Yavuz ağabey Bozkurt reisim hünkârım viobu bırakınca gideceğiz afrigaya. Sekiz işçilerine iyi para veriyorlarmiş. Eccuk para sayarken barnağımız ve çalışırken arka cephe acıyacak ama para sayarken unuturuz o acıyı.
Bereketli olsun, daim olsun,
Eşşeğün arsa askıya çıktıgı da bende züper emekli olucam:)
Dükkanı boşalttım seans sonuna bakarız hem hacim hem yevmiye baya yordu beni
yaw herif dönüyor dolaşıyo yine yeşili yakıyor
ağız tadınlan bi sopa yiyemedi millet
Bugün üç emekli yevmiyesi ile günü kapadım. Seans sonunda biraz mal kucakladım. Valizimi hazırladım reisim hünkârım dan haber bekliyorum afrigaya gideceğiz reisim hünkârım kankim ile. Gara oğlanlar Toto görsün
Çin dünyanın en büyük altın yatağını buldu: Maden 83 milyar dolar değerinde ve yüksek kalitede. Yaklaşık 83 milyar dolar değerindeki keşif, Güney Afrika'daki South Deep madeninde bulunduğu tahmin edilen 900 tonluk altın rezervini aşarak, şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük ve en kazançlı altın rezervi olarak görülüyor.
Dayucuğum bu haber ons nasıl etkiler
Günümüzde Dünyada 53 bin ton Altın rezervi kalmıştır dense de yeni rezevrler bulunma ihtimali her zaman var görüldüğü gibi ..Dünya çok büyük keşfedilmeyi bekleyen bakir alanlar oldukça geniş
Halen hazırda 200 bin ton yeryüzünde tedavülde altın olduğu varsayılıyor ..rakamlar elbette teğide muhtaç.. hangi otorite hangi kıstaslarla bu verilere ulaşıyor ben de soru işareti
Altın çok eski birikim yatırım aracı ,,insanların elindeki stok miktarını doğru tespit etmek çok da mümkün değil ..rakamlar afaki
Dünyada Çin MB siyle başlayan ,diğer başat ülkelerin altın rezevr yükseltme furyası ,Ukrayna savaşı Dünyada gerilimin artması ve bunu Fırsat bilen Altın spekülatörlerininde çabasıyla buralara geldi ..bence bu seviyeler Altın için duraksama dönemi .Trump’un Ocak da direksiyona geçmesiyle uygulayacağı politikalarla şekillenir
önsözde sonra soruna gelirsek onsu kısa zamanda etkileyeceğini sanmıyorum
Hayırlı günler bol kazançlar Pisyedili kardeşim
Kim demişse güzel demiş, aslında vobu bırakma sebebim çok vaktimi alıyor, sürekli ekran başında fırsat kollamaktan yoruldum :) bu işi artık robotlar yapıyor
Ortavadeli öngörüye ağırlık verip sistemimi yeniden dizayn edecem.
Yohusa
Endekis vobcu daytradeci para katlama ustası olarak her zaman fırsat bulur.
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez.
Herif güzel fışkırttı, sabah acılan lönkü 11145 den kapattım, bugün daha fazla fışkırttırması zor gibi :drunk:
Ortadoğu ve balkanların en hızlı vobcusu ..kimse eline su dökemez
Büyüksün reyiz !
yalnız akşama veya yarın odunlayabilirler
konsensus üstü kasım enflasyonu trendin katalizörü faiz indirimini havucunu çürütmüş olabilir
Akşama mertabim gelir, alemin longerlerini tebrik eder, ben yavaştan aleme akayım.
Dayucuğum senin kadar hisselerde trade yapamıyorum emme en son bu şekilde oldu, hatırlarsan 170 den kcholü aldık 198 den sattıydım, sonra petkoşa gömdüydüm parayı :) ama hissede para katlamak çok zormuş, endekis vobda daha kolay
Hisse aldık pişmanım.
Vob yab paraları katla :cheers:
Neden biliyin mi
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum :he:
Ayrıca
Artık bende aldığım sattığım hisseleri yazmıycam.
Sen paso emekli yevmiyesini çıkartırken aldığın sattığın hisseleri yazmıyorsun,
Anca aldım verdim şu kadar yevmiye çıkardım diye yazıyorsun artan paraları da afrikaya sekis işcilerine gönderiyorsun. :kahkah:
Bundan keyli bende alırken satarken yazmama kararı aldım.
Bu alemde
Vur kaç yapan sadece sen değilsin :rules:
Du en sevdiğim klibimi de atayım soona aleme akayım :he:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=KLs4Iy5L9Zcqkoc7
Reisim hünkârım topu topu bir dakika içinde alıp satıyorum nesini yazacağım iki kademeye satıp geçiyorum sıkıntı olur diye elim emirde gerekirse bir iki kademe zararına verir kaçarım olağan dışı durumlarda
Borsaya bulaştığımdan bu yana hafta içi hep uykusuzum. Hafta sonu uyuyorum ancak dinleniyorum bugün de kazancınmız çok iyi olmadı iki günlük ortalama emekli yevmiyeyi kadar oldu. Kapanış bakalım
31 aralıktan sonra tekrardan ayı piyasasını başlatalım bağri, büüyle olmuycak
Endekis yükselirken Ayasofyanın hissesi yükselmiyor :he:
Soygun çok büyük yeğenim azbuz değil.
Endekis düşerken o hisseler şır şır şırıldar, bak dediydi dersin :drunk:
Öğrensen ne olacak senin paran benim hisseye 50 numara böyük gelir. Ben 15-20 k lik alış satış yapıyorum. Aylak emekli olunca tek işim bu. Emekli yevmiyesi Parama göre çok iyi daha ne olsun dinle emekli maaşı bağlanmış gibi düşün. Günümde olursa memur yevmiyeyi de aldığım olur
Geçen hafta yada 10 gün önce sana çaktırmadan ihlas hissesini dedim yok ben almam dedin. Bak kaç gün tavan tavana gitti :kahkah:
Bi gamyon para kaldırdı benim bi arkadaş
Sanki hisseyle nikah kıyıyor :he:
2 dakka içinde alıp satan birinin, bu hassasiyeti bence mantıksız