HALKB
elinde HALKB olan arkadaslara onerim şu asamada kipirdamadan beklemeleri ...
olmayan almasin alan satmasin formasyonu ....
Printable View
HALKB
elinde HALKB olan arkadaslara onerim şu asamada kipirdamadan beklemeleri ...
olmayan almasin alan satmasin formasyonu ....
Sn Aksakal,
Tav ile ilgili analiz paylaşacak mısınız ? Sadece alım yerinizi ve stop seviyenizi yazmışsınız. Bir de turizm sezonunun 2016'ya göre daha kötü geçeceği söyleniyor. Sizin Tav'daki beklentiniz nedir ?
Teşekkürler.
ben once grafige bakarim teknik haberi bedelsizi vs zaten haber verir diye dusunurum ...
makro gelismelere pek fazla odaklanmam cunku orda ongoremedihgimiz bin tane degisken vardir bugunden yarina hersey degisebilir...
hep deriz ya indikatorlerin hangisi en iyisidir diye...
bence en iyi indikator insanlardir..
mesela turizmin kotu gececegine dair bir algi olusturulmussa ve sizde bu algidan etkilenerek ya TAVHL hakkinda veyahut sektor hakkinda supheye dusuyorsaniz bu nenim icin iyi bir al sinyalidir ...
sadece TAVHL hakkinda graf calisma vs paylasmadim bunun sebebide şudur.... model portfoydeki hisseler icinde en rahat oldugum tartismasiz sekilde TAVHL ....
havacilik sektorunun genelinde bir dip olusumunun ortalarindayiz.... thy doco vs cok benzer simyaller veriyor.... ve bu dip olusumu bir sure daha surecek gibi o sektorde.... lakin ben TAVHL In bir miktar pozitif ayrisacagini dusunuyorum ...ve su andads neredeyse yuzde elliyi bulan orta vsde yukselisinin sindirmesinin sonlarinda....
biraz daha asagi yukari calkalayip son vadede yaptigi ucgeni onayladiktan sonra yoluna devam edecegini dusunuyorum ...
su an graf atamiyorum ama en kisa zamanda paylasalim ....
ancak daha oncede belirttigim gibi ben milimetrik cizgilere milimetrik trendlere nokta destek direnclere pwk fazla onem vermem...
surayi kirarsa burayi gorur surayi gecerse soluugu surda alir tarzi yorumlar bana hep bos ve acemi isi gelmistir ...
ve genelde daha kisa vadeci bakis acisidir o tarz bakis ....