Tüm pozlarda Long .........12488....................
Printable View
Tüm pozlarda Long .........12488....................
Kıl dönmesi ameliyatı yapıyor eleman bizim verdiğimiz bant bölgesinde hastanın kılı sorunlu:kahkah:
kısa süreli gümüs on s Longggggggggg...... 31,20 temmuz vade.....
Bankalardan sanayiden çıkan balina lar, yakında benim eşşkleri keşfeder, ğirmeye başlayınca ikiside
Nirvanay ı zorlar, bence,
10.780
Kuvvetli desteğimizdir.
Orayı stoploss kabul ederek -trade amaçlı long açtım....
Destek kırılırsa agresif şort açalım mı abka dayucuğum.
Hem senin nick de kurtarmış oluruz, bi daşla iki kuş :he:
yanlış yerden giymedin mi......neyse bende.. yazmıştım.......Tüm pozlarda Long .........12488....................
bende duruma göre arabadan atlarım....pala yanlız kalır.....şuan aynı otobüste ilerliyoruz......gözlerim sürekli palaya bakıyor......arabayı yukarı sürecem diyor.....ben onun dediğini söylüyorum dayucum.....
Abka dayucuğumun nickini kurtarmak için çalışıyorum dayucuğum yohusa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Düşsün sonra tekrar fışkırttırırız, herkesin göynü olsun
bu yapı kredide sağlam dayak yedi millet. araplara satılacak gazı ile iteklemişlerdi.
Dayucuğum..büyük düşünelim..:)
sp500,önemli...altın oranı 5648-54 arasında.Yani %1,2 daha artmalı.Ha gayret.. 61.8 e..Yaratıcının sarmal galaksiden -kadın yüzüne-yaprağa kadar koyduğu kanuna herkes uyacak...Gökten inen bir karar var.:)
BIST100 de sp500 deki bu yükselişe paralel tutunmalı veya destekten tepmeli.Umarım olur..yoksa bıst100, erken uyarıcılı borsa kıvamında olursa benim longlar patlar....AMA önce GOGOGO OLSUN...
Ama sp500 hedefe gelince kanımca globalin fişi çekilecek.
Geriye doğru saymaya başlayalım...
Vob yaparken müzik iyi geliyeahhh :he:
https://youtu.be/yYPb47podLM?si=D5W5w0yl1g6Uv5MP
Piyasa powell dan pozitif bir sey duymak istedi ama malesef yok. Aksam satis gelebilir bu aciklamalardan sonra ama sert olmaz cünkü tüfe var Persembe.....................
bakalım bir kaç yağmur damlasının içinde neler var :oleyo:
https://www.reddit.com/r/BeAmazed/co...cp/rain_water/
:drunk::drunk::drunk:
mourinho türkiyeye geldi, fener %100 yaptı. bakın bu adam türk futbolunda devrim yapacak. yatırımcısı da ihya olacak. bir kenara tükenmez kalemle yazın. unutulmasın.
şaka lan. öyle bir şey olmayacak. avrupadan elenince tazminatını cebine koyup gidecek. feneri iyi izlemek lazım. ders gibi bir şey yani. manipülasyon, reklam, borsa işlemleri falan derken epey insan batacak.
türk futbolu batık. derwall, piontek gibi adam gibi adamların ülkeye gelmesi, devrim gibi şeyler yapması şimdilik zor.
Geçinemeyen gençler, asgari ücrete zam isteyenler, emekliler, hakkını alamayan emekçiler…
Zam isteyen bizimle ayağa kalksın! Işıklar uzaydan gözükecek. Hakkımızı söke söke alacağız!
SAAT 21.00’DE IŞIKLARI AÇIN, KAPATIN!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
dinkkat dinkkat :plc: (önemine binaen )
morgın stanley
bizim CDS lere 262 den sat 217 den kapa :kahkah: diye rapor basmış... (-300 neyi diyeydin kapama yerine MAL )
mal satıp kaçacak yer arayorlar
sonra tahtalar kapanır, alıcı neyim bulamazsınız..
gelip bana ''çıtak bu malı kime vereceeez... :drunk: '' diyeyin, garışmam
hayaller, masallar :kahkah:
bloomberg ekonomi kanalıda şunu yazmış....:evil:
CDS'lerin düşmesi ne anlama geliyor?
CDS primlerindeki düşüş beklentisi, ülkenin kredi riskinin azalacağı ve yatırımcı güveninin artacağı anlamına geliyor. Bu gelişmeler, Türkiye'nin borçlanma maliyetlerini düşürecek ve ekonomik büyüme için gerekli olan yabancı sermaye girişlerini teşvik edecek.
Raporda, bu iyimser beklentilerin gerçekleşmesi için sıkı parasal ve mali politikaların kararlılıkla uygulanması ve ekonomik reformların devam ettirilmesi büyük önem taşıdığı vurgusu yapıldı. CDS primlerinin daralması, Türkiye ekonomisinin geleceği için olumlu bir işaret olarak değerlendirilebilir, ancak dikkatli politika yönetimi ve küresel ekonomik şartların yakından izlenmesi gerekiyor.
https://i.hizliresim.com/qri63ff.png
sağ taraf şampiyonlar ligi :)
iş yatırım ykbnk listeden çıkarıp garanti yi listeye alıp 14 milyon ne iş oğlum:drunk:
Rusya'da muhalif Navalny'nin eşi hakkında tutuklama kararı verdi
uluse teknik anlamda güzelleşti.
:drunk::drunk:
İsrail Han Yunus'ta okul vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
https://www.facebook.com/reel/385632...3?locale=tr_TR
sizin insanlığınıza tüküreyim......
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
viop temmuz gümüş ons 31,95 alım yapıldı ....büyük ihtimal yanlış girdi....dalgınlık pahalıya mal oldu ...vay be....
İnfo menkulden Ergün.....viopta yabancı payı %45 dedi..Tarihi zirveler bu seviyeler kontrat bazında......yanlış değil mi...
Buralardan biraz daha LONG açtım..12474 gibi
stoplos: bıst100 de; 10.780 altı kapanışlardır..
SP500 ün %1.3 daha artması hatırına...Long açtım .ve tabi ki destekte var.
Ya kıymalı pide parası çıkar ya da 'deveyi hendekten uçuran bir tutam ottur'' olayı gerçekleşecek.
sabah sabah bankalarda kutlama ne acaba??
Ben kanal içinde tahtaları trade etmeye devam :)
Herif bankaları feci zopalıyo, devre kesen ilk banka hangisi olucak bakalım, dün akbnk devre kesmişti
Biz pıst 100 yabancı destek versin derken yukarı bant için ama onlara hala fon üzerinden satıyor .
yabancı neden satıyor diye soruluyor yorumculara cvplar kem kum net birşey söylemek isteyen yok.
bende yek cvp var dolar stabil olması ve pahalı olmamız.
20 dakika da para batırmanın zevki de başka oluyor..