Printable View
Alıntı: Originally Posted by Kuyum Dayı şaka bı yana kazanan haklıdır. Şuan Şekerbank da cebellesiyorum emme kar yok 1 fk ya felan indi bu cokusle.. Elimize verdi sipek paramız yetmiyor dayi 60 70 kuruşa iner artık.. :he: :he:
Alıntı: Originally Posted by Zaf.Dogu 60 70 kuruşa iner artık.. :he: :he: Malesef elimize verdi 1.13 den gaza geldik kaldırırız dedik fk dedik halka arz dedik İnanılmaz abi ya..
Alıntı: Originally Posted by Zaf.Dogu 60 70 kuruşa iner artık.. :he: :he: Dedim ona son kuruşunu yatırma gel yanıma limon tezgahı aç deye :)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 ha tamam ben bitcoin sandım 1000 doalrlık alsan bile kaybı göze alırsın çıkarsa ise malı götürürsün baktım hepsi kan aglıyor... herkes aglarken almak iyidir...
Alıntı: Originally Posted by akcay baktım hepsi kan aglıyor... herkes aglarken almak iyidir... dolar topiğinde luna diye bi şeyin muhabeti dönüyor alnabilir aslında batmazsa bugün %89 düşmüş elbet çıkar:)
5 dk ta günlük düşüşünün yarısını geri aldı , yarı önemlidir ya teknikte ...
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Dedim ona son kuruşunu yatırma gel yanıma limon tezgahı aç deye :) Beni gistirdi bugün emme paramız var gucaklayacagiz. Sayın spek aleni yazıyorum Şekerbank da beni gistirdin emme paramız var al 1 kademe üste ekmek çıksın
Alıntı: Originally Posted by Kuyum Malesef elimize verdi 1.13 den gaza geldik kaldırırız dedik fk dedik halka arz dedik İnanılmaz abi ya.. Sana demedimmi öbür topikte git BALIK tut diye.:)