hangi yönetmelik son yazdığımı iyi oku veli imzası ile olan veya rapor la olan okuluna göre değişen inisiyatifi müdüre kalmış .
Printable View
Burada okulun insiyatifi var mı?
Veli imzasıyla yapılır,diyor.
Müdür gerekçe sunması gerekmez mi?
Neden kabul etmediğine dair dilekçe versem ve cevabını CİMER-İLÇE MİLLİ EĞ. versem...?
kısacası veli imzasıyla mutlaka özürlü devamsızlığa ihtiyacım var.NE YAPABİLİRİM..
not: Müdürü hiç tanımıyorum-O da beni tanımaz.Bu vesile ile tanıştık
Hafta sonuna şortçu giren çok galiba olumsuz haber peşinde millet ,
Blinken kimse karşılamamış vs bırakın bu işleri,
Daha 3-4 gün önce bizim Dış işleri bakanı ben davet ettim dedi.
al gülüm ver gülüm konuşmaları onlar kartını açıcak biz açıcaz .
Dışardan taze para gelmesini istiyorsak dış ilişkileride düzeltmek zorundayız bu iş sadece ekonomik adımlar attık faiz yükselttik diye bize para gelmez gelende kısa vade vur kaç yapar gider.
TEKNİK dedim mi... ben müdahale ederim
teknikçi herşeyden anlar... 5 vakit namaz hariç
https://i.hizliresim.com/6zxmdd8.jpg
kırmızı çizgi le işaretlediğim yerde ; kahverengi, yeşilin altına geçmiş ve devamında 8 ay yatay hafif yukarı yapmış
kahverenginin yeşil altına girmesi
GÜÇLÜ TRENDİN BİTTİĞİ anlamına gelir
ve şuan da kahverengi yeşil altına girmiş bulunmakta... trendin gücü bitmiş
27-30 bandında kalmaz da (k.rengi şuan bile 29 )
:whistling: cıks... fışkırtırlar bunu
bu iktidara dolar molar dayanmaz
Acayip kötü konuşuyor, kendini ve olayları hiç anlatamıy, ifade edemiyor...
Bu düzeyde bu kadar berbat konuşma... Çok enteresan...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni zamlar vs çocuğun eğitim giderleri stoğum olmasına rağmen aksilik olabilir o yüzden araba almaktan vazgeçtim 50 bin TL ile borsada al sat yaparak ufak tefek eve ek gelir sağlamak amacım var. Günlük 300 TL olsa bile bana yeter bu gün anlık veri yok gözü kapalı al sat ile 300 gelmiş. Pts sahalardayim. Pala bana hoşgeldin partisi düzenler belki. Ama ricam reis barajın kapakları ile oynaşmasin
Telefon internet ücretlerine bakınca elektrik bedavadan ucuz. Buna seçimden sonra en geç okkalı zam gelir. Şu haliyle enerji şirketleri bilanço faaliyet karları düşük geldi bana
Yönetmelik açık ve net müdürün insiyatif kullanması gibi bir durum yok. 5 iş günü içinde veririsenzi kabul etmek zorunda. Sadece dilekçeyi velisi getirmez ise kabul etmeyebilir.
Yönetmelik maddesi : "Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en
geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir ve e-Okul sistemine işlenir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince
20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir."
Espiri yapıyoruz burda Ayasofya abi, yohusa benim o kadar gücüm yok yani barajı aç kapa yaparak yön veremem yani minnacık işlemle palaya kafa tuttuğuma bakma sen :drunk:
Asıl herif daha doğrusu kambur balina olan bahriyeli abi
Parasayma makinası yerine kamyon istemiş, bah hele bak yaw adamdaki tezgahın büyüklüğüne :kahkah:
Elektrik fiyatı Avrupa ile paralel gidiyor hatta fiyatlardaki düşüş faturaya yansımadı.
Borsada elektrik üreten hisselerin fiyatları hep düştü.
Çin'de solar panel fiyatları bu hafta daha da düşmüş, üreticiler yüksek gümrük ile korunuyorlar. Rüzgar türbini fiyatları da Avrupa'nın yarısına gerilemiş. Elektrik fiyatları ileride daha da düşer.
https://twitter.com/Dragonomi/status...97836392022096
Bir şirketin patronu içerdeki parasını şirkete adeta hediye etmiş, çünkü bilanço gelince bir tur daha düşebilir diye korktu muhtemelen.
https://i.hizliresim.com/h8jmckp.jpg
kahverengi-yeşil ilişkisine çok güzel bir örnek :
https://i.hizliresim.com/nquo00b.jpg
tam 4,5 aydır yatayız
Başta böyle bir şeyi ilk defa duyuyoruz dediler...Cidden de şaşırdılar(acaba rol mü yaptılar)
-Sonra bu kural sadece liselerde varmış dediler.
-3 hafta sonra ben yönetmeliği getirince,tamam hallederiz dediler.
-2 hafta sonra yapılmadığını görünce sordum:Kem küm ettiler....CİDDİYİM...
Eskiden patates almıyordum BIM'deki dondurulmuş patates kg fiyatı daha ucuzdu. Ticari işletmelerde elektrik fiyatı artınca dondurulmuş ürünlerin fiyatları ekstra ekstra arttı.
Patatesleri dondurmadan önce makinelerde soyuyorlar, sonra hafif pişiriyorlar sonra donduruyorlar sonra soğuk depoda saklıyorlar. Elektrik, depolama ve lojistikde giderler arttı.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Ama şu olamaz mı?
YABANCI GEÇEN HAFTA BİLE ALIŞ YAPMIŞ.40 MİL DOLAR.Adamlar noelde bile almışlar.
2 milyar dolar alım var(son 8 haftada)...
Doları 27-30 da tutup...NOTLAR eşliğinde bir sert hareket.Sonuçta notları veren kuruluşlarla bunlar iç içe.Not yükselmezse yabancı zor para kazanır...Ben sadece bu mantıkla not artırımı bekliyorum.POZİSYONLARI bunu gerektirir.
Yabancı alıyorsa DOLAR BAZLI ralli olmalıdır.Yoksa adamlar kar edemez.
İSMAİLİN BEKLENTİSİne bu açıdan baksak....o da haklı.
https://i.hizliresim.com/jk0fq6o.png
bozkurttan cvp gelmedi özeldende soruyolar seans bitti buraya koyalım.
dolar bazlı 2.53 üzeri kaldığımız sürece böyle formasyon mevcut.
saatlik graflardaki formasyon hedefim 2.58-59 lar.
teknik olarak saatlik ve 240 dk graflardaki formasyonlarımız mevcut sıra ile takip edicem bakalım.:)
dip not OBO yanlış yazmışım TOBO
Bir kaç sohbette ve youtube'da bir seviye söylediler orayı geçmeden borsaya gelmeyin bekleyin maliyet düşürme gibi aptallıklar da yapmayın diyorlar.
Mantıken herifin oraya kadar sürmesi lazım.
Yabancının alması beni şaşırttı. Açıkcası geçen haftayı para çıkışı olarak bekliyordum...
Herşey borsa açısından daha güzel olacak. Sadece biraz sabır...
dün yazmıştım
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post6671654
moddys not işine kadar olan görüşlerim halen geçerli... notu 8370 de karşılamak istiyorlar
nottan sonrasını, sonra değerlendireceğiz
Siz aşağıdaki oraları bekleyin, mal almayın, biz alalım buralardan sürelim yukarı sonra olumlu haberlerle size devrederiz, alırsınız söylemi :)))CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam hatırlamıyorum BIST100'de 8300 filan olabilir 8100 de olabilir. Gün içi oynadığım için aklımda kalmamış.
Algıda seçicilik diye bir şey var, çok işine gelmeyen veya işin olmayan konuyu hatırlamıyorsun.
Bir sohbetde de bir üstad, vatandaş beklesin siz alın sonra orada satın öyle mi diye diğer üstadları şikayet ediyordu.
8150 önemli yer ..
Yani 7200 den mal almayacaksın 8150 den sonra alacaksın diyorlar :)
Gerçi burada da yazdım . Yazın thy, pgsus u bakalım kaç liradan trade edecekler?
Şu andan pgsus un alınmasına şaşıranlar var.
Onlar temmuz da uçuş istatistikleri zirvedeyken benim malımı alabilirler
Borsada yaygın bir katılım olsa teknik analiz ile hangi hissede potansiyel var kolaylıkla çözülür. Bizde ise teknik analiz gizemli eller tarafından borsada para ile çiziliyor ve yönlendirme amacı ile kullanılıyor.
Borsa açısından yılın ikinci yarısı çok iyi olacak bence...
Olağanüstü olaylar olmazsa tabii...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet.Yılın 2. yarısı 2003-2005 gibi olabilir.Faiz aşağı ve xbnk rallide....Özellikle bankalarda sert ralli olabilir.
Tabi MŞ göreve devam ederse ve aynı program olursa vs...:)
İyi tatiller.
Teknik sadece hissenin hakim elleri tarafından tüm şartlar tamamlandıktan sonra kullanılır.
Yoksa teknik olarak hisse şuraya gider diyene sadece güler geçerim..
Adamlar malı toplamış. Yukarı alacak sana 2 li dip çizer, üstüne de 3 aylık düşen kanalı yukarı kırar teknikçi zaten tahtaya gelir.
Kolayca malı yukarı taşırsın...
Bence borsada çok fazla artistik şirket yok. Bunun dışında borsaya para yatıracak insanların parası sınırlı.
Vadeli hesap müşterisine uygun ürünler geliştirilmedikçe bizim borsa hiç bir yere gidemez.
Tesla veya Apple Türkiye'de olsa piyasa değeri ne olur diye düşünmek lazım.
Birileri kişisel bilgileri pazarlıyor.
Arsa pazarlama ofisi aradı.
Vatandaşa arsa pazarlanıyor son dönemde. Arsa spakülasyonu trend olur.
Geri alma taahhütlü arsa pazarlama işi tutar.
"Herkesin zengin olmak için yürümeyen bir planı vardır."
Bir sürü digital ödeme şirketi, digital banka kuruldu, büyük ihtimal hepsi patates oldu.
Geçen yıl borsa seçimden sonra yükseldiği için,bir kaç aydır herkes yükseliş için seçim sonunu işaret ediyor.Bense tamamen atmasyonla tersi olacağını düşünüyorum.Yabancı 29-30 TL dolarla geliyor hisse alıyor.Yıl sonuna doğru dolar 35-40 olacaksa bu adamlar ne kazanacak,kazanacaksa büyük bir ralli yaptırmaları gerekecek.Ben yabancı olsam seçime kadar yükseltir, seçim öncesi ucuz dolarımı alır giderim.Seçimden sonra tekrar dolarımı alır gelir , yüksek fiyattan bozdurur hisse alır,sonra yükseltir tekrar satar ucuzdan dolarımı alır giderim:)