Sn.karar-anı nereye kayboldu.Bayramdan önce bir gitdi,pir gitdi.Gören eden bilen varsa buraya yazsın lütfen.
Printable View
geççç...:) benim bir yere gitmediğimi sende biliyosunda zarf atıyon bende yiyorum kabul:) böyle bir mecburiyetim yok ama yinede açıklayayım. öncelikle sayfa kullanılması kesinlikle bilinmiyor. sayfa, ortam kurularak canlı kalır. sen yaz biz takip ediyoruz hiç böyle mantık olurmu? ama bunu genel olarak konuşuıyorum, kendimi bi mok sandığımdan değil.. başka yerlere çekmeyelim. böyle iyi oldu kafama göre takılıyorum...
Sn.karar-anı hoşgeldin öncelikle.Bizde zarf marf yok.samimiyet var.Dağarcığında bir şey varsa yazarsın yoksa ne yazacaksın.Laf olsun diye bir şey yazılmaz değilmi?Yazılarınızı bekliyoruz efendim kolay gelsin.Selam ve saygılarımla.
https://www.youtube.com/watch?v=hBBwL_gmHfo :):)
öbürüde ne kadar anlayışlı yerinde duramıyor:)
GARAN_ 6.54 bana göre kilit rakamdır. kırılması durumu piyasanın yine bozulacağını işaret eder. fazla laf salatası yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. buna göre herkes hisselerinde işlem yapabilirler. bankaların sıkıntılı durumundan dolayı direnç veremiyorum ancak bu desteğe tutunması piyasayıda ayakta tutar. eminmiyim? yes...:)
GARAN_ bugün sabah direkt 6.54 kırıp ufak bir numara çektikten sonra yukarı aldılar. bunun farkındayım ama her şakanın yarısı ciddi olur derler. belkide biraz gezdirip dolaşdırdıktan sonra, ıssız bir yer bulup tepeden aşağı yuvarlayacaklar:) böyle düşünmeme rağmen yinede benim köroğlu destanı olan 6.54 duvar olarak duracaktır. artık ikinci duvar"a kadar yazmanın bi anlamı olduğunu düşünmüyorum. yazarımda çok aşağılarda. hele bura bi yıkılsın görelim bakalım. istenirse sallarımda ben kimden kötüyüm:)
Hocam sizin GARAN ıda çöp ettiler. Bu fiyata 1 kilo domates vermiyorlar artık... Hocam size zahmet ADEL i yorumlayabilir misiniz? Bilanço müthiş geldi. Okullar kapalı ne sattılar bunlar bu kadar kar ettiler. % 24500 artış bir önceki döneme göre. Şimdiden teşekkürler hocam...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.