Türk piyasalarındaki hayvanlar
https://i.hizliresim.com/N1ZWLk.jpg
https://i.hizliresim.com/1gJrpb.jpg
https://i.hizliresim.com/kWOJ0v.jpg
https://i.hizliresim.com/3qEPlO.jpg
Öküz eşek çakal yılan..
Printable View
Türk piyasalarındaki hayvanlar
https://i.hizliresim.com/N1ZWLk.jpg
https://i.hizliresim.com/1gJrpb.jpg
https://i.hizliresim.com/kWOJ0v.jpg
https://i.hizliresim.com/3qEPlO.jpg
Öküz eşek çakal yılan..
Cezadan benimde haberim yoktu, okuyunca gördüm, cevap yazdım,
olay yeri dün öğlen viop başlığında olmuş..
başlık ismine gelince, Bora beyin yazdığı doğrudur, isme mahsus konu başlığı yasaktır. nedenini sormayın.
dün gece ilerleyen saatlerde, başlığa yazılan yazı nedeniyle '' yeni gönderiler''e basınca başlık yukarıya gelmişti.
başlık ismini yeni görünce bir bakayım içine dedim.
fark ettim, sonra aşağıya doğru biraz okuyunca Bora beyin yazılarını gördüm.
yazdıklarının tamamı doğrudur..
forumda yıllarını geçirince, ezbere biliyor artık eskiler kuralları.
yönetime bildire kimse basmamış, basmış olsa daha önce başlık ismini değiştirirdik.
iyi forumlar.
zamanında gitmiş. yakında gelir. nerde kalmıştık diye.:)))
Hoşunuza gitmiş
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
stonhand reis gelene kadar euro/usd 1,1300 olursa bir balkon konuşması izleriz kendisinden :)
eyyy euro sen kimsin yaa
3.55 görülür mü diyeceğim ama reis yok .
Yok bi laf etmiş birisine vob24 topiğinde..ondan..
3.55 akşama yanar..
üzgünüm powerpc..
görünenler bunlar..
verdiler malı..
başka zamana..:(
3.62 den 3.58 e düşmüş dolarda bile 20 pip yükselişde satışcı geliyor.
herkes satışda..
18.15 den sonra malum basıcı fiyat uygulaması gelecektir..
3.55 bu gece en geç yarın sabah yanar..
ZAR BRL MXN RUB
hepsinde yüzde 1 in üzerinde değerlenme var..
3.55 e sarkarsa alim yapip maliyet dusurelim bari, yoksa durum kotü:(
En son maliyetim 3.6120
20 30 pip alım geldi mi (yada açık alımı) 50 60 70 pip basıyorlar..
56.75 görüldü..
dün 63.80 idi..
Dün bir grafik attım idi..3.55 3.60 barının aynısını ters yönde bekliyorum diye..
Bugün gerçekleşti..
3.5450 lerden bi tepki 2-3 gün yatayda takılmaca ardından 3.50 lere bi 5 kuruşluk basış daha gelecektir diye düşünüyorum..
3.50 bu sefer tuttu tuttu tutamazsa 3.30 lara yelken açarız..
Zaten o zaman sen sağ ben selamet..
4 aydır 3.65 çok önemli diyodum..
Geçirmediler..
Çin seddi çektiler..
Bazıları ABD faiz artırıyor neden dolar gitmiyor diyor..
ABD ve Avrupa borsaları zirve üzerine zirve yeniliyor da ondan..
Faiz artışı ne demek..
Ekonomilerde işler yolunda demektir..
Bu da risk iştahını artırır bizim gibi ülkeleri bile almaya başlarlar..
Yani normal şartlarda faiz artışı olduğunda borsalar yükseliyor demektir ki olan da bu..
Yapılan QE ler basılan saçılan paralar algıları çok değiştirdi..
Faiz düşür borsalar füzelesin faiz artır borsalar çakılsın değildir..
QE oyunun kurallarını tamamen terse dönmüş halidir..
Şimdi oyun normal kuralları ile oynanıyor..
İyi gelen veriler ile borsalar yükseliyor..
QE dönemlerinde kötü gelen veriler ile borsalar yükselirdi..
FED masadakileri dökmeden sağlık bir şekilde çevirdi yani..
Anormal piyasadan normal piyasaya çok bir patırdı olmadan geçtik..
Dolar için en büyük korkum 2001 gibi olması 7-8 senelik bir sürünme öncesi olan bir hareket olmaması..
Bizlerde minarenin külahından mal almış yatırımcı değilizdir inşallah..
Şu 3 3.94 hareketin çok saçma bir hareket idi..Ve bilerek yapıldı.
Çok ses edildi..
Çok patırdı koparıldı..
En hasta TL ciler bile (Chuky misal) dolara döndü..
Millet dolar dolar demeye başladı..Nereden alırsan al 5 6 7 tl söylemleri çıktı..
Tastamam 2001 yıllarını anımsattı bana bu olaylar..
Herkese bol şanslar..
sen daha benim ne dediğimi anlayamamissin. ben sana ne yazayım. başka kapiya hadi.
sayın demene herek yok..:)
Neyse..
Umarım..
3.55 altı kuyu..
3.50 altı gayya kuyusu..
3.50 lerde taaa mart nisandan beri sözünü ettiğim çok önemli bir destek idi..
Geldi
Kırar gibi yaptı
48 49 derken füzeledi 64 oldu..
bu 38 64 hareketi bazılarının iddia ettiği gibi 3.30 öncesi yükseltip vurma olabilir mi..
Hayır denemez öyle kolaylıkla diye düşünüyorum..
Ahlak kalmadı Ahlak, zibidiler bu forumda tanımadığı kişilere hakaret ediyorlar,umarım ceza almıştır bu şahıs. bu rezillere inat dolar almaya devam,olay artık kar zarar değil bildiğin inada bindi bu iş. varsa bir teknik hesabın yazarsın herkes öğrenir ama yok ben küfredecem diyorsan cehenneme kadar yolun var.
Kapanisi 3,57 nin altinda yapti.
Yarin icin dolar nasil bir yol izleyebilir?
Bu arada gram altin 140 liranin altina düşmüş. Yarin bir parca da gram alicam, cesit olsun, bu fiyatlarda cok oyalandi.
umarım Stonhand en kısa sürede aramıza döner,kendisi grafik ve analizlerle bizlere yol gösteriyordu,ayrıca,yorumlarını beğenmeyen,konuya gelmez bu kadar basit...
Ayın 18 ine kadar yokmuş.
yanlış yere yanlış mesaj yazmışım :) affola.
BOra bey biraz geç yazıyorum ama inanın ki bu şikayet eden kişinin siz olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim. Hatta şöyle söyleyebilirim ki size haber takibinde son derece saygı duyan birisiyim. Herkesin yetenekleri vardır. Mesela formunuzda yazı yazan sermo ve sizi haber takibinde çok beğeniyorum. Stonhond 'unda formunuzda yazmış olduğum gibi teknik analizlerini beğeniyorum.Yazdığımda sizi kastetmediğim kesin ki yaşım itibari ile de size bunları söylemeM mümkün değil. . Saygılar.
Birilerine (ben üzerime aldım) yakıştırdığınız bu sıfatları kendi açınızdan bir değerlendirin derim.
Ben daha öncesinde de söylediğim gibi nadir yazan birisiyim evet haklısınız ekonomi konusunda çok bilgili olmayabilirim sizin gibi bilgili kişileri okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ancak benim de bilgili olduğum ve bilgim sayesinde araştırma geliştirme ile ülkeme katkıda bulunduğumu söylemem gerekir ki kendimi o kategoride (boş işlerle uğraşan) hiç görmüyorum. Bu nedenle sizi kastetmediğim halde bana yazdıklarımı iade etmişsiniz. Bu nedenle sizden de özür beklerim. Yazdığım metindeki kişilerden kasıt; doların yükselmesi ülkemizde birçok kişi tarafından istenmeyen bir durum olup bunu akılları sıra forumlarda faydalı bilgi sağlayan kişilerin bilgi paylaşmasını önleyerek engellemeye çalışan kişilerdir. Ki sizin bu kategoriye girmediğinizi düşünüyorum.
Sn ekserji; :)
Ben size hiçbir şeyi iade etmedim.
Bir suçlamada da bulunmadım.
Yazımı doğru okursanız sadece kendinize bir soruyu sorun dedim..."Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz."
Bu sorunun yanıtına göre o yazınızda birilerine yakıştırdığınız "başarıyı çekemeyen asalak birisi" ifadenizi kendiniz için değerlendirin dedim.
Bu hakaret değil. Sadece bir değerlendirme talebi.
Bir çoğumuz, eğer çalışıyorsak, bu toplumda bir görevi yerine getirmekteyiz doğal olarak.
Ancak sanırım sizin "asalak" yakıştırmanızla dikkate aldığımız husus forum üyelerinin , "bu foruma" katkıda bulunup bulunmadıkları.
"Asalak" yakıştırmanızın özü bu olsa gerek.
Neyse benim açımdan olay açığa kavuştu.
Umarım yapacağınız doğru değerlendirme sonunda sizin açınızdan da konu açığa kavuşur.
İyi günler.
Dolarda standby dönemi başlayacak gibi.
Ben de piyasayı daha az takip edip daha az yazacağım.
Birbirimizi üzmeyelim.
Kitap okur dinleniriz.
Selamlar.
Bu ülkede dolarda standby diye uzunca bir süre tümüyle tesadüftür...:)
Bilmem Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i sever misiniz?
Onların yazılarındaki görüşlere, yorumlara katılır mısınız?
Bu aykırı soruyu buraya taşımamın özünde yatan şu:
Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i, dileyen okur, dileyen okumaz. İsteyen sever, isteyen sevmez.
Özgür bir dünyada yaşıyoruz.
Herkesin kendine göre fikir ve naturası vardır.
Buraya kadar tamam.
Benim en çok hoşlanmadığım şey, Facebook'ta moda olan, "Yılmaz Özdil Hayranları", "Uğur Dündar'ı Seviyoruz", "Fatih Portakalın götüyün gılıyız" grupları ve sayfalarıdır.
Omurgasız, şahsiyetsiz, dik olmayan insanlar gibi görürüm bu sayfaya üye insanları.
Yazar yazacak, karikatürist çizecek...
Kimi beğenir kimi beğenmez.
Her konuda bu böyledir.
Kişiye kalmış.
"Seni sevmeyen ölsün" bir dönem Galatasaray taraftarının çok sevdiği, sorgulamadan haykırarak söylediği bir şarkıydı.
Gerekçesi ne kadar haklı olursa olsun, bu insan ve kurumlar ne kadar övgüye değer olursa olsun, kişileri, kurumları tabulaştırmak, o kişiyi özgürleştirmez. Tutsak ve bağlı kılar.
Oysa Atatürk'ün vurguladığı gibi özgür ve ilerici bir toplum "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireylerle mümkündür.
Gününüz iyi geçsin.
Biri karşı mahalleye saydirdi mi hoslaniyoruz. Bu akit çizgisi bı oku yazanları o öbür mahalleye küfür kıyamet. Özdil saydirinca bu mahalle akit saydirinca diğer mahallenin icinin yağı eriyor. Ama gazetecilik bu değil.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.