Gerçekten inanılır gibi değil,endeks nerelere geldi hala düşüyor.
Printable View
Gerçekten inanılır gibi değil,endeks nerelere geldi hala düşüyor.
Ben 5 senedir buralardayim en yuksek gordugum kar 3 milyon 5 milyon .
Benim sirket yonetimine zerre guvenim yok . Ticarethane degil dernek hayir kurumu gibi isletiliyor . 20 30 cocuk toplayip belirli zumrelerden paylanco oynatiyor iz birakiyor iyilik yapiyor .
Ben hissemi cöpe attim artik . Evet zarar %500 minimum 5 yilda . Araba alsan kazanirmisin evt arsada evt . Borsada baska hissede evt .
Yilbasindan bu tarafa borsa daki hisselere bak kim ne prim yapmis buda heralde %25 30 dusmus .
Sasirilacak brisey yok benim acimdan yorulduk tukendik ama bugun bile paylanco oynatip iz biraktik . Hayir kurumuna donduk belki sevap kazanmisizdir.
Yapabilecegimiz birsey varmi yok . Basarisizlik herturlu ortadami evt . Sahibi memnunmu , olmasa zaten 10 yildir orda durmaz .
Bizlik bise yok artik ne hali varsa gorsunler .
https://ibb.co/sbf66CT
HSBC İZLENMELİ
2022/3 bilanco sayfa 33 .
Euro ve dolar kuru %20 yukari olmasi halinde 12milyon tl gelir yazar .
33 milyon dolar toplamaya devam
Ahmakları uyutur ancak .
Pandemininde dibinde 33 m.dolar pd ile .
Doviz artisida kar yansıyor . 600 milyon fuar satısı var kaldi 6 ay 2022 sonuna .
Basmaya devam toplmaya devam
2017 yılında A Adel markasini tescil ettirmisti elektronik isine girecekti . 2017 yilinda 23 liradan 15 liraya gelince herkes bedava diyordu .
Carrefourn teknosa sı gibi migorsunda adeli olurmu elektronikte deniyordu .
5 sene sonra hala 23 lirada 5 yilda verdigi 50 60 kurusluk temettuler oldu .
Ne elektronik ne birsey var elde .
Rusya işi buyuk firsat suanda , ihracat bitik 800 bin tl var yok . Iceride 5 yildizli otel gezip fuar da ucuz kalem satmakla nereye kdr surer bu iş .
Cok zor
2017 yilinda 120 milyon dolardan islem goren adel bugun 32 milyon dolar . Yapilan isler yapilamayan isler daha dogrusu erimenin habercisiymiş
Adel in arsası pendik kaynarcaya 15 dakika mesafede 19 km