bollinger acayip daralmış diyorlar..bunun bir anlamı var mı
Printable View
bollinger acayip daralmış diyorlar..bunun bir anlamı var mı
kıyamam rsi pu var
https://invst.ly/3jvw1
grafik buymuş
....................................
buralar bana dar demek bence, bolinger daralmış ya daral gelmiştir herhalde heh.....
beklemek başka yapacak birşey yok ama sanki artık kendiside bekliyemiyr gibi geldi ne dersin yucin ortağım
Bursanin ufak tefek taşları...[emoji4]
cemtas genel kurul
madde 12 - Şirketimizin sahip olduğu Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. ve Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş. hisselerinin değerlendirilmesi hakkında Yönetim Kuruluna yeniden yetki verilmesi.
pilava yeniden su vermeye başladılar hadi bakalım busefer olsa bari su pilav
Genel kurul mu var bugün üstadlar.. Liman teklifi temettü... Vs
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi be bucim kır artık 5,77 yi de sıra 5,85 e gelsin
http://fs5.directupload.net/images/170328/bwkogk37.jpg
son bir ayda alanlar
genel kurulda olan var mı?
ne iş eksiye geçmiş ya bu..
Kötü bir haber mi var acaba aşağı basıyorlar?
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok az kaldı. Su yolunu bulacak inşaallah
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://i.hizliresim.com/aLGrkB.jpg
SON DURUM....
Bu durumun üstüne Daha çekap yapılacak.....
Net 25.12 hedefim var, 18-20 leri görünce nasıl çıkmayacağın diye düşünüyorum:)
, Bursa'da yaşıyorum ve bucimin sahip olduğu arazi ve diğer gayrimenkulleri duydukça dudağım uçukluyor. Hala benim bile bilmediğim neleri var. Eski dandik fabrikasından yaptığı kar ortada, yenisi ile 2 kat artıp 3 katına çıkacak neredeyse. Onu bırak, kesin olmamakla birlikte bir de eski fabrika yerini yıkıp konut işyeri projesi vs olursa, inşaat şirketin var betonun var, eski fabrikayı yenileyeceğiz işine hiç girmesinler artık şehir içi kaldı ced çıkmaz ekmeklere yağ sürülür. Sadece cemtası yeniden kurmaya kalk 800 milyon - 1 milyar. Liman ciddi bir güç vs vs..
Hepsini geç, cemtas müdürü bucim müdürü Fransız :) elin Fransız'ı niye gelsin. Bursa'da başka Fransız müdürü olan Renault var o da Fransızların. Satılacak! Belki o bu sene olmayabilir siyasi ayak önemli çünkü, ülke süt liman olsa ona daha olumlu konuşurdum şimdilik görünen köy kesinlik yok.
Not: her hisse nekadar patron hissesi olursa olsun nekadar baskılanırsa baskılansın 10 senede bir kendisini gösterir, değerini bulur. Mızraklar sığmaz batar bitarafa:)
Pegasus bilmem etmem, he fikrimi sorarsanız bence uzak durulmalı.
Yani o kişi değilim:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de söylemeden geçmiyim yanlış anlaşılmasın çok bilmiş de değilim bunların hepsi tamamen kendi uydurmasyon hayal ürünlerim:) yatırım tavsiyesi olarak almayınn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kardeş değil 20 10 bile olamaz bu hisse.ytd
Son dökmelerde şu an.
Uzuun vadeli biriktirme hissesi olarak kendime BUCİM'i sectim, umarım doğru yapmisimdir...
Sn. Yucin hocam bu hisseyi almayı düşünürken sizin de bu hissede olduğunuzu görünce tereddütü kalmadı. Teşekkürler
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin kabuğundan çıkması için ÇED raporunun onaylanması lazım. Tüm beton şirketlerinde olduğu gibi beton kısmında zaten kar marjı düşük. Çimento üretimi ve satışları ise limitte. Çimento kısmında şu andaki karın üzerine koyma ihtimali yok. Bir tek Cemtaş'da kar artabilir onun da Bucim' e yansıması büyük bir etki etmez.
Şirketin en karlı olduğu çimento kısmında üretimi muhakkak artırması gerekiyor ki onun da yolu ÇED raporundan geçiyor.
ölme eşşeğim ölme mi diyeceğiz yani
Sattırma çabalarınız boşuna Tarmanzadeler yemezler ,satmıyoz lem.....
Mübarek üç aylar ve Regaip Kandiliniz kutlu olsun....