Egeen cilerin son durumu : " Para beni hiç Sevmedi !.. "
Printable View
Güzel değerlendirmeler yapmışsınız. En kötüye fazla kalmadı, umarım daha da kötüsü olmaz artık ralli yaparız. Seçim haftasından ben de tedirginim, takip ettiğim yorumlardan genelde seçim sonrası ralli bekleniyor ama benim kafam biraz karışık. Endeksteki 9400-8700 arası testere ve bir çok hisse fiyatındaki halı çırpar gibi silkelemeler, döviz kurunun baskılanması artık seçimden sonra bi ralli gelir diye düşündürüyor ama farklı seçim sonuçlarında "istirakrar bozuldu" saçmalığı da olur mu bilmiyorum. Umarım biz artık bundan sonra rallileri ve yeni zirveleri konuşuruz hep birlikte. :) Herkese bol kazançlar.
Egeen 15000 - 15200 Arası beni AL diye bağırıyor !..
15200 - 15400 Arası Alırsan iyi olur diye de göz kırpıyor.
Bakla FAL Analizinde çıktı ...
:evil:
Sirket yatirimci sunumu yolluyor ya en son 2019 Subatta yollamis:kahkah:tipki 2000 yilindaki sermaye artirimi yapip 2024 yilina ayni sermaye ile devam etmesi gibi!
http://www.egeendustri.com.tr/asset/...H939V9GLFD.pdf
Az Sonra döner borsa yukarı, satanlar da paralarını alıp 52% Faiz almaya giderler.
Herkes rahatlar . Benim anlamadığım 120% enflasyon olan ve m1 ve m2 nin sürekli
arttığı yani para nın sürekli basıldığı yerde negatif faize kim neden razı olur ?
Bunu çözemedim.
Devre kesmeyi başardı. Destek 14960 ve güçlü destek 14800.
Ayrıca kısa vade trend desteği 14800'den geçiyor.
İnşallah tepki verir. Aksi takdirde Cuma gününe kadar piyasa ile birlikte düşmeye devam eder.
Izahi olmayan seyin mizahi oluyor!