Bizim oðlan 22 yaþýnda. Baþvursak, geriye dönük alabiliyor muyuz?
Printable View
Aþk denilen ateþe yanalým mý..
https://www.youtube.com/watch?v=rZSc...PGAYRETL%C4%B0
Bu dünya'da yüreði senin kadar temiz askere rastlanmamýþtýr.
K.Atatürk.
https://www.youtube.com/watch?v=HPX5...l=OsmanAYMELEK
Evlenmede desteðe niye yaþ sýnýrý koydular hadi ben de evleneceksem , hadi ben de bý alay çocuk þey edeceksem. Yazýk deðil mi benim gibi garibana
Durduk yere caným sýkýldý , gideyim de biraz bisküvi falan stoklayayým , kampanya varmýþ 😃
Tabi bir de birisini bulmak lazýmdý , o kýsmý unutmuþum
Cihangir bu þarký sana gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=P-tO...PGAYRETL%C4%B0
Senede ~ 200 bin boþanma var, yani Uþak ili boþanýyor 1 yýlda.
Ýþin þakasý bir yana, sakat bir durum için yedek bir yer belirlemek lazým belki de. Bir sabah kaltýðýmýzda kapý duvar olmuþ görülürse, herkes çil yavrusu gibi daðýlýr.
Bir zamanlarýn efsanesi fotokritik, devasa verilerle yok oldu, ne fotoðraflar yok oldu o sitede, aynýsý alkýþlarlayaþýyorum 'da da oldu. wowturkey vardý, yok oldu, ne bilgiler ne veriler kayboldu o sitede.(yeni wowturkey'de o veri tabaný yok maalesef)
umarým ayný akýbeti yaþamayýz.
TÜRKÇEMÝZÝN SONU !
Sene: 1965
Karþýma âniden çýkýnca ziyâdesiyle þaþakaldým.. Nasýl bir edâ takýnacaðýma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardý. Üstümü baþýmý toparladým, kendinden emin bir sesle 'akþam-ý þerifleriniz hayrolsun' dedim.
Sene: 1975
Karþýma birdenbire çýkýnca çok þaþýrdým.. Ne yapacaðýma karar veremedim, heyecandan ayaklarým titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardý.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akþamlar' dedim.
Sene: 1985
Karþýma âniden çýkýnca fevkalâde þaþýrdým.. Nitekim ne yapacaðýma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarým titredi. Amma ve lâkin kýsa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardý. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayýrlý akþamlar' dedim.
Sene: 1995
Karþýma birdenbire çýkýnca çok þaþýrdým. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Ama bu iþ bizi bozar dedim. Baktým o da bana bakýyor, bu iþ tamamdýr dedim. Manitayý tavlamak için doðruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim.
Sene: 2006
Âbi onu karþýmda öyle görünce çüþ falan oldum yâni.. Oðlum bu iþ bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumlarý yâni. Ama concon muyum ki ben, baktým ki o da bana kesik.. Sarýl oðlum dedim, bu manita senin. 'Hav ar yu yavrum?'
Sene: 2016
ven ay vaz si hör ; ben çok sürprays yâni öyle iþte birden..hayy beybi dedim ona ama ben ay dont nowww yani âbi yaa.. Ama o da bana öyle baktý, if so âþýk len bu manita.. 'offff beybiiiii offffffff layf iz superrrrrr yaaaa ...'
Verilerinizin gezdiði yerler.
https://www.youtube.com/watch?v=5BzGetrwpoU
Forumda þalteri indirseler gerçekten çil yavrusu gibi daðýlýrýz.
Gerçek hayatta çoðumuz birbirimizi tanýmayýz. Ben kimseyi tanýmýyorum mesela.
Reha Kaya’nýn gerçek adý bu tamam da nereden bulacaðýz kendisini. Ayhan baþkanýn gerçek adý Ayhan mý acaba onu bile bilmiyorum. Misal benim adým da Ege deðil.
Gamet’i iskenderciye götüreceðim ama nasýl buluþacaðýz. Tanýmýyoruz ki birbirimizi. Üçyolda Gamet Gamet diye ortalýkta dolansam deli derler bana.
Veya Batman, kendisini Batman þehrimizde mi arayacaðým bilmiyorum.
Bir düðün ývýr zývýr 1 milyon minimum 150 bin TL için kendini niye ateþe atsýn. Düðün den sonra kirayý kim ödeyecek. Konya gibi uçsuz bucaksýz yerde kiralar þu an 20 bin bizim kýzýn 25 bin olur kiralar düþse bile onun ev sahibi zam yapar adamýn 100 lerce evi var umrunda deðil. Birde fabrikalarda bile sýkýntý var babamýn kiracýsý ayýn beþinde en geç kirayý gönderiyordu ayýn 15 inden sonra gönderiyor artýk. Çoðu fabrika fazla mesaiyi kaldýrdý. Benim oðlanýn beyaz eþya tmm gerisine karýþmam. Çalýþtýðý yerle anlaþmam var düðünü o yapacak. Aksilik olur yapmam derse evi ikiye bölerim yarýsýnda o 1 oda da ben otururum. Olmaz diyorsa kirayý ödeyecek hatun bulacak yoksa sabuna devam eder. Ucuzsa Arap sabunu alayým banyo sabunu çok gidiyor.
Aksi bir durumda toplanma yeri önerisi olanlarý piste pardon sahneye bekliyoruz! :)
3520 : Simurg'un Köþesi
Dün bizim evde üç tane emekli misafir vardý babam hariç kimsenin keyfi yerinde deðil. Ama kime oy vereceksiniz dediðim de kafa yine de sanki ayný. Bizimki iki kira ile birlikte bir memur mayýþýný alýyor. Masraf iki kiþi az fazla yese dokunuyor. Çocuklarýna bir yýlda ikiþer çeyrek verdi benimkini hanýma vermiþ koklatmiyor. Bende ayrýca fýrsat bulursam bir bahane ile yoluyorum genelde vergi öderken kaktýrýyorum. Birde köye gidince üç beþ ay gelmiyor o zaman itekliyorum. Sistem bizi babamýzý dolandýrmaya zorluyor. Konya'da konuþacak muhabbet edecek kafama göre adam yok burada takýlýyorum. En son çay ocaðýna gittim neredeyse dövecekti beni keko akp li beni. Hatta çay ocaðýna yazmýþ siyaset konuþmak yasak diye. Çay ocaðýna gelenin hepsi emekli bir kýsmý yurtdýþý emeklisi EUR üzerinden maaþ alýyor gözünü sevdiðimin Avrupasý bunlarýn maaþý kesse göbek atacam. Ýkiþer üçer evleri var belki daha da fazla. Bir kýsmý da rezil yaþayan gariban kesim. Ama sözü geçen yinede o zengin emekliler. Bizimkilerin çay parasý ödeyecek parasý yok ya da ayda hafta da bir geliyor. O zengin emekliler her gün bol paralý þeyler yiyip içiyor. Sonuç keyfî yerinde kesim hâlâ da fazla. Umut gençler de. Onlarda zahmet edip oy verirse.
Bizim mahalle de þuan bile Avrupa dan maaþ alan gençler var. Ýsveç Norveç Danimarka gibi ülkeler bunlarý bizim ülkeden aldýðý alacaðý ürünler için göndermiþ. Çok ayrýntýlý bilmiyorum ama kira yardýmý bile alýyor maaþ da oraya göreymiþ. Eskiden tamamýyla Avrupa emeklisi olan mahalleydi hepsi Kürt.
AÖF den mezun olup þuan profesör olan arkadaþým var. Ýki yýllýk yüksek okuldan beraberdik öyle arkadaþým. Bir adamýnýn buldu doktora vs þuan profesör. Geçen Yök baþkaný bunun çalýþtýðý üniversiteye ziyarete geldi resim çektirmiþ sosyal medya da paylaþtý. Adamýný buldun mu AÖF mezunu da olsan profesör oluyorsun. Dua edelim de týp da böyle olmasýn yoksa organýmýz kalmaz.
Akp sonrasýnda iki grup tehlikesi var birincisi buskevitin ocaðý diðeri tarikatlarýn kadrosu. Bunlar fetovari bir kadrolaþma yaptýysam ki bu büyük bir ihtimal. Silahlý ya da silahsýz kuvvetlerde. Gerçi buskevitin ocaðý daha çok mafya çete gibi noktasal þahýs bazýnda eylem yapýyor. Bir ara bir MV ve gazeteciyi baya dövdülerdi birinin ki daha bitmemiþ mahkeme süreci. Öbürü de 1 yýla yakýn ceza almýþ belki de paraya çevrildi. Adamlar öyle böyle dövmedi hedefi en kötü ihtimalle felç býrakmaktý adamlar kuþ kadar ceza almýþ yada almamýþ.
Bence daha reisin kaybedeceði durumda yapacaklarýný görmedik. O kayyumlar fragman. Ýki hedefi olacak bir yýpratma ve montaj iftiralar, ikincisi kayyum ve yetkilerde týrpan.
Sn. Güneysu Sn. Medwig Sn. Balaban Sn. Ayhan53 Sn. Bikmisbroker ve þu an faal olmayan bir çok üyeyi þahsen tanýrým ve telefonlarý var.
Eskiden Raký Sofrasý toplantýlarý yapardýk, onlarý oradan tanýma þansým oldu.
Beni bulmak isteyen Tavþanlýnýn yerlisi 10 kiþiye sorsa biri mutlaka tanýr, fakat G. Amed abiyi Keçiörende nasýl buluruz bilmiyorum?