ne berbat bi hisse imiş bu:rtfm::28:
Printable View
ne berbat bi hisse imiş bu:rtfm::28:
Muhtemelen teknikcileri stoplattilar bakalim ne olacak
Hisse bana bakıyor ben hisseye düşüş trendini kırdırsam mı
malı gaptırmam
Dun tuzakti
Moral bozmayın beylerrr...vadeli mevduat yaptınız varsayın....
Son 1 yıllık en düşük fiyattan da satmak kimsenin içine sinmez bence....ytd.
Borsa sadece bir şeydir ; o da psikoloji..
Satan spek neden panik yapmıyor çünkü nasıl olsa artacağını biliyor...
Biz neden panik yapıyoruz çünkü yarattığı psikoloji mahşere kadar düşeceği algısına itiliyoruz..
Yok böyle birşey son 1 yıllık grafiğine bakın 365 gün üstüste düşmüş mü?
En geç 1 ayda 35 olur üzülürsünüz...ytd.
dediğiniz külliyen yanlış.Sadece BIST için dediğiniz doğru. BIST burası kumarhane olmuş çünkü. ******** ve or...pu çocuğu spekülatörlerin elinde oyuncak olmuş milyar dolarlık dünya devlerinin ismini taşıyan firmalar bile.
borsa normale şirkete ve finansallarına bakılarak yatırım yapılan bir mecra olması lazım. dax-aenasdaq veya dow borsalarında insanlar hisse alırken yatırım yapmak amacıyla alıyor. birbirini ütmek amacıyla değil.
ama bizim borsada ki çok sığ bir borsa oluyor kendisi zaten (toplasan bir apple yapmıyor tüm şirketlerin değeri) tüm olay üç beş ******** spekülatör ve manüpülatör üzerinden dönüyor. kar açıkladığında düşen mi dersin.
bedelsiz verdiğinde 10 a katlayan mı dersin. bedelli yaptığı halde 10 a katlayan mı dersin.
2 masa 2 sandalye olduğu halde milyar dolarlık hayal kuran mı dersin. dolaşımda 6 milyon lot olduğu halde günlük işlemde bazen 30 milyon lot işlem olan tahtamı dersin. nerde abidik gubidik işler oluyorsa hepsi var BIST te.
bu hissede de ********in önde gideni ve ****liğin bayrak tutanı olan bir spekülatör var. dediğiniz gibi yapıyor :)
yapsın a..ına q.oyym. bana 1 zarar. kendine 1000 zarar. çok da tınn...
*bnp paribas, coca cola içecek tavsiyesini 'tut'tan 'al'a, hedef fiyatını 36,70 tl'den 43,00 tl'ye yükseltti
entel köy efe köye karşı malafat hesabı
32.46 alım yaptım son bir saat 44 ile 48 arası top çeviriyor [emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
düşmeye başladığımızdan beri akşamları seans kapanışına yazılan 100.000 lik lotlar bugün ilk defa seans içinde yazılıyor.
hem de aynı seansta 2 defa :) bunu yorumlayabilecek arkadaşları piste davet ediyoruz.
bilançonun eli kulağında. belki de kap açıklamasını bekliyorlardır. gerçi bilançodan bi hayır yok bu kağıda.
citi ve deutsche'nin yanına TEB ve HSBC yi de ekleyince bayağı bi yekün ediyor ecnebi oranı. bunların takasında çok bişey değişmemiş gibi. alınıp satılan onların tuttuklarına kıyasla bamya sayılır. ecnebiler al gülüm ver gülüm yapıyor uzun zamandır.
yönetim kurulu bedelsiz yapıyoruz dese ve herkes şimdi tuttuğuna daha bi sıkı sarılsa ne güzel olurdu.
yeni gelinin yapıştığı gibi yapışırdı elinde tuttuğuna o zaman...kınayı da ben gönderirim kendisine. hediyem olsun :)
+2 lerden eksiye döndü, yarında çakitoya devam edecekler gibi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb model portföyüne %22 iskontolu olması nedeniyle al tavsiyesi ile bugün ekledi...
Yukarıdaki görüşlere saygım var ama 1 ayda 38 tl den 25 tl ye bu senet düşmez...
Şubatta bu ay içerisinde 35 tl yi göreceğini tahmin ediyorum...
Ytd.
240mil net kar iyi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dogru değil evet genelde daha yüksek oluyor :) yatırım tavsiyesi değildir
31 Ocak’ta gelen aşağıdaki haber üzerine hisse bir türlü toparlanamadı...;
FOREKS ANKETİ-Coca Cola İçecek'in 2017 yılı 4.çeyrekte 168 milyon TL zarar açıklaması bekleniyor..
Tüm aracı kurumlar ortalama 45 TL hedef verirken, hisse bir türlü toparlayamadı...
Foreks anketi ile ilgili yorum yapmak isteyen olur mu??
fk ve pd olarak pek iç açıcı görünmese de bir marka değeri olduğu ve dünyanın en önemli markaları arasında ilk 10 'da olacağı aşikar.
Yüklü finansal borcu olması dolayısıyla son senelerde artan dolar kuru ile büyük finansal giderler yazdı.Çok büyük yatırımlar olmasa da Ispart ve Pakistan'da yeni yatırımları geçtiğimiz aylarda faaliyete geçti.
2018 temel açısından dolardaki sakinlik ve satışlardaki artışa parelel geçen yıllara göre iyileşme görülebilir.
Turizm açısından 2017'den daha iyi bir yıl olacağı beklentisi de az da olsa şirket cirosuna katkı yapabilir.
Teknik olarak da orta vade diplerde gezinmekte.özellikle 31-29 bandını kırmadığı sürece gelecek olumlu bilançolar ile yatırımcısını sevindirebilir.
Dolar TL'de elecek artışlar turizmin ve ekonominin beklenmedik şekilde daralması şirket bilançolarını negatif etkileyebilir.
Yatırım Tvasiyesi Değildir
Bir tarafta yüksek kar beklentisi; diğer tarafta 4.çeyrekte zarar beklentisi...anlamdım gerçekten..
bence kendı gorusumdur 25000 27000 arasını beklıyom gelırse kademelo olarak aranızdayım
38 liradan gelen düşüş ters flamaya dönüşürse dediğiniz rakamlar görülebilir.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün aranıza katıldım...umarım iyi olur...hedefim 65 TL...
—-
Ytd değildir . Bu işlerden hiç anlamam. Lütfen yorumlarıma bakıp hareket etmeyin...
Benim hedef 2023
Hakikaten bu kağıtta küçük yatırımcı yokmuş; forumda ses yok...
Ses 1 2 3
''Beni de alın ne olur! Koynunuza hatıralar...''