Bugün bu endekste de yüzümüzü güldürmedin ya ednan, sıkıntı ne arkadaş.
Printable View
Bugün bu endekste de yüzümüzü güldürmedin ya ednan, sıkıntı ne arkadaş.
Klser 3 tavan yaptı bu uyuz hala aynı yerde sürünüyor.
7. ayda 7 gördü ancak, 8.ayda da 8 üstüne atar belki.:) Aslında çoktan çift hanelerde olmalıydı ama bilanço ve bedelli belini büktü.
Sn Başkan Polat..kağıdın durumuna bir bak arasıra.Biri Kaleseramik ve Ege Seramik arasında seramik alımı konusunda tereddüt de kalsa piyasa fiyatlarına bakıp banko Kaleseramik alır.. Anlatabildim mi büyük cimbomlu Sn Adnan Polat...[emoji169][emoji3590]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh ki yuh...EGE SERAMİK.Tum şirketler kağıdına sahip çıkarken sen seyrediyorsun.
KLSER 4. tavanı yaparken Egser yerinde saymaya devam, uyuma Polat ailesi, Bodurları örnek alın biraz.
PD/DD Nİ karşılaştırın trajikomik bir tablo çıkıyor..Bunun bence tek anlamı var Egser de patron kendi kagidini topluyor destek vereceği yerde...Bunuda not aldım firmanın kurumsalligi ne durumda diye.
Bugün belki KLSER tavanı çözülür ve buna para gelir diye umutluydum ama 4. tavan devam ediyor.
Şirket kurucusu 'toprağı altın eden adam' olarak anılır ama yönetim hisseyi altın edemedi bir türlü, gümüşe de razıyız.:)
Her türlü övgüye layık bir hisse.GS liyim.Adnan Polatida sportif bsk.ligindan beri sever sayarım.Ama olmadı bsk.Kagit sizin onayınız olmadan buralarda bukadar baskı göremez.Demekki para herşeye kadir.Topladiginiz bedellilerin yüzü suyu hürmetine biraz destek atabilirdinizki kağıt bu 8 barajını assin.Caniniz sağolsun.Kagit mi yok piyasada.bilinki giden gelmez bir daha buralara..
Ha bilançoyu öğrendi biri durum vahim diyorsanız oda bizim sansimiz olsun.
Kendi toplasın 18 bile olur.Koc gurubu hisselerinden şaşmamak lazım.Neyse o.Bide 2/3 ay önce bedelli topladılar milletten.Yarin borsa düşer 7.30 Lara kadar yolu varCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/vMzTD8UM/
0.29 doları kırarda üzerinde kalırsa çift dip çalışmaya başlar
ozaman beklediğinize değer.
tabi bence.
KLSER 5.tavanı da yaptı, işte hisseyi altın eden adam böyle olur, 5 günde %50., toprağı altın eden sayın Polat'tan da beklerdik. Dün %2 eksiydi bugün yine eksi, ne kıymetli paraları var, aynı parayı kullanmıyor muyuz, bu konjonktürde 3-5 kata çıkmayan hiç bir şey kendini koruyamamış demektir.
İnanın samimi yazıyorum.Bir yaniltmaca yok.benim 1000/1500arasi lotum var.Emekliyim.Buda prim yapar diye güvendim neticede iyi bir firma PD//DD si düşük.bedelliden ortaklardan para topladı çok yakın geçmişte
Ben egeser=Adnan Polat diye sevdim bu firmayı.Ama 10kere yüz kere yazıklar olsun.İsmende kalsaydım Kaleseramik 3tavanda satmadaydim zaten 50lot.3/5krs.para kazaistik.ARTİK ADNAN POLAT BENİM İCİN BİTTİ..GOZUMDEKİ İMACİNİ SİFİRLADİ.SAGLİK OLSUN...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet üç kuruş kazanmasın diye atmadıkları takla kalmadı, dün %2 eksi, yetmedi bugün bu rallide yine ekside, yatırımcının ahı ile ihya olunmaz.
30 aralık 2022'ye göre daha 1.82 TL gerideyiz.O tarihte bist100 5661,dolar13,16 TL imiş.
Sözüm meclisten dışarı ama yazmadan edemeyeceğim,ben debir Beşiktaş'lı olarak GS'yı da,taraftarını da hiç sevmem aslında,zaten Polat'ın başkanlık zamanında çevirdiği dolapları da,babasının borsada çevirdiği dolapları da biliyoruz.
Şaşıyor muyum?Hayır! Klasik gs'lı oyunları...(bawer kardeşiim kusura bakma sözüm sana değil)
Haklısınız Efe hocam, şirket dışındaki icraatları bizim için önemli değil, fanatik değilim, hak eden kazansın isterim, şirket yönetiminde sadece kendilerini düşünüyorlar, ortaklarına bir şey koklatmıyorlar, bir de bedelli ile para istediler.
Tahtacııı baskılayan kimse kim, isterse adnan polat ol, ya sana yedireceğim, ya da beraber piyasaya... Seçççç
Ulan bu neyin baskısı yahu, ama yakında patlatmalısın bak... Yoksa beraber diğer tahtaların gidişini izleriiiz... Tahtacııı akıllı ol. Ben hala diğer yürüyen kağıtlardan buraya dönüyorum koçum. Sen bilirsin.
GS li olarak yorum yaptığım için üstüme alındım.Yanliz spor isi bu işin dışında.Normal olarak 3 büyükler birbirini sevmez sevemez.neyse ben GS li olarak Sn Adnan Polat serzenişte bulundum.Boyle birinin odasında TV yokmu bilgisayar yokmu? Mali işler müdürü piyasayı takip edip bilgi vermezmi.İnsallah topladıkları bedellilerle kağıda destek atacakları yerde aşağıdan mali toplamiyorlardir.Bezen sattı
Ne yapsın diğer kağıtlar 3/5 gidiyor bunun gözü topraga dönmüş.Bir tar afta 5 iş gununde neredeyse %100e yaklaşan KALESERAMİK diğerinde 5gun boyunca yatırımcısını durunduren ege seramik.Kaleseramik gerçekten çok kaliteli herhalde.
.
.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeser tahtacısı daha sürüneceksin... Ben diğer hisselerimde kazandıkça sana gelmeye devam edeceğim.. Örn vtu bakalım yarın da tavanmı. Vetuuuu hadi.
KLSER 6. tavanı da gördü, bu enkaz 7.50'lerde sürünüyor hala yazıklar olsun size.
Borsanın bukadar yükselişine enflasyona duyarsız kalan bir hissenin durum vaziyetinin iç açıcı olmadığı akla getirir.Ve yönetimde buna sessiz kalarak teyit ediyor..Çık aslanlar gibi benim hisselerin bu fiyatta olamaz de hisse alımı açıkla.yarinlarda karla satarsiniz.Bedelli paraları ne oldu.Demekki Şirketin Mali yönetimi yaz uykusunda.iyi uykularrrr
İbrahim amca bizi unuttu galiba, oysa torağı altın eden adam olarak nam salmış ki öyledidir de hakkınını verelim, hisseye bakıyorsunuz tezek bile değil, buradan puan kaybediyor maalesef, 10 üstüne atmadan yalansın sen egser, 25 lirayla arz olan Klser 44.24 oldu, ayıp olmuyor mu.
Adnan Polat i demekki bide iş hayatında test etmek lazımmıs.Klasik patron refleksi .hepsi benim olacak[emoji779]
Son günlerde coook çıktı bukadar düşmesi normal[emoji3]
Tezek fiyatında ısrarcı, valla kime güveneceğimizi şaşırdık, kaç gündür endeks fezaya giderken bir kademe çıkmayan hisse şimdi az bir kızardığında anında bozuluyor, olacak şey değil, 8 leri geçmesi gerekirdi.
Vertu hareketinden gözdede hareket olmalı veee kaleden dolayı egeser hadi çocuklaaar.
yav şu tahtacıya mesaj atanlara çok üzülüyorum..
çaresizliklerini dışa vuruyorlar
bir arada bir aerkadaş bugünde şukadar ortak oldum diyor
saatle sözde aldıklarını kapatıyordu.
adamında çok umrundasınız hani.
aldığınız o üç beş bin lotla uykuları kaçıyordur kesin.
Bir Babayiğit gelip açılıştan tavana kadar çizecek tahtacı da bakacak.Herkes birbirine soruyor ucuz kalmış çıkmayan ne var diye..Adres belli..Yarın olmasada pazartesi bu fsrkedilmis olarak tahtaya ysniyacaktir diye düşünüyorum.Bu kadar inşaat ,kentsel dönüşüm,yerinde dönüşüm bunlara taş mi dayanır..Bugün işlem hacimide iyi idi seramigin.Kalesersmik ten %70ile ört.cikan Ege seramikte%30 yapsa 15gunde %100nerde var böyle bir para.
Sen ne anlarsın belli ki, burası pisikolojik savaş meydanıdır, sonra lotları belgelersem şaşırırsın.
bana belgelesen ne olur belgelemesen ne olur.
adam MKK dan zaten her şeyi görüyor.
gerçekten çok üzücü ..bilirim bu durumu..
Hadi çatışmayalım... Yarın egeser günü olsun, kaleciler buraya yürüyün.
Robotlara emir girmişler Kaleseramik 50ye vurduğu anda tavana kadar al emri[emoji3]SAKA TABİ.Ciddi yazınca bir faydasini görmedik bide isi dalgaya vuralım.Belki eğrisi doğrusuna denk gelir.Yada Cübbeli Ahmet Hocaya mi soralım bu Egser de umut varmı sağlığına kavuşacak mi diye.
Yahu kimse farkında değil herhalde Uşak seramikte TAVAN olmuş 3vakte kadar oda tür bindirir bize bu gidişle[emoji35]
Bugün de sıra sende olsun artı Egser, sektör ve endekse daha ne kadar kayıtsız kalacaksın, her gün trene bakar gibi Klser ve Uşak'a mı bakacaksın.