Başka hisselerde sanki asagı yukari hareket yok nerdeyse borsanın yuzde 50 bu hale gelmiş durumda... Spk sevmiyo bizim tahtayı demekki...
Printable View
Başka hisselerde sanki asagı yukari hareket yok nerdeyse borsanın yuzde 50 bu hale gelmiş durumda... Spk sevmiyo bizim tahtayı demekki...
Mayacı arkadaşımız yine ceza yedi. Oh olsun da diyen olur, olmadı diyen de olur.
Zaman zaman ben de buradan kendisine serzeniş mahiyetinde yazılarım olmuştur ancak piyasada bir ton ve 10-20 tahtada işlem yapan manipülatör, spekülatör vs varken onlara hiç ceza gelmeden ayda bir mesaj yazan birisine sürekli ceza kesilmesi Mayacı arkadaşımızla özel olarak ilgilenildiği izlenimini oluşturuyor bende. Her gün Twitter’da alın deyip hedef verip yan hesaplardan satan en az yüz tane isim sayabiliriz bir çırpıda. Onlara ceza yok ama birilerine hep var. Mayacı arkadaşımızla özel olarak işleri yoksa Pkart SPK’ya yakın birileri için özel olabilir ve bu tahtaya kim yaklaşsaydı benzer şekilde cezalandırılabilecek olabilir. Sanki ikinci ihtimal daha yüksek gibi geliyor bana.
Tanımam kendisini sadece HisseNet yazılarını biliyorum, nötr olarak yaklaşan biri olarak şunu söyleyebilirim ki hakkaniyetsiz bir ceza uyguluyor SPK. Geçmiş olsun Mayacı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne farkli dusunceler var :) Neyse onemli olan şirketin net karini arttirmasi onden haberi olanlar yurutuyor zaten. Temelcilerin gelecegi tahta olmasi icin cok daha fazlasi lazim ceyreklik 50-60 ml kar gelecekte fiyatta uygun olacakta temelciler atlayacak. Su an bedelsiz tayfanin odağında, çok şişmiş bedelsizlerden cikanlar buralarda konumlanmaya baslamislardir devami gelecektir diye düşünüyorum...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece tshtayı değil tahtaya yatırım yapan , yapacak olan büyük yatırımcıyı da sevmiyor anlaşılan ,
peki neden sevmiyor ? Bunu cevabı çok da zor değil aslında.
Sn thejackalav geçmiş olsun biz küçük yatırımcılar için bir hayal oluşturdunuz ve yol gösterdiniz , böyle bir cezadan sonra bile foruma gelip hiç birşey olmamış gibi yazmanız, duruşunuzu ve adamlığınızı gösteriyor. Herşey iyi iken ve güzel iken belli olmayan iki şey ;Adamlık ve karakter dir ki bunların varlığını sadece zor anlarda anlarsın
Göl kıyısından
Saygışarımla
Satışların neredeyse 2 kat arttığı,bürüt'ün 6 kat favök'ün 8 kat arttığı bir bilançoda hisseden bahsetmek yerine yemekteyiz programının etkisinde kalan koca karılar gibi başkalarına bok atmak ve eleştirmek ne büyük bir basiretsizlik. Adamın yediği ceza belki kazandığının % 1 ni bile oluşturmazken onu eleştirenlerin porföylerinin küçüklüğünü belli etmeleri ve tahtada hiçbir etkilerinin olmadığını kanıtlamaları nekadar manidar. Kalavında dediği gibi 3 yıldır içerisinde olduğum pkartın ilk kez temelcileri çağırdığı bir bilanço geldi tüm paydaşlara hayırlı olsun. Göl kıyısından selamlar bugün cumada göl kenarındaki mescitteyiz cumanız mübarek olsun.
Geçmiş olsun sn. Kalav.
Size kızgınım ama cezaya üzüldüm. :(
Bültenin linkini atabilecek olan var mı?
Bu aradan bilanço ile ilgili şirket tarafından yayınlanan Yönetim mesajını da herkese okumasını tavsiye ederim . İleriye dönük perspektifi net olarak ortaya kpymuş eğer bakkal dükkanımdan daha gerçekçi bilançolarda gelirse göl değil yedi göller maya tutar . Mesajın resimini buraya koyamadım ama bunu yapabilen var ise sevinirim herkesin okuma şansı olur
Bende link açılmadı ,
bu arada prosedür böylemi bilmiyorum ama dikkatimi çeken diğer şey bilanço ile sn thejackalav ın cezasının aynı zamanda açıklanması
Cirmine göre bu kadar yüksek oranda kâr açıklayan bir firma öyle ya da böyle neden tavan olmaz ki...
Ana sayfadan dünkü dosyayı indirebilirsiniz.
https://spk.gov.tr/spk-bultenleri/20...spk-bultenleri
Cok naif yorumlar goruyorum uzuldum falan diye. Ceza maddesine bakin oncelikle. Fiyatla ilgili her turlu manipulasyonu yap ondan sonra uzuldum. Hadi oradan...
Zaten spk bu cezalari suc isleyen herkese yapsada tum cakallardan kurtulsak. Bu arada elimde bu mal yok ara sira aldim sattim sadece. O yuzden her kim milletin hakkina girdiyse beter olsunlar. Benden yanada hakkim haram olsun.
Ne demişler su akar yolunu bulurmuş , iyi bilanço geldi, hisse primli iken geldi, er veya geç bu seviyeleri sindirsin daha iyi yerleri test edecektir , sabırla takibe devam , ytd.
Teşekkür ederim, iyi yada kötü düşünen için....
relax, biz işimize bakacağız.
Pkart açısından güzel gelişmeler.
Saygılar bol kazançlar
Linki aşağıya kopyaladım.10.Sayfada Ali bey ileriye dönük şirketin stratejisini ve yol haritasını net belirtmiş.Özetle bu saatten sonra PKARTA durmak yok,daha da iyi olacak demiş
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1287187
Hayırlı olsun biyometrik parmak izi okumalı kartların reklamı başlamış limit gözetmeksizin şifre istemeden daha güvenli pkart pkart pkart bi hayalimiz var seninle gerçek olacak inşaallah bütün paydaşlara selamlar hayırlı hafta sonları
SPK nin Kalav a verdiği bu ceza çok dikkat çekici.
Diğer tahtalarda yapılanlar ortada iken bu tutarda bir ceza, insan düşünmeden edemiyor.
Bizim patronun eli kolu uzun belli ki.
Tahtayı yukarı süren in kalav olduğu çok ortada.
Kalav ın cezalı olduğu zamanlarda tahtacı aşağı basmıştı hatırlarsanız.
Halbuki hazır cezalı kalav ve elindeki 500.000 lot (spk bülteninde çıkmıştı) tahtacı için süper fırsattı.
İstediği kadar yukarı sürebilir ve bu 6 alık sürede kalav ın lotları da karşısına çıkmayacaktı.
Ama o tersini yaptı.
Sn Kalav ı yılıdırmak istedikleri ortada.
Bir sonraki ceza çok daha büyük olacak belli ki.
Buradaki aradaki amaç kottan çıkmak olabilir diye kendi kendime düşünmeye başladım.
Eğer öyle olacak ise Kalav ın dediği gibi kimseler kalamaz burada.
İşin ucunda çok büyük menfaat olduğu aşikar bu kadar kısa sürede bu kadar çok cezanın kesildiği bir yatırımcı var mıdır acaba herhangibi tahtada göl manzarasını çok seven eşeğe de ters binen bir sürü yatırımcı var burada 2-2,5 sene tarihi enflasyonun olduğu bi ortamda bir kuruş para kazanmadan bekledi bu insanlar daha çok beklerler tahtadan çıkmamızı bütün paydaşlara selamlar bol bereketli haftalar
evet gune satıcılı başlayıp artıya dönduk yatırımcı sunumunu okudum kar marjlarında iyileşme var ...
sn.safsata kim alıyor hangı kurum acaba tahtayı...
işlem haçmi daha zayıf gibi bugun..
Biraz gene hareketlendi yine bofa trade yapıyor karını atıyor cebine , ytd.
Sn Haldızoğlu ben de yaklaşık 3,5 senedir eşek olmuş sabredenlerdenim sesli olarak bi düşündüğümde Thales Gemaltonun dünyadaki tüm varlıklarını 5.8 milyar Euro ya satın almış ancak Gemalto sadece pkart taki hisselerini Thales e satmamış devretmemiş... Neden olabilir ? Sorusu geliyor aklıma işte göl kıyısında beklememin sebebi bu sorunun tahmini cevabının hayallerim ile örtüşmesi
Saygılarımla
bütün yan tahtalar aglarken bizimki dolu dizgin maşallah...
Bofa 159 bin lot aldı , bazı al satçılarda aldılar yarın satacaklar mı yoksa yeni zirveleri deneyecek mi ; bayağı indir çıkar hissesi oldu her an yönü çevirebiliyorlar , sabırla takibe devam , ytd.
Eskiden tavan olunca millet deli gibi mesaj yazardı, artık alışkanlık oldu pek bir heyecan yok eskisi gibi, dün bofa sağlam aldı hisseyi ama tavanda kalan 40 bin lot alıcı çok zayıftı, göstermelik bir tavan mı , bugün belli eder dünkü kapanış üzeri kapatırsa süper olur , ama alışkanlığını yapar dünkü tavanın altına sarkıtır mı bilemeyiz , bütün paydaşlara bol kazançlar , ytd.
Dün alan yancılar sattı ve bofa da satıcı tarafta 60 bin lot gibi sattı dün aldığı 100 bin daha var elinde bakalım ne yapacak , ytd.
yan tahtaları dogradılar bugun nasibimizi aldık fazlasıyla..
kalav ortak ses ver senin amiral koptu gidiyor yine maşallah...francis goya dinleyelim biraz...:bravo:
https://www.youtube.com/watch?v=NYmS52g4XPo
Ses REX...
Nasıl ses vereyim... susturuyorlar..
Kaç cephedeyim biliyor musun?
kalav ortak 4 yıl olacak sizi tanıyorum öngörüleriniz çok iyi maşallah....çoğu temelci yanaşamadan pkart 100 tl lere geldi..temel verilerde düzelmeye başladı öngörünüz bence artık hayal değil gerçeğe daha yakın....
kalav ortak endeksin gidişatına yönelik tahminin var mı...enflasyon var hep yukarı gider 17000 ler hedef olabilir mi 2025 yılı için...
kalav ortak zamanında durdo almıştım 6 tl maliyetim var ama hissede korkunç baskı var...sence gelecek var mı durdoda takip ediyormusun...ben gerek temel gerek teknik olarak potansiyel hala görüyorum ama baskı korkunç taş olsa çatlar...