dudu abi sanırım borsa da yine bir ralli bekliyor :)
Printable View
İpin ucu kaçtı sayın rxpu. Akaryakıt fiyatı enflasyonu etkilemediği(!) için zam gelsede sıkıntı yok. Suçlu mb. Buldular sorumluyu.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vatandaşın (marangoz,oto tamircisi, öğretmen, doktor vs) bankadaki birikimini gasp eden t.c devleti esasen asıl suçlunun/düşmanın kapitalist sistemin oyuncuları olduğunu biliyor tabi ki zira kendisi de kapitalist sistemin bir parçası..
bence t.c devleti dolar la yani kapitalist sistemin oyuncularıyla gerçek anlamda mücadele etmiyor, yaşanan bir tiyatro zira t.c devletinin parası esasen yine (marangoz,oto tamircisi, öğretmen, doktor vs) parası
hı tabi birde sıradan insanların üstünden zengin olanlar var, onlar genelde emeksiz zengin olduklarından onları saymıyorum. :)
Akbank 13.40
Finans 13.90
Garanti 13.65
Vakıf 14.5
Halk 14
Burgan 14.5
Burgan temdit 14 miktar 100 k üstü vade dönüşü 25 Aralık.Vadeyi üçüncü haftaya denk getirecektim ama oran düştüğü için 25 Aralık bağladım.
Oran konusunda pazarlık yapmadım MT teklif etti belki biraz daha yüksekten bağlanabilirdi.Sanırım oranlarda (bugün) yukarı doğru bir hareketlenme var.
iyi günler,
Güncel USD ve EUR 1-3 ay vadeli mevduat faizleri nedir ? ING, TEB, Garanti, QNB ? Bilgisi olan paylaşabilirse memnun olurum.
Saygılar
çook değil bir süre sonra vatandaş tedirgin olursa bankadaki döviz ve altınlarını da isteyebilir.
umarım kısa sürede ortam sakinleşir
halkbank 250000 usd 4%
hasta doktora gidiyor doktor diyor ki ateşin var düşürmek için parasetamol içmen lazım ve ayrıca antibiyotik tedavisi veriyor hasta diyor ki boşver ne gerek var kocakarı ilaçları içerim diyor ! enflasyon için faiz silahını kullanmamakta ki ısrar da bunun gibi birşey !
Tcmb:Tum fonlama glpden yapilacak
bankadaki tl mevduatı bile ödemek istemeyen devlet döviz i nasıl verecek? vatandaş ister ancak istedği ile kalır... fakat işi asla bu duruma getirmezler...
hayatta herşey algı oyunudur ALGIYI DEĞİŞTİRİRLER ve vatandaş bankadaki dövizini asla istemeyecek duruma gelir.
fakat bu algı bozulması hemen herzaman tasarrufcunun işine yarar.. esasen insanın hiç bir değeri olmayan kapitalist sistemde finansal -ekonomik algının bozulması iyi bişeydir..
zira zenginleşmeden türkiye gibi bir ülke de alt gelir tabakası hiç bir zaman faydalanamaz.
Evet arkadaşlar bugün oran alan yok mu?
TL aylık ve dolar ne durumda?
şimdi glp arttı diye yarın bankalar 0.25 artış mı yapacak?
TL. çok değerli !! ya da piyasada az bulunduğundan önem kazandı. Bizim tarikatçılar TL. banknotların üzerinde Atatürk resmi olduğu için Dolar taşıdıklarını söylüyorlar. Bu yaşımda bir şey daha öğrendim. Ne yapalım öğrenmenin yaşı yokmuş.
Bugün şekerdeki parayı zıplattım başka bankaya. hemen 10 dk. sonra m.t. aradı - ne oluyor, nereye dedi.- Sizin çalışma yönteminiz bana uymuyor, günlük döviz alış- satış limitle olur mu ? dedim. Anında yazılı talimatla limiti kaldırdılar. Ama makasları da hoşuma gitmiyor.
Gosterge 14,28 hosgeldin oranlari bile bunun altinda kaldi :notr:
Nikinizle munhasirsiniz. Hiç mi dolar almak geçmiyor içinizden :)
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene aldım ciddi bir miktar aldım hemde. 1 günde 5 bin tl kar yazdı aynı gün kar sıfır tl ye indi.Sattım çıktım satmasaydım 3,78 mağdurlarından birisi de ben olacaktım. 3,38 den dolar almayan buralardan hiç almasın.Eninde sonunda TL faizi dolardaki kazancı yakalar ama sürekli dolarda durmak kar mı getirir zarar mı getirir bilemeyiz.Arkadaşım 3.78 den 9 ay terste kaldı.Hesapladık 3,98 olunca faiz kazancıyla kafa kafaya gelecekti.Düşecek korkusuyla geçen hafta 3,88 den sattı.
Bütün bu yazdıklarımdan çıkan sonuç şudur.Dolar yatırım aracı değildir sıkıntıdır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir elbette.
odeada yalnışlıkla 105 bin tl bırakmışım.acaba hangi orandan faiz işleyecek ?
Sanırım % 13 den işlem görecek
https://www.odeabank.com.tr/tr-tr/bi...jen-hesap.aspx
https://i.hizliresim.com/4GO4dq.jpg
Dolara ing yüzde 4 faiz veriyor arkadaşlar.
Bunlar hoşgeldin
Ama bize hoşgeldinin hoşgeldini lazım
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence MB faiz arttirmazsa bile piyasada faiz yukselicektir.yalniz bizler pazarlık yapmalıyız.en az 2 yıllık gösterge.kadar olmalı.%14.30=%15mevduata eşdeğer dır.
300K EUR
Halkbank %2
32 gün
ytd.
[QUOTE=bahri;1262578]http://www.bloomberght.com/haberler/...calismalar-var
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, “Faizlerin aşağı çekilmesi için çalışmalar var†dedi.
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Bozdağ, enflasyonun daha da düşmesi ve tek hanelerde kalmasının son derece önemli olduğunu belirtti.
Faiz oranlarının Bakanlar Kurulu'nda görüşülmediğini söyleyen Bozdağ, “Bugün Bakanlar Kurulu'nda bu konu konuşulmadı†dedi.
“TCMB'nin kendi ezberleri her zaman iyi sonuç vermiyor†diyen Bozdağ, Cumhurbaşkanı'nın yüksek faiz konusundaki düşüncesinin sır olmadığını ifade etti.[/QUO
Bozdağın açıklamalarının dahi yüzde 1 payı vardır. Emir komuta ile faizler inmez ki. İktisat okumaya da gerek yok bilmek için...
Garanti bankasının 10.01.2018 vadeli 15,30 basit faiz veren bonosu: TRFGRAN11833
Mevduat karşılığı 16,20 oluyor.