Is yatirim sizmisiniz
Printable View
İs sıçıyor kagida
Birazdan garantinin gelmesini bekliyorum
Geldi garanti asagi basan o
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4af446de2e.jpg
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konu hakkinda bilgisi olan varmi
Sende olmasan hisse bitik.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi b.k olmaz bu kagittan
Yapilan kapanisa bak hizaya gel 27 lot elinde kalani asagi basiyor ac kopek.tuvaletteydim cizemedim.eline tukureyim
Aferim.O.Ç.sepeke gereken ders verilmiştir.Elinize cebinize sağlık.Bu hisse bu endeks ve bilanço ile 5 tl.den az olmamalıydı bu ş.siz yüzünden şimdi bu halde.Geçen yıl 88 milyon kar açıkladı sözde.Acaba borsada kaç şirket var neredeyse sermayesi kadar kar açıklayan.
Bir günde kapanışı yukardan yap be soysuz
biz bu drencleri nadil geceriz. hic bir kademede tutunamiyor. 3 bile bir tikla iniyor. nerden nereye. coook can sıkıci. usas bile deli para kazandirdi. 1 yil eylulu bekledim her yil hareket ederdi olmadi. 2004 fiyatina bile ulasmadi kagit.
Ne yapıyor bu mal
kici poklu ihlas gazeteye bak. traji olmayan kar getirmeyen gazetelerini bile kimsenin bilmadigi dolandirici ihlas grubun hissesi ne yapmis oyle. zoruma gidiyor. rezillik diz boyu.
Alnuscu 19 19 saydirirken arada msji da verdim 31 69 la yeter be is yatirim a.b.v .
Tum dogan tahtalarini ayni grup yapiyor ditasta da dgzte de hurgzde satici is yatirim hadi ordan be
Bu sefer 1 lotla kapanis yapmayi basardim
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Bize vurmaz bu. Dgzte sorunu zaten hacimsizlik. Kimse para yatirmiyor. Hisseye nakit girisi yok.
Bu tahtada benden ve o seref yoksunu disinda kimse yok ha bir de alnustaki eleman.
8 gundur is yatirim ve yatirim finans mal veriyor.yatirim finans city mali.
Bugun asagi yakarken 88 i kaldirdim 89u aldim 88 87 86 ya 100p er lot girdim basmadi bu sefer.tabi paramizin da siniri var ama bu seref yoksunuyla mucadeleye devam.
Bir de utanmaz denizden aliyorum denizden mal veriyor bana;)
bende para kalmadi zaten son destegi 3.11 atmistim. full zarar yazdim. bosverin hisseyi. akisina birakin. takip ettikce insan daha sınirleniyor. akis en iyisi. , is yatirim ve alnus dusunsun. %5 bunlarda zaten hissenin. ben niye dusuncemki fiyati.
Piyasa ve dogan kagitlarina satis geldi mi hemen is yatirimdan satis geliyor .ben acikcasi ufak kalirim adama pasa keyfi bilir benden 1 lot alamaz
81 tek tuşla veren kim
Borsa cakilir. Bu dususler oncunun sesleri. Daha bence 100bin altina sarkar. Borcu olmayan sirketler ve dolar rezervi olanlar +++++ üstune birde primlenmemis olmasi bonus. Bence dgzte disi hisseler buyuk risk
Bugun piramit asagi kapanis icin 25 lot aldi seans sonu 86 88 ken 25 lotu 86ya verdi ama yedirmedim yapi krediden hergun yapacam bu herife 88 kapadim.ben dgzteyi cok ucuz buluyorum ekran izlememek lazim ama ugrasmayi seviyorum adamlarla.bu arada dogan grubunda net bir haber gelebilecek gibi hurgzi tutuyor ve mal aliyorlar .dgzteye ondan da cok guveniyorum biraz daha sabir
Dün emir düzeltip 81 e alış verdim sağolsun verdi.kapanistada 3 lot alanda bendim versinler bakalim
Kapanista seref yoksunu piramit 88den 50 tane aliyor kapanis seansinda yine ayni serefsizlikle 50 taneyi 86 ya veriyor.bu p......gi sikayet edecegim spkya