Tl bazlı hiçbir rakamın, grafiğin; hiçbir anlamı yoktur son 5 yılda Türkiyede... Buna Yllık Ciro, kar, zarar, borç, şirketin değeri vs..her şey dahildir..
Printable View
Tl bazlı hiçbir rakamın, grafiğin; hiçbir anlamı yoktur son 5 yılda Türkiyede... Buna Yllık Ciro, kar, zarar, borç, şirketin değeri vs..her şey dahildir..
İşlemler düşük, 490 Dolar desteğinden döner inşallah!
Sosyal medyada da lafı geçmiyor. Yukarı yönelirse güzel olur.
Ekim 2021 de 1200 küsür Tl.. 2.5 yıl sonra 16000..tl.. Şimdi 10 kat tan fazla artmış mı diyeceğiz?..Diğer yandan 120 $ dan 490 $ a gelmiş..Eh...3 kat tan biraz fazla artış denebilir..
Sizin yapacağınız tahtanın:)
İmam Çağdaş diyor havuç dilimi diyor:)
https://i.hizliresim.com/a2osx9j.jpeg
Bilanço tarihi 13 Mayıs 2024 Pazartesi sanırım!Tahtayı kaldırdığını sanan twit kuşlarına da duyurun orada burada sormasınlar:kahkah:Bilanço ne zaman gelecek diye:)Sürpriz yapıp erken yollar mı o da şans:)
18 gün sonra ilk gönderi!
https://i.hizliresim.com/d8m8rw8.jpeg
16.07.2001 de fiyatımız : 0.829 Usd
01.03.2024 de Fiyatımız : 566 Usd
Tam olarak anlatamadığım için tablo ve grafik koydum
Uzun vadeli yatırım Yapanlar için tam olarak durum budur .
YAklaşık olarak DOLAR Bazında artış oranı : 68225 % ( temettüler dahil )
https://i.hizliresim.com/2wp3ik2.jpg
Dip NoT : Bunun dışında az artmış çok artmış bilmem tam olarak rakkam budur.
Daha gidilecek çok yolu var gibi çünkü bir sürü hikayesi daha gerçekleşmedi,
Nedir hatırlayalım !..
1 Yeni fabrika açılmadı,
2 ciro patlaması yaşanmadı,
3 dolar yerini bulmadı,
4 enflasyon muhasebesi uygulanmadı,
5 Eski fabrika arsası ne olacak kararı verilmedi
6 Enflasyon muhasebesi sonrası Yaklaşık 1000 Bedelsiz ne olabilir ?
Belki bu Bedelsiz hiç yapılmayacak siyah havuç olarak 10 yıl daha bekleyecek.
Belki ben aslında burada yoğum !..
zirvede hacim düşmesi iyidir der eskiler. sabırla bekleyin, çapulcuları da fazla kafaya takmayın. gerçekten para sahibi olan insan roket resmi koyup uçuyoruz demez. ateş olsalar cirimleri kadar yer yakarlar...
her dükkan kirasına göre:kahkah:
https://x.com/turgut9394/status/1783507350738931908
2024 1-çeyrek bilançoları gelmeye başladı Tavhl yarın Arçelik
12 aylık bilanço gelmedi bu kadar uzun mu sürüyor
Sayın Elfidaa , aslında uzun sürdüğünden değil, bilançonun geliş tarihini etkileyen en önemli faktörlerden birisi şirketin ne kadar kurumsal yönetildiğidir. Bir başka faktör şirket sahibinin ne kadar ahlaklı olduğudur. Şirket sahibinde ahlak yoksa ve üstünede birde sahtekarsa bilaçolarını son tarihe kadar bekletirler. YTD
Syn Hedef2019,sizce şirket mükemmel kurumsal yönetilmese burada bu fiyatta bist50 de olurmuydu?Bu kadar ciro büyüme yaparmıydı?Yeni iş anlaşmları yeni fabrika olumuydu?Şirket kurumsal yönetiliyor sadece kurumsal davranmıyor yatırımcılarına karşı.Twitterda ne zaman pazarlansak benimde hoşuma gitmiyor.Uzun zaten uzuncu ama bu yazılanları görüp yeni girenler evet kısada mağdur oluyor.Umarım hepimize bereketli olur.
Uyumaya ve uyutmaya devam inveo bile kayıtlı sermayeyi güncelledi:)Bedelsizi patlattı
https://i.hizliresim.com/trdop1x.png
Egeen yap bir yönetim kurulu toplantısı artık vallahi yaşlanıyoruz aklımız yok ki bak neler dinliyoruz:kahkah:
https://m.youtube.com/watch?v=Wo3uer6qA5w
Erken hatta baskın seçim kokusu alan var mı ?
herkes egeenden rol çalıyor 23.59da haber atmak bir tek güzide şirketimiz Egeene aitti oysa:kahkah:Kcaer gece yarısı kap atmış bedelsiz açıklamış:)halbuki adamların yatırımı da decam ediyor:)
#KCAER
��Yönetim Kurulu toplandı.
��Toplantıdan %239 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı çıktı.
��*ââ„¢â€šï¸Şirket, 2022 yılında da %181 oranında bedelsiz sermaye artırımı yapmıştı.
https://x.com/ilteberogeday/status/1783605979466125597
Bence BFREN'in bedelsiz kararı ve işlemleri, ayrıca bu sene bedelsiz furyası olması sebebiyle hisselerdeki bedelsiz gazı tamamen kaçtı.
Artık bedelsiz potansiyeli en yüksek olan hisseler bile açıklanan kararlara tepki vermiyor.
EGEEN'e giren ve bu zamana kadar bedelsiz bekleyen tüm hissedarlar bence çıkıp kurtulmak için fırsat kolluyor. Baksanıza bir gecede 2 bedelsiz haberi geldi sadece çok cüzi bir yükseliş ile çok cüzi bir para çıkışı oldu.
Zaten son günlerde işlem hacmi yerlerde, sosyal medyacılar elinde son kalanları kakalama derdinde.
Sanırım bilanço ve genel kurul sonrası güzel bir düşüş yaşayıp yıl sonuna, yani bilançonun şekilleneceği zamana kadar uyuyacağız.
Tamamen kendi görüşüm. Teknik meknik bakacak bir durum zaten son günlerde oluşmadı. Resmen ayak sürüyor 🙂
mükemmel bir yorum olmuş benzerini ben 5/6 ay önce yazmıştım, bedelsizin önemi kalmıyor, çok şirket bedelsiz açıkladı ve açıklayacak, bedelsiz beklentisi değersizleşti, hatta bakın casa 100 liraydı 1*10 bedelsiz vermişti belki de casa hiç yükselmeyecek diye yazmıştım da bayağı eleştiren olmuştu,
özetle bir şirketin bedelsiz vermesi şu ortamda değersizleşti.
yıllık 1,5 milyar kar açıklayan egeenin piyasa değerine bir bakın, bir de 10 milyar kar açıklayan zorenin piyasa değerine bir bakın.
not: şimdi biri yazar piyasa değeti her şey değildir falan diye,
biliyoruz heralde.
bir de zarar açıklayan frenin piyasa değerine bir bakın, bedelsiz verdiğinde yok 30 /40/50 olacak falan gazladılar, alman panzeri dediler, orada da bir kaç yorumumuz oldu yapmayın etmeyin diye,
özetle egeen kpnya fren hisse fiyatları şu anda bile uçuk rakamlar, haaaaa yüksek bedelsiz gelirse yeniden bir köpük oluşur ama o köpük de zannettiğiniz 4/5 katı yapmaz.
küçük yatırımcının genel özelliği, her şeye olumlu bir yorum yapmak, havadaki buluttan nem kapıp olumlu yorum yapmak,
büyük oyun nedir yazar mısınız lütfen, bugünkkü çed raporunu atanın belki hisse fiyatından bile haberi yoktur.
borsada 100 hayalci insandan 1 tanesi kazanır, 99 tanesi kaybeder,
borsa rasyoneldir, hayalcilik, polyanacılık yoktur.
ZAman iktidarın aleyhine isliyor. Kasım 2024 e kadar FED Faiz arttırma durumuna gelecek ve bu da doları çok değerli kılacak. Bizde de Faizler artmıyor enflasyon serbest kaldı. En yüksek desteği şimdi alıyor iktidar 2 sene sonra 4 sene sonra durum daha vahim olduğunda oy almakta çok zorlanır. Kasımda Erken seçimi yapmaz ise MAr 2025 de Yani ilk baharda bombayı patlatırlar. Dolara Altına tam saha press koyar kredi muslukları açılır ve Seçim kazanılır diye görecekler. Bu durumda paranın yönü borsa olur.
Ben öyle düşünmüyorum hele şu fabrika faaliyete geçsin eski fabrikanın yerinin değerini ve oradaki alet edavatlarin yenilendikten sonra satış işlemi gerçekleşsin seyreyle gerçek hayalciligi bu yüzden çok rahatım ve bu hisse bir sermaye artış kararını da alsın burası bayram yerine dönecek ahanda bütün hayalim bu ve gerceklesene kadar kiprasmak yok fırsat buldukca 2-3 çuvala atma yerleri bu fiyatlar hakkinizda hayırlısı ve gerceklesene kadar ben ara ara yazmaya devam diyeceğim ky yi korkutan patron spek utansin. Haa şunu da ekleyeyim bilanço bence supriz gelecek belki fabrika harcamalarından dolayı temettuyu şimdilik bu sene biraz kisabilirler de ama eski fabrikayı ve makinaları degerlendirdikten sonra seneye çok süper temettu de bekliyorum
Bir miktar Göltaş satıp bugünün dibi sayılacak yerden az sayıda egeen aldık. Çeşme akarken kabımızı dolduralım dedik.
Teknikten anlamam ve Türk borsası için bu tür sığ kağıtlarda her zaman işlemediğini biliyorum.
Zaten egeen de son hareketiyle kısa vade tekniğe takılanları iyi hırpaladı. Tam ters köşe yaptı.X'teki coşkuculara da bir ayar çekti. Bir müddet kendilerini misafir edecek.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir duyum felan değil biraz geçmiş fmizp Bfren veya başka fabrika yenilenmelerinden dolayı geçmişin tecrübesi diyelim o yıllarda o hisseler de aynen sessiz ve aniden satmış ve bilanço ya ekleyip güzel temettuler ve bedelsizlerde çok süper işler yapmislardi aynı beklentim bunda da devam ediyor hiç kimse eski fabrikayı bekletmiyor degerlendirmek ve kasayı doldurmak ister demek istediğim patronlar bunları öyle bir araya getirir ki dersiniz bu da ne böyle yok artık dedirtir insana ve güzel pazarlama da buradan cikar