Ramazan ile beraber işlem hacmi daha da azalabilir
Herif maaşını alanlara BES fonlarıa indirimli satıyor gibi
Printable View
Ramazan ile beraber işlem hacmi daha da azalabilir
Herif maaşını alanlara BES fonlarıa indirimli satıyor gibi
""sn suheyl,
biz de zamanında kazanan müşteriyi sevmeyen tek derdi müşterinin yatırdığı paranın geri çıkmaması olan fx firmalarından kaçıp güvenli liman diye biste/viop'a sığındık. bunlar da böyleyse bırakalım bu işleri, çok can sıkıcı.""
Moralinizi bozmayın. FX ile kıyas yapmayacağım. O apayrı bir dünya. Ama şu gerçek ki aracı kurum olarak kurumsal olanları tercih etmekte fayda var.
Bana yapılan şeyi dava etmek lazım aslında. İnanın uğraşacak isteğim yok. Aslında millet bunu fırsat görür. %100 kazanılacak bir dava aslında.. Avukatlar bu davaya atlar..
CDS düşüşü durdu dendi, eurobond da yataylamış.
Yeni hikaye bekleniyor
(Geçen TV'de hikaye deyince yanlış anlamayın yani beklenti demek istiyorum dedi biri)
https://i.hizliresim.com/euzdyws.jpg
sindoma abey takıldığımız enstrümanlar, teknik ve vade anlaşıyışımız farklı olsa da benim de beklentim bu minvalde. ben de S&P ve global eşliğinde son bir mini tepe ihtimali mevcut olsa da(X100 8.917 de bu ihtimal pert olur). Bu mini tepe de Xu100 için 9.610 sınırı var bende. orayı geçerse kartlarımı yeniden karmam gerekecek abey.
valla uğraşmak lazım, bu ne rezillik. yanlış hatırlamıyorsam bu firma zaten fx firmasıydı daha önce (15 sene falan öncesinden bahsediyorum) spk fx kurallarından sonra aracılığa soyunmuş olabilir, yanlışım varsa düzeltiniz. yani bu sebeple eski alışkanları devam ediyor olabilir.
Selo veri tabanı artığı, kivirttirip durma,sal aşağı sende tatmin ol alacK olanlarda:drunk:
Stoksuz borçlu selo
Dostlar,
Phillip Capital sonrası Ak Yat ve Halk Yat ile çalışmaya çalışıyorum ama komisyonlar yüksek geliyor. Viop ve Spot Hisse 10 000/1 Viop ta takas teminatı 1/1 uygulayan kurum önerisi olan arkadaşlar özelden ( hacim bilgisini geçerim) bana öneride bulunabilirse müteşekkir olurum.
Teşekkürler sağlıkta kalın..
pipking abey suheyl abeyin söylediğine göre platformlardan değil aracı kurumun platform üzerinden bağlantı engellemesinden kaynaklanmış. ona çare ikinci bir hesaptan ters yönde poz açmanın dışında yok gibi. aracı kurumlara denetim ve ceza verilmeyip ky peşkeş çekilirse sonu bu maalesef abey.
daldırıp daldırıp çıkarıyor..
:drunk:
Pıst 100 deki bugunkü hareket vade geçişi ile pozisyon ayarlıyorlar gibi duruyor oynadıkları belli tahtalarda.
tup ve kchol dünkü ve bugunkü pastaya bakarsanız bana öyle geldi
öncelikle geçmiş olsun
kurum için bear abi ile konuşabilirsin. gedik yatırım ..
bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım tonla robot denemesi yapmama rağmen . oranlarda gayet iyi.
not: bear abiyi yüzyüze tanımam kendisine kefil olurum güven anlamında.. hiç bir kurumla ilgim yoktur.
https://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=17
telefonu hakkımda bölümünde yazıyo.
spot artıya gecerse ne gülerim :he:
:drunk:
https://i.hizliresim.com/s676n1p.png
pıst 100 2.50 lerde pozisyon almıştım haftalık güzelleşince seneryomu burada paylaştım önümüzdeki hafta güncelliyecem.
Bence herif 2-3 pivot hisse seçip diğerlerinde hafif satıcı oluyor.
Girdiği hisse illaki gidiyor sattıklarında vatandaş karşılamaya çalışıyor. Neticede aldıkları en az %2 giderken sattıkları ya düşüyor ya yatay kalıyor ya da çok az az artıyor çok zarar etmiyor. Özel bir durum olur ise özellikle ilgileniyor ya hisse ya yaramaz oyuncu ile uğraşıyor.
hiç ilgilenmedim ama yolu uzun gibi abey(2.322 yi kırarsa). yeterki uğursuz 1929 rakamını aşağıya kırmasın. yükselişinde hedef açık sınır bilinmiyor. benim trade anlaşıyımda 2.310 - 2.320 arası şort poz aç 2.322 stopla. demem o ki burayı geçemezse %50 değer kaybedene kadar girilmez abey. bol şans
tabi bu sınırsız yükselişin koşulu 2.322 yi geçebilmesi.
Yukarı köy yukarı götürmek için aşağı köy aşağı götürmek için savaşıcak 2 işlem günü içinde sebebim ORTALAMALAR onlar pusula görevidir piyasayı yapan için.:)Bakalım bizde ona göre karar verecez.
Gıda ürünlerinde KDV düşürülmüştü.
Şimdi vatandaşın çoğu ya çalışıyor, ya emekli ya sosyal yardım alıyor. Turistler vs düşük KDV ile karnını doyuruyor cebinde para kalıyor.
KDV leri tekrar yükseltebilirler.
Bankalarda short cover yapıyor gibi
Hacim bugün oldukça düşük .
P100 9080 - 90 denemesi yapabilir malum saatinde
şöyle bir şey abey
https://i.hizliresim.com/7ex5qts.jpg
ariston abi sosyal yardım işi git gide artacak gibi.
Belediye reislerinin vaatlerine bakarsak vaatlerin yüzde 80 i 90ı
bedava çorba verecem
etli bulgur verecem
ucuza yemek veriyom daha da verecem
emekliye şu kadar ekistra öğrenciye bu kadar ekistra para
gibisinden vaatler dönüyor.
esas seans başlamak üzere..
dalak böbrek kol bacak satanlar birazdan damlar :he: