Sn.Es Es Es 2018 de umut var mı? Sizce Bir yorum rica etsem Konuya hakimsiniz.
Printable View
Sn.Es Es Es 2018 de umut var mı? Sizce Bir yorum rica etsem Konuya hakimsiniz.
Hakkımız da Hayırlısı, Olursa Olur Olmassa Ya Nasip Der Geçeriz,Yapacak Bir Şey Yok Teşekkürler.
Bak güzel kardeşim öncelikle senin telefonun bana hiç mi hiç lazım değil sana özelden 5000 liraya kaç lot alabilirim diye sordum özelden bilgi verip söyleyebilirsin illa telefondan mesaj yazmana gerek yok borsa işinden anlayan arkadaşım ( kendim hiç anlamam) hesabıma girip bu hesap numarani gönder arkadaşa dedi bende öyle gönderdim tahtası kapalı hisselerde virman olmaması lazım ak yatırımı ara konuş dedi senden gelecek cevaba göre aramayı düşünüyordum herneyse yarın arar öğreniriz,ayrıca Genco abimin watsap grubunda bende varım burdan kendisine ve grup arkadaşlarıma saygılar sunuyorum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
egyocularıda bekliyoruz.
egyodaşlarım lütfen bırakalım bu virman ortamını ben ne zaman sizlere neyin ne olacağını buradan vede grubumuzdan bildirecem o zaman diyoloklarımız sataşma ile degil saygı ve sevgi içersinde olmalı kimsenin hatırı için kim olursa olsun benim ortamımda olamaz kendilerinin hataları gözardı edilecek benim afetmem beklenecek genco iyiliği de unutmaz.
Kendi meslektaşına haber borsada benim yanımda taraf olduğu için oldugu ortamlar yapan zavallı bak o kardeşim Mardin midyatta vatanı için ŞEHİT oldu ne mutlu ona ŞEHİTLİK makamına erdiği için MEKANİ CENNET OLSUN YAŞAR KARDEŞİMİN Kederli Ailesine sabırlar dilerim.
NOT benim yeni haberim oldu ailesi aradı şok gecirdim bir yılı geçğin olmuş
sizlerden ricam sadece beklemek genco hayatta olduğu müddetçe gerçek egyodaşlarım hakkının peşinde BOŞ laflara karnım tok önemli olan ğüzel sakın takip.
Bakın Folkart engelle karşılaşmasa idi ????? Önümüzde???,,??? sadece sabır.
Burada güzel paylaşımlar olmasını istiyorum.
sadece sataşma ile degil saygı ve sevgi içersinde dostluk iyi niyet ile kim paylaşımda bulunursa katkı sağlayan insan olmalı sadece arkamdan iş çeviren kişiler benden ırak olsun.
sayın marjiman;
Siz bana özelden bu aşağıdaki mesajı göndermişsiniz.
bende size ve diğer kişiler için bu aşağıdaki mesaj ile cevap vermişim..Alıntı:
Originally Posted by marjiman
sizin özelden göndermiş olduğunuz mesaj virman için yeterli ve gerekli değildir......
öncelikle tüm dost aarkadaşlarıma hayırlı cumalar,evet es es kardeşim ile telefonla tanışma nasip oldu kendisine sonsuz teşklerimi iletiyorum bu nezaketli davranışından dolayı tbr ediyorum.Es Es kardeşim o gurur ve onur bize ait inşallah temennilerinin gerçeğe dönüşmesi dileği ile saygılar....
sende katılmışım sana ismini sorduğumda farklı isim söyledin hissenetteki ikullandıgın ismide farklı söyledin şti.nin genel kurulunda oy kullanmak için değil şti.nin faaliyetinin aynı lalmasını dile getirdin bende sana 50 trilyon kasaya köy o zaman dedim oy killanmıcaksan kapıyı gösterdim madem bana senin soy adımla gönderilen vekaleti sen neye kendi adına almadın genel kurula katılan egyodaşları ve aynı zamanda genel kurulda olmakla neden sende o kadar bilgili idin bizleri oy kullanmadan önce neye uyarmadın yukarıdaki mesaj yazılarında o zaman sende dağılsın kulis ortamına.
bununda ispatı çekilen hatıra resminde en baştaki resmin genel kurul bittiğinde dışarıda ben şirinyerli yim adım fazlı polis memuruyum diyorsun da neden gencodan kendini gizliyorsun orada insanız elimi değil bir özürdilerim belki affa ugrardın .
işte kendi kazdığın kuyuya düşmek böyle bir şey birde ceşitli isimlerle kim bana hakeret ortamı yarattı ise sadece pasifligi ve zavallıgından sanal alem klefyecıliligi vede şrzligi.
Lutfen fotograflari buradan paylasin ben orada bulunmadim.HODRİ MEYDAN. ben asla yanliş isim ve kimlige bürünmem BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYENDE KENDİ BİLİR. Sozu ile karsilik veriyorum. İSPAT ETMEYEN NAMERT tir.
sadece o şrfsizligi yapan kişiye sen değilsen bu kadar gereksiz mesaja gerek olmaz
ben gruba yazdım genel kurulda çekilen hatıra resmini ğöndermelerini istedim
elimde gönderilen resim var açığa çıkmadın diye gruba atmadım.
o zaman maden sen değilim diyorsan sen resmini at buraya bende sana bu teşkilatı kim düşündüyse ortaya çıkarayım hadi hodri.meydan bekli yorum
seninle olmıyan bir konuyu bu kadar dile getirmeme şaşıyorum ben kim yaptı ise ona hitabın sen değilsen rahat ol sözüm gecerli
gruba resim geldi sendegilsen krem ceketli o zaman ben degilimde anlamadıgım sendegilsen rahat ol nedir mesaj üstüne mesaj at resmini karşılaştıralım
ucuz olan sen sin acaba senin gibi ucuz düşünceye sahip değilim o çocuğu alet eden sensin acaba o vekalet yayınlansa isim geçecek mi idi ben siz miyim
Bak bakalım sana ilk hitap ettiğim mesajımda kimin adıyla vekalet geldiğini yazdım sen hakikaten şaşırmışım yolun açık olsun
gün birlik beraberlik olma günü...siz ne yaptınız neyse herkese iyi akşamlar.
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
işte ilk mesajım oku ucuzcu iyi oku vekaleten bahsettiğinde yukarıdaki mesajını
Bak Watsat grubunda resimler orda bak ve ben değilimde bu kadar basit
benim telefonum wapshap a uyumlu değil, grubunuza üye değilim:wave: diyorummm sesim yada yazılarım sizlere intikal etmiyor mu:rtfm:?anlam veremiyorum. resmimi paylaş buradan İSPAT EDİN DİYORUM TOPLANTIYA KATILDIĞIMA DAİR!!!!!
YAZIK...ÇOK YAZIK.........
Milleti forma bunun için mi çağırıyorsun. Milletin huzurunu-sukunetini bozmak için mi ?
Ticaret Gazetesini buradan sen paylaşabildin mi syn şirinyerli?
Şu aşamada buradan herhangi bir resim veya belgenin paylaşılamayacağını syn şirinyerli sen çok iyi biliyor olmana rağmen, isteğinin olamayacağını da biliyor olamana rağmen; kışkırtıcı-sataşmacı-huzur ve sukuneti bozucu hareketlere devam ediyorsun....
YAZIK- ÇOK YAZIK.....
oysa ki senin kendi arkadaşların toplantıya katıldığını bana da özel mesaj olarak attılar, ama ben onları ifşa edemem. Fakat Wassap grubunda paylaşılmış........
SAYIN GENCO ABİMİZ;
Senden ricam, lütfen abimiz olarak, büyüyümüz olarak bu kışkırtmalara-bu sataşmalara cevap verme, hatta cevap olarak yazı bile yazma......
Bu formu takip eden dost ve arkadaşlarımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.......
Herkes bu durumu kendi vicdan muhasebesinde değerlendirir.............
Sayın Şirinyerli; eğer ki egyo ile ilgili gerçek ve doğru somut bir bilgi veya belgeniz var ise (şimdiye kadar hiç göremedik ) onu paylaşınız ki bir katkınız olsun. Lakin katkı vermekten daha ziyade kavga-gürültü-gereksiz tartışmalar saçıyorsunuz......
Yine Yeniden Hallusinasyon Görülmüş Belli
Kardeşim Egyo da En Derin Bilgiler Sn.Genco da, Daha Neyin Peşindesiniz Bırakın Bilgilendirme Yapılıyor.Açılırsa Bahtımıza,Açılmazsa Kaderimize Der Sineye Çekilir.
Allah Umutlarımızı Söndürmesin Bir Uğraş ve Çaba Var.Çok Açık ve Net.
Sn Genco Abi Bilgilendirmelerinizi Lütfen Esirgemeyin. Saygılarımla.
Ben sayın GENCO abimize sonsuz bir şekilde güvenirim. Eğer ki o isterse değil vekalet egyo haricindeki bütün hisselerimi bile ücretsiz kendisine veririm.
https://www.youtube.com/watch?v=SQ7mPWCDzeA
Allah rahmet etsin, büyük üstad.....
En değerli eserleri engellenmiş.......
Herkesin zaman zaman hataları-yanlışları mutlaka vardır. Önemli olan bunun farkına varıp, dönüşünü veya dönüşümünü yapabilmektir.
EGYO gemisini hep beraber yüzdermeye çalışalım-birlik-beraberlik yapalım el ele verelim diyoruz.
Sayın Oraklar neyi paylaşamadığınızı hala anlamış değilim...Hani EGYO açısından ne faydası olacağını bir türlü çözemedim...Yeni yılın tüm tartışmaları geride bırakmasını ve EGYO açısından olumlu haberlerle geçmesini diliyorum...Tüm ortaklara sağlık ve mutluluk dolu yıllar temenni ederim...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
https://i.hizliresim.com/WGBbrm.jpg
Üsttdeki benim fotograf
.
.
https://i.hizliresim.com/Dyz3ov.jpg
Lütfen ispatlayan hodri meydan
Özür bekliyorum.
Benim burada katkımın olmadığı inkar ediliyor. EGS gayri yatırım ortaklığınin, A.Ş. olması için gümrük ticaret iç müdürlüğündeki görevli bayan bahar hanımla yapmış olduğum görüşmede ilgili şirketin bazı eksik evrakları olduğunu, bunların tamamlanması gerektiğini söylediğini, bende bunu tek tek not alarak sayın amedliye telefonla bilgi verdiğimi, kendisinin gerekli yerlere notumu ilettiğini İNKAR EDEBİLİR MİSİNİZ. teşekkür ederim.
Benim senden istedigim buydu seninle uzaktan yakından alakası yok bu ortamı yaratan kişiyede benim izmirde kendisini tanıdığımı istabulda tanımama imkan yok dedim banada yanılmadıklarını ilettiler vede
buğün bana gelen mesajda senden HELALLİK ALACAGİNI SÖYLEDİ.
Sana gelince bu kadar basit olacak bir resim işini o kadar mesaja gerek varmı idi işte ispatı
bunu ortaya atanlar düşünsün enselerindeyim
onlara hesap sormak boynumun borcu olsun.
sert çıkışım oldu olmadı değil.
kim üstüne alınırsa alınsın arkamdan iş çevireni kazdıgı kuyuya düşürürüm aynı zamanda ortamımdan ırak kalır.
sn şirinyerli avatarını değiştir ??????