seçmeni içsin...
sesini çýkarmasýn...
ne vergiler ne ilave vatandasa yük bindirecekler...
herkes hakkettiðini yaþayacak...
2 gün sonra dolarý 30 lirada görünce dank etmeye baþlar...
Ben Türkiye vatandaþý deðilim, Türkiye'de yaþamýyorum. Türkiye'nin bugünü beni hiç bir durumda baðlamaz.
Fakat Türkiye için geleceði umutlu görüyorum.
Gelecek 5 yýlda daha berbat ekonomik yönetim öngörüyorum ve yarýndan geci yok, hayvanlar gibi hisse toplamaya baþlayacaðým.
Neticede koskoca Türkiye Cumhuriyeti ilelelbet payidar kalacaktýr! Bu topladýðým hisselerin ekmeðini belki de ben yiyemem (40 yaþým var), ama çocuklarým ve torunlarým afiyetle yiyecekdir.
Kk nin istifa için hazýrlýk yaptýðý söylentisi dolaþýyor, aslý astarý var mý acaba
Bence beklentilerin üstünde oy aldý, devam etse iyi olurdu
Bu siteyi uzun zamandýr takip ederim.Taa 2012 Gezi olaylarýndan bu yana siteye üye olan yorumcularýn en az %70'i RTE aleyhine hakarete varan yorumlarda bulundu hep...uzun fala gerek yok: "leyleðin ömrü lak lak ile geçer" derler,nitekim öyle oldu.Burasý Türkiye Cumhuriyeti,burada ABD adayý,hdp ile ortaklýk yapan asla seçim kazanamaz.
geçmiþ olsun. son seçimdi bu.
bu vatandaþlýk verme hýzýyla bu göçle zaten 5 yýl sonra fiþi tamamen çekmiþ olacaklar. doktorlar mühendisler hemþireler akýn akýn yurtdýþýna gidiyorlar ve artýk daha fazla insan gidecek.
Bana da öyle geliyor. Benim gibi gidemeyenler þimdilik 13 milyon çeþitli milletten mülteci(sayýlarý daha da artacak) ile nasýl bir arada yaþayacak bilmiyorum açýkçasý.
Bir de kýz evladimiz var. Ona yazýk edeceðiz diye korkuyorum.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun. Ticaretimize devam tuzukuruluða devam
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vatandaþlar sokaða inmiþ kutlama yapýyorlar seçim sonucunu
Bizde
Yarýn ki zopaya hazýrmýyýz arkadaþlar :he:
Seçim belirsizliði bitmesi piyasalar için olumlu.
Ekrem aday olsaydý bu iþ bitmiþti diyor musunuz?
Okumuþ kýsým dýþýndakiler yani ücretliler dýþýndakiler hayatýndan memnun zaten 1e al 5 e sat. Ucuz krediler destek paketleri þudur budur. 3 dönüm sera yapanýn parayý götürdüðü. Nakliyecilerin kral olduðu bir dönemdeyiz. Ki kamyonlar týrlar kornalý kutlama yapýyor. Hayat onlara güzel. Orta Anadolu da parayý tutmayý çok sever tasarrufludur yemez içmez belki dolarcý...
Zaten bizden gecti. Artýk onlar için mücadele edeceðiz.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.