Alan satan kim takas var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Alan satan kim takas var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burva %9.99 +
:bravo:
burva % 8.68 -
işlem hacmi rekoru kırmış: 661.288.....:wu:
3/1 geri almış ...?
yol engelimi kazamı yarın çıkar meydana..
burva % 4.43 -
işlem hacmi 322.927
bugünde aşağı yola devam bakalım 31.04 ve 32.50 arasındaki gap doldurabilir yada algıyı öyle kurup yukarı cevirebilir..
yarın devamını görecegiz..?
spek tam kasap havası içinde:
burva %0.50 +
işlem hacmi 913.874
fiat ve işlem hacmine göre uymamış..?
BURVA ancak bu kadar süründürülür ..?
kazancın %80 geri verdi bakalım ikili dip çalışması yaptı geri dönüş başlaycakmı ..?
22.04.2021 tarihli kap haberi.. yıl sonu açıkladıgı karın 10 katı şipariş aldıgını gösterir ve ancak 3 çeyrekte yansır..?
hissenin bu kadar düşebilecegin düşünmüyordum %61 bırakır diye düşünüyordum :fakat spek iyi mal dagıttı ki ölüm vuruşu yaptı ky ürkütmeden herseferinde döndü diye alanlar için hep hüsran olmuş bir hisse herhalde çok ky olmuştur ..inşallah bu kadar baskılamanın birde yükselişi nasıl olacak..birçok sıg hisselerde tekrar dönüşü çoktan yaptı..bunun da yakındır ..şayet 94 tl götüren spek elindeki tüm malı boşaltmadı ise :daha önceki gedik yatırımda olan yaklaşık 2 milyon hisse birçok aracı kuruma dagıtılarak hissedeki aracı kurum dagılımını bozuk gösterme peşine oldugunu düşünüyorum.... https://www.tradingview.com/x/QnOR3KHi/ ELİNDE olanlara BOŞ ŞANSLAR
Şirketimiz yurtdışındaki bir proje kapsamında 222.191 Euro tutarlı, Ağustos 2021 tarihine kadar teslim edilecek Kelebek ve Küresel Vanaların Temini konusunda sipariş alınmış olup, söz konusu siparişe tarafımızca bugün teyit verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız
aradan geçen 5 günlük işlem ve degişen birşey yok ..hisse üzerindeki malum kişiler tarafında demorilize olmuş durumda..?
bakalım daha ne kadar oyalayacak ..?
https://invst.ly/vlmq2
tam 12 ay sonra bir yeşil mum oluşmuş..? dipte
kazancın % 80 geri gerdikten sonra .....?
ilginç bir tahta bakalım neler olacak :önümüzdeki aylarda
Burçelik Vana'nın Vergi Dairesine Sunulan 2021 Yılı 6 Aylık Zararı 372.310 TL
ayın son haftası bakalım nasıl olacak ..?
https://invst.ly/v-u9f
14 iş günü var bakalım ay sonu nasıl kapatacak..?
burce öncülük ediyor bu defa buda ekürü,lük yapıyor ..?
İş icabı Burçeliğin makina ve ekipmanlarını kullanıyoruz ama nedense vana ile ilgileniyorum seviyorum bu kağıdı yıllardır girer çıkarım hepte kazandırmıştır umarım yine utandırmaz
https://invst.ly/w58hr
ay sonuna son 3 gün bakalım ne mok yiyecekler :bu kadar baskıladıklarına göre bir düşünceleri vardır..?
Son 2 günü anladım da tahta yapıcı, bugün yediğin nane seni aşacak gibi...
https://invst.ly/we49j
uzun bir uyku döneminden sonra 2 li dip bakalım tahtacının dinlenme zamanı uzatacakmı yoksa biraz canlanma olacakmı zaman gösterecek :Y.T.D
Bekliyorum seni Burva tanırsın beni az daha zamanı var
Hayret 2 tavan buna rağmen yazan yok...
kimse kalmamış demek..
uzun ve zorlu bir yol tahtacı hala ky kovalıyor :herhalde başka tahtalarda geziniyor orda işi bitince dümene geçecek..?
ara sıra gıdıklıyor hisse tamamen ölü taklidi ::kahkah:
yavaş yavaş ısınmaya başladı devamı gelecektir ..?
tahtacıya selam beklemeye devam:
Hocam bekle bekle mahvolduk adamlar hiç acımıyor
bu gibi oprasyon yemiş hisselerde beklemek çok sıkıcı olur tahtacının zaman kavramı orta vade veya uzun olabilir..
büyük bir ihtimal başka hisselerde volta atarken burasınıda gözardı etmeyip baskılayarak istedigi kıvama getirecektir..
bu gibi sıg tahtalar 5 /10 yıl beklemezler tahminim azami 2 yıldır 1 yıldan fazlası geçti 2022 iyi gözlemleyelim:
elinde olanlara bol şanslar ::wave:
Hocam 80 liradan 20 liraya kgıtmı düşer vicdansızlık yzık bu kadar ınsana dolar almayıp türk lirasına yatırım yapıp milleti bu kdar kandırmalarına bu devlet dur demeli yoksa borsada yatırım yapacak kimseyi bulamazlar.dünya kadar hlka arz yapıyorlar ve yeni yatırımcı şart amerika denen ülkenin yarısı borsa oynuyor neden çünki böle üçkagıt az yapılıyor orda .kendi halkını soyan bir işletme böle devam ederse millet yine gider dolara birirnin dur demesi lazım borsaya yeni yatırım şart hep aynı adamlar al sat yapıyor
kipraşmaya başlamış burce,ye kuyruk oluyor şimdilik onu takip eder gözüküyor..?
https://invst.ly/x4isl
Y.T.D
ky biraz daha sık dişini spek kardeş de yavaş yavaş hazırlık yapıyor gibi..
50/200 hareketli ortalamaları yukarı kesmek üzere :fiat olarak bunun üzerindeyiz ..?
Burcelık vana'nın 2022 yılı 3 aylık konsolıde olmayan net zararı 295.757 tl (2021/3 aylık: -56.133 tl)
Biraz aldık bakalım...88...125 sıralı direnç seviyeleri...ytd
Ben de aldım bakalım.
Son 1 yılda yaptığı iş bağlantıları 200 milyon TL kadar..2022 cirosunun 43 milyon olduğunu düşünürsek işler oldukça iyi.
9 Aylık cirosu 110 milyon oldu bile. 4. Çeyrek rakamların da yüksek.gelmesi olası.
Satislarin ağırlığı yurt dışı.
Avrupa standartlarında üretim yapıyor.
Sermayesi çok küçük. 7.347.672 TL
.....
Benzer sirketler bir kaç yüzlerde fiyatlanıyor. Burva da enin de sonunda 100 lere kulübüne katılacaktır diye düşünüyorum
1.750.000 USD lik yeni iş bağlantısı daha yaptı bakalım.
Şirket bu anlamda şov yapıyor ama iş bağlantıları hisse fiyatına yansımıyor.
Şimdilik diyelim.
Umarım toplamışsınızdır.
Cuma günü habere rağmen güzel alım fırsatı verdi.
Değerlendirmek nasip oldu .
Beklentim haberden hemen sonra dakikalar icerisinde tavan olur sandım.
Baktım fırsat veriyor başka hisse sattim 80 den aldım tahtaci verdı. Ben aldim tahtaci verdi
Borsa çok güzel bir yer değil mi? :)
En sevdiğim platform hiss.net platformu. Fakat maalesef telegram ve twitter çıktıktan sonra hisse.net hisse grupları zayıfladı.
Fakat ben yine de güvendiğim hisselerin sayfasında yazmaya gayret ediyorum. En azından bir kaç yorum bırakıyorum.
Burvada da yazdım ama maalesef dikkat çekemedim demek ki.
Oysa 65-75 Arasında o kadar çok fırsat verdi ki.
herşey güzel olacak beklersek....iyi siparişler yeni pazara yükselme gidişat iyi hissede bunu fiyatlayacaktır...
Ben bu düşüşün BURVA ya uzun vade girecekler için güzel bir seviye olduğunu düşünüyorum.
130 üzerinde uzun süredir yeni maliyetler oluştu. 170 ler zirvesi olmak üzere yaklaşık 40 Liralık bir çekilme oldu. Zirvesinden yüzde 24 aşağıya geldi.
Eğer 120 lere de gelirse ki burası borsa, her şeyin mümkün olduğunu unutmamak lazım, gelebilir.
120 lere gelirse çok fazla kalacağını sanmıyorum, ve büyük olarak görüyorum