Parasını katlamak istiyen isfin gelsin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Parasını katlamak istiyen isfin gelsin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=T a K a;3935930]tam tersi olursa hic şaşırma spor hisse
Akşam ki maçı alırsa yukarı yapar yoksa aşşağıya ben maçı alıp alamıycağını bilmem ama yenilirse düşer
Geçen haftadan beri yazıyorum 2.30 dan alınan milyonlarca lot 3 üstü piyasaya boca ediliyor. 2.30 a kadar nerden verirse versinler kar yazarlar. Sağlam bir operasyondu maçlar da speğin şansına lokum gibi bitti. Şimdi gol zamanı😁😁
spor hisselerinin ne mok yapacagı belli olmaz demiştim haftaya yenılır 2 tavan ceker:rules:
BJKAS günlük
https://i.postimg.cc/05HWy0r6/bjk.png
Demiştim ben öyle böyle hep si hikaye arkadaşlar adamlar canları ne zama. İsterse o zaman yükseltir alacağını alır arkalarına bile bakmazlar kural bu bizlerde buralarda boşa zaman vakit kendi kendimizi avutma diyelim geçiririz tabi paramızı da kaybederiz böyle durum he akşama bir bakarsınız tavan olmuş belli olmaz bilemem bilsem alın derdim zaten biz böyle yazarız birileri kızar birileri alım yapmaz çamur atar falan filan işin özü bu hadi selametle kalın
borsayı uzun bir maraton gibi görürsek kaybetmez her daim heybeye kazanç atarız ..........
Kısa da her türlü ve her hisse de zarar edebiliriz..........
2,50 LERDEN ÜÇ GÜNDE 3,50 Yİ GÖRDÜ . 3,50 den dönmüş.......
Iki gün tavan yaptı üçüncü gün açılışta çıktı sonra saldı.....
Genelde iki gün tavan yapan hisse üçüncü gün ne hikmetse düzeltmeye gidiyor.......
Benim taktik belli çok çıkışlarda kar satışı yapmak ........
çok düşüşleri de az az toplayarak gitmek.....
sezon sonuna kadar bu heyecan ve hareket bitmez kartalım da........
gunu 3,34 kapatırsa daha yukarlara gıdebılır
Spor hisselerini iyi kaldirdilar 1 ayda hepsi iyi primler yaptilar buda 2 ye katladi fiyati halka ilk arz oldugu zamanlarda 35 tl civarlarindaydi yanilmiyorsam fener 120 gsray 480 tspor 23 tl lerdeydi
Ne güzel oynuyorlar hisseyle bi aşşağı bi yukarı maksat ne anlamak mümkün değil
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93ebf77d16.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...025e44eda1.jpg
Bugün Kar realizasyonu yapanlara yardımcı olmak için [emoji16] alış yaptım. Petun,tuborg,akmerkez satıp onları da bjkas yaptım. Ortalamam 2,17’ye çıktı. Şampiyonluk yarışından kopmadığı sürece trend yukarı düşünüyorum. Aslında dün 3,50’ye değip bugün aşağıda 2,99’dan dönmesi bana planlı hareket edildiğini düşündürüyor. Sağlam olsun diye çift dip yapıp yön yukarı olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3.50 gösterdi almadı bence 3.49 aldı
Tahtada günlerdir kimse yok
Cincon ve fener yendi .Bizim icin onemli olan artik altimizdakiler değil ustumuzdekiler .Bugün deplasmanda kasimpasayi yenmemiz bile pazartesi besiktasi costurur.
Eğer bir de basaksehir in takılması bizi gizli lider yapar .Çünkü gerçekçi olalım sistem 4 büyükler dışında bir şampiyonluğu kaldıramaz bu saatten sonra .Çünkü artık herşey dijiturk un daha fazla zarar etmemesi üzerine kurulmuş.
Ne kartalmış arkadaş yahu son dakka da.....
Kartalsız bir zirve olur mu hiç.....
Lider olana kadar bu çıkış performans devam eder inşallah....
Sezon sonuna kadar eldeki hisselerin kıymetini bilmek lazım......
Kasımpaşayı geçti. Tahta yapıcı rahatladı. İlk yarıyı lider bitirme ihtimali çok arttı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...307ebe5797.jpg
Teknik de tut diyor,bu hafta sırtımıza yaslanıp şovu izleyelim[emoji120][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım yarın yüksek açar sonrasına bakarsınız kurtulursunuz derim
Hay maşallah Atakan bjk as.
Son dk yaşattı bizi kartalim.Basaksehir takıldı ve 2.yiz artık.Haftaya da sivas feneri en azından yenemezse puan farkı 1 e iner .
Yarın 3.05 açarız diyorum.Gelecek haftaki liderlik ihtimali yarından itibaren fiyatlanacak bence :halay:
Aman dikkatli olun, Spek rahatladık diyeni öpüyor...SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +116, ortalama tahmin ise +43 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -749 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin 25'i pozitif, 11'i negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +116
Ortalama : +43
Maksimum : +445
Minimum : -749
Katılımcı: 36[(+25)(-)11]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(09/12/2019 - 09:23:29)
Bugün çok iyi bir açılış bekliyorum tavan tavan gider kimse tutamaz artık ama dikkat edin derim
İyi ya bu maçı da aldı bundan sonra hedef çok büyük bugün de bayaa yüksek açtı daha ne olsun ki
Erman Toroğlu, Beşiktaş Fulya'yı satıp borçlarını ödeyecek diyor. Nedir bu Fulya? Arsa mıdır, şehir içinde kalmış tesisler midir; bilen biri açıklarsa aydınlanırız...
Keşke şu hale bak ya yazık millete gerçekten
Satın kurtulun derim fazla zarar etmeden hiç güven vermiyor zararınız az ise satın işinize bakın derim bununla zamanınızı harcamayın boşa
Güzel güzel ele veriyorlar varmı başka almak isteyen satalım hemen nerde yok 3 olur 4 olur söyledik o kadar kurtulun derim
Hadi alın şimdi bakalım insanları böyle elindekileri bir güzel alırlar bunlar böyle bulaşmamak en doğru su ama bir kere bulaştıysanızda uğraşırsınız beklersiniz yıllarca çıkmasını kolay gelsin
Artık iş inada bindi, kulüp batsa bile satmayacağım uleeyn...!
Neler oluyor böyle zarar yüzde 25 oldu..ama bekliycemmm
%0.60 yabanci var bir babayigit gelip götürürse gider yoksa biseyler satilmasi lazim .
2.55 lere kadar düşüş olabilir hissede destek orası görünüyor..spek mal boşaltmaya devam edebilir..
bjkas gene diğer kulüplere göre epey geride kaldı. piyasa değeri trabzonun 100 milyona yanaştı. neredeyse beşiktaşla aynı. fener 260 gs 210 civarı (usd)
Güzel mal sattılar ama ben burada tekrar alım yaptıklarını ve yukarı döneceğini düşünüyorum. 2.9 a kadar net bir tepki gelebilir.