kağıtta olanlar 1.23 ü ahiret günü gibi takip etsin altında kapanışlarda 0.95 - 1.04 e oturur demedi deme ibr:drunk::drunk:ahim
Printable View
kağıtta olanlar 1.23 ü ahiret günü gibi takip etsin altında kapanışlarda 0.95 - 1.04 e oturur demedi deme ibr:drunk::drunk:ahim
Burasi insanlarin kaybetmesinden masturbasyon yapan yaratiklarla dolmus.kalite ve insanlik magmada
Cagriya kadar ki son yazim bu
Biz günlükcü değiliz dostum istediği hareketi çeksin düştükçe mallanırız keyfi bilir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkez bir fiyat beklemek te ozgur arkadaşalr benim gordugum en buyuk sahtekarlık var doganın halka açık malını 1.55 alacaksın almazsan adamı benzetir bizlere madik atacaksın ve spk bunu gormezden gelecek sadece 2 aylık işlemleri inclese yeter ülkede düzen bitmiş oyunun kuralı vardır bunlar kural tanımıyor yazık ama sandık yakın
Yani bir-kac beceriksizseniz icin burada yas mi tutalim...?
çağrı muafiyeti gelebilir; bunlar babamız öldü, acıyın bize baskısı yapabilirler, medya gücüne ihtiyacı olan iktidar ise spk ya baskı yapabilir.
Burası Türkiye, maalesef açık tebliğe rağmen, muafiyetin asla olmaması gerektiği durum net iken, akla böyle şeyler geliyor.
YTD
çagrı mafiyeti gelmesi hiç bir spk kanuna uymuyor bunu ben söylemiyorum aracı kurumların raporları dogan satış işlemini başından sonuna kadar demirören holdingle yapmıştır tüp kap habeleri böyledir amaç nedir bilinmez yanlız arkadaşlar kanunmu kazanacak kanunsuzlukmu bu spk da bilemem yanlız verecegi kararın aksiyonde olursa buyuk yatırımcılar bu kararı bir kenara yazarlar ve spk itibarını kaybeder satış başından sonuna kadar şeffaf yapmıştır dogan bek leyip gorecegiz yanlız spk bu düzeni takip etmesi ve kararı erken vermesi gerekir güdümlü deyilse neyse arkadaşlar sandıga az kaldı
Konu fiyatın kaç olduğu veya nereye geleceği değil. SPK nın kendi tebliği ve kanunları var. TTkom muafiyeti için tebliği değiştirdiler Hurgz e muafiyet verecek olsalar aynı şekilde Ttkom a da verebilirlerdi. Üstelik orda şirketin ödenmeyen banka borçları nedeniyle bankaların hisseleri satın alması söz konusu.
Burada satış öncesi glokali verdiler 200 Milyonun üzerinde bir nakite. Para şirket kasasına girdi. 0 banka borcu ile devredildi Hurgz. Üstelik net bir satış. Fiyatı belli. Şirket bir bütün halinde devredildi. Yönetim değişti yeni yönetim toplantısı bile yapıldı. Herkes kendi beklentisine göre hareket ediyor. Bana göre muafiyetin kabül edilme olasılığı hiç yok ona göre poziyonumu aldım.
0,94 den bekleyende ona göre bekleyebilir tabi. Ama az biraz insanlıktan nasibi olan başkasının hüznü üzerine kendi mutluluğunu kurarken ortalıkta böğürerek iş yapmamalı. Bekle gelirse al milletin zararıyla dalga geçme.
SPK kararını açıkladığı gün 2 şeyden biri olacak. Ya muafiyet kabül görecek hissede ani bir satış olacak ama her halukarda 0 borçlu ve 6 aylık bilançoda 200 milyon üzeri kar açıklayacak sağlam bir şirket bu fiyatlarda tutunacaktır. Zaten muafiyetin kabül görmesi satın alındı hisse 1,60 dan 1,20 ye geldi. Ortalıkta hiç satış muhabbeti yokken bile kağıt 1,40 lardaydı.
Ancak kanunlar işler beklediğim gibi muafiyet reddedilirse 1 lot bile almaya şans bırakmadan direkt tavan olacak ve 1,60 bandına atacak kendisini. Şağaıya doğru en fazla % 5 risk varken yukarı doğru en az % 30 yükseliş potansiyeli var. SPK kararına kadar kim ne söylerse boş karar gününe kadar her düşüş benim için alım fırsatı. Bunun haricinde ne alsan zarar ediyorsun zaten varsa daha iyi bir beklentisi olan bir kağıt hep beraber alalım. Demirörene satış olmasaydı sadece glokalin doğana satışı ile şirketin kasasına giren 230 milyon bile bu kağıdı 2 Tl yapardı zaten.
La helalleşmeyen var mi aranizda adamlan?
sanki ruhu çökmüş hissenin üzerine
Se-pe-ka da hürriyeti gomuyor 😁,
değerli arkadaşlar bu muafiyet süresi hakkında bilgisi olan varmı varsa yardımcı olsun ben hürriyet gazetesi yatırmcı işleriyle görüştüm elif özcan diye bir bayan çıktı meali olarak şikayetinizi edin bende aileye bildiriyorum dedi bir çok formda da takip ediyorum dedi ağza alınmayacak laflarda söyleniyor dedi yani anlayacağınız yaptığımız bütün yorum vr tepkiler tek tek okunuyor ne kadar tepki o kadar ses demektir ben size telefonu ve mailini gönderiyorum herkesin üstündeki sorumluluğu lütfen yerine getirsin
elifozcan@hurriyet.com.tr
yatirimciilişkileri@hurriyet.com.tr
telefon:0212 449 60 88
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
süre spk nın insafında.son örnek kipa da 3 ay sonra muafiyet başvurusunu red etmişler.yani 2-3 ay bekletebilirler en fazla.karar sonrası en geç 1 ay içinde çağrıyı tamamlamaları gerekiyor.çağrı muafiyeti vermeleri imkansız.su anki fiyatlarlardan satanların aklı yok yada kendi çalıyor kendi oynuyor.borsada baska hisselerde parası olanlar için aslında büyük şans bu fiyatlardan almak.
ben de görüstüm o hatunla.mail de attım.ağalara söyleleyim size dönüş yapsınlar dedi ama adam rahmetli oldu.ayrıca bimer,cimer,odatv,fox,blomberg ve iki kere de spk yazdım.ne bekletiyosunuz diye.adamlar ramazanlık günde çay kahve ile vakit geçirip 30 sn de vereceği kararı bekletiyo spk üyeleri.umurlarında değil.maniplasyona çanak tutuyorlar.o üyeler benim çalışanım olsa şimdiye kadar kapıya koymuştum.gelen başvuruya bakarsın kitaba bakarsın uymuyorsa yok der geçersin.tayyip boşuna demiyor bizim ülkemizde bürokrasi denen illetler var diye.diyorda o illetleri orda oturtuyor.bide maaş ödüyor.yazık günah bu memlekete.
Tatil zamani :wave:
Ben de arayacağım...
Bunun bürokrasi ile ilgisi
yazıyla sıfır
rakamla 0
eng zero
mesele çakallık tamamen düşenleri ucuza kapma...
yahu bu ülkede herkez mi aç çakal olur....
paraya ihtiyacı olan korkan ky hissesini kapma...
ne uğruna 2 cip fazla alma
2 villa fazla alma...
30 italyan pahalı deri çanta fazla alma....
yazıklar olsun...
lanet olsun....
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
duyarlı olmak zorundayız herkes hakkını arasın bir elin nesi var iki elin sesi var Ata sözünü unutmayalım
Geçen hafta borsa düşüşlerinde dahi sağlam durmuştu.. Bu haftada tam tersi.. Geçen hafta red olabilir bu hafta ise onaylanır fiyatlanıyor gibi hareketleri..
Boş boş yorumları geçelim bekleyip göreceğiz sonuçta ederinin altında işlem görüyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://prnt.sc/jtodso
1.23 ün altında kaldığı sürece 0.98 e sallana sallana gider . orta vade yükseliş trendi olan 0.96 dahi test edilebilir . ama orası da kırılırsa yükseliş trendi tümden bitti demektir .
en olumlu senaryo ise yarın 1.23 ün üzerinde kapatıp kendini 1.36 nın üstüne atması ve oraya oturması veya 1.36 nın üzerinde tutunup spk dan gelecek habere göre yön bulması olacaktır .ki 1.50 gibi oluşan gap ın kapanma ihtimali olsun . çünkü her boşluk kapanmak zorunda değildir .
bakalım .:drunk::drunk:
Dün akşam viob topicinde birisi yazmıştı.Ben dinlemedim ama Muharrem İnce dun akşam ki konuşmasında "seçilirsem devlet bankalarından verilen kredileri inceleteceğim" demiş.
Bugun ki düşüşte bu durumun etkisi olabilir.
Ama bence hurgz veya dgzte yi etkileyecek bir durumun olması imkansız. Bizi ilgilendiren kredinin nereden nasıl alındığı değil şirketlerin çoğunluğunun satılmış olması.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimde hisse olmayıp şu piyasada nakitte olan doğal olarak hissenin en dip noktasından yakalamak isteyecektir... olumsuz yazan (gördüğüm kadarı ile 2 kişi var) 1-1,7 hareketini yakalayamamış kendi hıncını burada çıkarıyo...teknik olarak bakıldığında haklılar 1.23 kırıldı bundan sonra seyredilecek 2. direnç 1.15’dir orası da kırılırsa 200 ho’luk yer 0,98-0,96 dır... ha buralara değecek diye bir kural yok.... bırsanın bu düşüşünde mal’da yakalanan hem de yüksek yerden alan arkadaşlarda haklı olarak bu tür yazılara kızıyorlar ama suç yine kendisinde nereden alacağını bilmiyorsan uzuncu olursun.
ama benim üzüldüğüm nokta kanun belli iken yatırımcı olarak kafamızın bi yarafında acaba sorusunun olmasıdır...böyle bir ülkenin patronuna kurumlarına güvenip yatırım yapmaya çalışmak.... insan ülkesi adına üzülüyor..
Ellerinize sağlık olsun kardeşim
Zaman kaybetmeden arayınız ve email gönderiniz
bist bugün 2013 zirvesine dokunup + kapadı... ama hurgz buna tepki veremedi... cesur arkadaşa kızıyorsunuz spek’in adamı diye ama bence önyargılı olmak yerine yazdıklarında haklılık payı var mı diye de bakmak lazım...
son yaptığı paylaşımında haklı şayet yarın tekrar 1.23 veya üzerine atarsa yukarıları tekrar zorlayabilir.
cesur arkadaşa da bir eleştirim var burada canı yanan arkadaşlar varken paylaşımdaki üsluplara biraz daha dikkat etmek lazım... zira paylaşımların olumsuz da olsa bilgi içeriyor..
Bugünkü düşüşün sebebi PANDA nın grubundan 500 bin-1 milyon lot kadar bir satış dalgasıydı. Takaslarda görünür belki.
Herkes yükselenide düşenide görüyor, grafik gayet açık. Destek-direnç noktalarını ne idüğü belirsiz varlıklardan mı öğreneceğiz. Bilgi paylaşmak kim bu spekülatif adamlar kim. Hukuk olan bir ülkede SPK böyle adamları evine baskın yapıp kulağından tuttturak yakalatır.
Bu forum tam tahtacı uşaklarının yatağı olmuş, biri ceza alıyor, diğeri giriyor devreye. 2 ay daha at oynatırsınız en fazla.
Sıkmayın tatlı canınızı olacak olan neyse o olacak, o almış o satmış, o bunu demiş şu şunu demiş hepsi boş..:rules:
Bu hissede bir süre belirleyici olan tek şey SPK'nın kararı olacak, muafiyet var mı yok mu?
Ben sadece bu beklentiye göre pozisyon aldım gerisi artık kısmet diyelim..
Ne yapmamızı istiyorsunuz gardaş zararına satalım mı. Satınca ne olacak sizin karınız ne bunda
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya neden bukadar kin ve ofke anlamadim olumsuz yazdik diye mi?
Zaman benim yazdiklarimi hakli oldugumu gosteriyor...!
Basindan beri ne dedik? (Cagri olmaz olmayabilr: beklentim 1,10 gelir, gelebilir )
Teknik-grafik burada calismaz SPEK. her zaman ters kose yapar...
Yani herkezin bir bakis acisi var ...
Umarum ben degil de siz hakli cikarsiniz... 1,10 gelmediyse dunyanin sonu degil benim icin.
Baska hisse alirim.
çağrıdan muaf olma şansı hiç yok.bu fiyatlara göre net yuzde 35 kar cebpte.yapacağımzı tek şey biraz beklemek.1-2 ay sabretmek.böyle kar bi daha nerde bulunur.borsa zaten düşüşte.çağrı sonrası diğer hisseleri daha da ucuzdan almanın kyfini o zaman süreririz.çağrı olayının olduğu bir hissede teknik grafik hikaye.iki günde hisse en az 1,61 yada o gunkü kura göre daha fazlasına yukselir.
Arkadaşlar inşallah olmaz ama olur da spk çağrı muafiyetini kabul ederse hep beraber dava açma şansımız var mı? kimler katılır?
Konuya hakim tanıdığı bildiği avukat olan var mı?