Sirket iki gunde % 20 dustu kimse nedenini bile bilmiyor size guvenip yatirim yapanin Allah belasını versin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sirket iki gunde % 20 dustu kimse nedenini bile bilmiyor size guvenip yatirim yapanin Allah belasını versin
Düşürende kendileridir, eminim indirip aşağıdan almanın hesabını yapıyorlar, ama yaptıkları çok ayıp, doco gibi bir şirkete hiç yakıştıramadım, ama para için herşeyi yaparlar.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün sonu toparlar sanırım
yatırım tavsiyesi değildir
205.60 eşleşme
yatırım tavsiyesi değildir
Valentine dolasimdaki hisse miktari kac birde bu durumu yorumlarmisin
200 un altı var mı acaba.
200 ün altı, 190 direnci var
Seans kapanışa dogru hafiften hizli bir alım hareketi oldu ama ?Duzeltme yapacak gibi bir durum var sanki ?? Kesinlikle Ytd dir
Avusturya 199 tl ye denk geliyor. şimdilik tabii ki bakalım ne yapacak daha aşağısı uçurum mu? y.t.değildir
Yönünü çevirdi gibi..Ytd dir
Ne cevirmesi viyanaya gore 198 lira
Viyana berlin bakmaz bu iş
Thy ile anlaştığı haberi daha önce gelmişti şimdi anlaşmama haberi nerden çıktı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/8dJpva.png
AVRO Bazında ...
Tutti Tuttiii...Tutmadi Fruttiiiiiiiii........
Yahu kardeşim hiç bir şeyden haberiniz yok ne diye borsa ile ugraşırsınız anlamam......Yapılan 2+1 anlaşma yeni havalimanını kapsamıyor normal anlaşmalar 5 yıllık olur şuanda yeni havalimanı konusunda anlaşmazlık oldugu söyleniyor bu thy gm söylemlerindende belli zaten...........
Haklısın kardeşim çok pardon. Biz anlamadığımız için Do&Co da maliyetimiz 67 tl [emoji6] 300 lerdeki sattıklarımıza saymıyoruz. Haberler gelip geçicidir takılmayın fazla
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketlilik var
Yukarıdan atınca topun zıplaması lazım..
203 leri beton gibi yaptı...Saglam betonun ustune cik artık ytd dir
Atilla bey el at hisseni ezdirme ....Ytd dir
Atilla bey indiriyor olmasın sakın, aşağıdan toplamak için???
Indirnesini biliyorsa kaldırmasınıda bilir herhalde ...Ytd dir.
1997 den beri borsa dayım. Aldığım anda bu kadar sert düşen bir hisseye yakalanmamıştım!!!
Çıkmadı diye en az 300 lere gelir diyordum ama 200 lerde aldık soluğu...
Olur boyle seyler
Kapanısa dogru toparlar.Ytd
Hayırdır sert düşüşler
Duzeltme elbet olacak.Doğa kanunu
Valla hiç sormayın.Çok fena zamanda almışım.220 leri görsem satıcam.Çok sert verdiler!!!
İmkanım olsa bu kağıtta pozısyon alıp beklerdim şans kağıtlarımda zarardayım umarım toparlanır kaliteli kağıt
48 Euro alti benim icin Doco'nun batis gostergesidir. 2 sene once bu fiyattan bir milyon lot sattilar. Ondan sonra kagit 350'ye topukladi. Bunun alti kapanislar Matriks ekranimdan Doco'yu sonsuza kadar silme sebebi olacaktir.
Buradan alanlar cok şanslı.Ytd dir
%99 yeni meydanda THY, yabanci baska bir firma ile calisacak. Kar kaynaginin %65'i civari THY'den geldigi icin, buyukler ellerindeki mali basmaya basladilar diye anliyorum. Artik dibi bulur mu bilemiyorum.
Sen nerden biliyorsun da kesin konusuyorsun.Bu solemin basina iş açabilir.Dikkatli ol ingasltd.