Eyvallah,.. Cefali yetisti imdada... Ben 13.00 stop koydum... Kirarsa vedalasirim... Yukarda da dusene gelirse...
https://i.hizliresim.com/r2CKOc.png
YTD...
Printable View
Eyvallah,.. Cefali yetisti imdada... Ben 13.00 stop koydum... Kirarsa vedalasirim... Yukarda da dusene gelirse...
https://i.hizliresim.com/r2CKOc.png
YTD...
Şirket için temel görünüm değişmedi.
Kısa vadeli düşüş trendinde yer alan hissede 12.50 seviyeleri ilk ana destek noktamız.
Dünya büyümesindeki aşağı yönlü hareket, ekonomilerin durağanlaşması ve dünya ticaret hızının yavaşlaması KORDSA için 2020 senesi özelinde ciddi risk teşkil etmektedir. Tüm Endeks için de risk teşkil eden bu dönem içerisinde yaşanabilecek düşüşlerin uzun vadeli düşünen yatırımcılar için alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Büyüme politikası belirli, adım adım savunma sanayiine girmekte olan ve bu büyüme adımlarını geniş atan firmanın, geleceğin teknolojisini ürettiği ve bacasının tüttüğünü de göz önüne aldığımızda diyebileceğimiz tek şey var====>>>>>>>
FORM GEÇİCİDİR AMA KLAS KALICI
Ayrıca, son dönem ki satın alma kaynaklı, firmanın nakit yaratma kapasitesinde düşüş gözlemlenmekte, dünyadaki daralmaya bağlı risk teşkil etse de, FormGeçiciKlasKalıcı diyorum ve düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorum.
Sanırım bir çok faktör var ama bir diğer faktör de havacılık sektörünün büyümesi bu yıl için hayal oldu ve aksine küçülme ihtimali de yüksek.
10 lira gibi veya daha asagilara gelirse uzun vade ek alim yaparim bunun heryil verdigi temettu veya bedelsiz yeter..yatirim tavsiyesi degildir
Koronavirüs bunların fabrikada mı çıktı acaba? Soluksuz düşüyoruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avrupa endeksleri desteklere gelmiş gibi..baxılarının%5-10 u kalmış.. Bizim endeksteki baxı hisseler fırsay bilip tekniği çalıştırıyor hatta hızlandırıyor
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföydeki en zayıf halka oldu bu düşüşte.
Kords, globalde durumlar iyiyken, iç piyasada yavaşlama da olsa, dolar fiyatı da artsa kendini korur ve üstüne ortam uygunsa sırf dolar arttığı için tl bazlı cirosunu yıldan yıla %50-70 arttırabilir. Ama.. Globalde resesyon ortaya çıkarsa ki bu tür resesyonlar ortalama 8 yılda bir kaçınılmazdır, o zaman bundan en çok etkilenecek şirketlerin başında Kords gelir. Direkt globale bağlı olarak değer kaybedebilir. Akla gelmeyecek rakamlar da söz konusu olabilir. Zaman gösterecek. Düşüşün daha başındaysak, 6 ay sonrasını görmek gerekir. Acele etmeden, sakin, sabırlı bir şekilde gözlemlemeli. Bu tür süreçlerde borsayı kolay zanneden bir sürü yeni sözde yatırımcı avlanabilir.
Bir yerlerdeki mallari istiyor dusuncesindeyim. Bu esnada corona tantanasi ve sarlatanligi bu isin tuzu biberi oldu. Ama 6-7 lira alti olamaz dusunceme gore. Panige gerek yok. 2-3 yil sonrasina bakmali.
Şimdi ben sözde yeni yatırımcı olduğum için söylediklerimi çok dikkate almayın ancak benim nisan hedefim olan 17-18 TL'lere ben yine gecikmeli de olsa(Eylül-Ekim) ulaşacağını düşünüyorum. Zira salgın etkisini yitirdikten sonra hızlı bir toparlanma olacaktır. YTD.
Portfoye biraz daha ekleme yaptik hayirlisi .yatirim tavsiyesi degildir
bu fiyatlarda gelse de alsak diyorduk. şimdi elimiz almaya gitmiyor. insanoğlu işte...
Almak istiyorum ama para yok.
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Bugün aranıza katildim tekrardan. Hayirlisi bakalim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar durum hakkında yorumlarınız nelerdir
otomotiv inşaat ve havacılığa malzeme üretiyor, haliyle en çok etkilenenler arasında.. havacılık tüm dinyada kötü bu nedenle tepki veremiyor, yine de 8.40 gibi tepki bölgesi olabilir...umarım aklımıza gelmeyen fiyatlar başımıza da gelmez
Umarım. Ben 9.09 ile girdim kağıda. Oralara gelirse son atımlık hakkımızı da kullanırız. Umarım daha kötü sonuclar ortaya çıkmaz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz daha ekledim hayrlisi yatirim tavsiyesi degildir
Yatırım finans hedef fiyatını 16 ya çekmiş
Dolar bazlı grafiğine bakılacak olursa 2008'den bu yana 1,30 Dolar civarı hep alış fırsatı olmuş. (Krizde yani 2008 sonu-2009 başı hariç) hep buralardan tepki vermiş. Ama tabi 1,3'ü her test edişi iç dinamiklerden kaynaklı borsa düşüşlerinde/döviz artışlarında yaşanmış. Şimdi ise yine 2008 gibi uluslararası nitelikli bir kriz içindeyiz.
2008'de 0,75 Dolar'ı görmüş ama 3 yıl içinde 3,15 Dolar'a kadar çıkabilmiş. Umarım yine iyi toparlanma olur...
(Not: Tüm rakamları yuvarlak olarak yazdım, 10 yıllık analizde 1-2 cent'in hesabı yapılmaz artık. :) )
TeşekkürlerRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu virüs ile üretimdeki hangi ürünlerin siparişleri olumsuz etkilendi? Üretimdeki % oranı nedir?
Hangi ürünler etkilenmedi? % oranı nedir? Bu konuda araştırma raporu var mı? Teşekkürler
Güzel sorular ama cevaplari zor bulunur bence
Şirketin cirosunun %84 civarı güçlendiricilerden oluşuyor. Hem havacılığa hem de otomotive yönelik güçlendirici üretimi yapıyor. Boeing ve Airbus ın durumu ortada. Yurtdışında ve yurtiçinde pek çok otomotiv üreticisi üretime geçici olarak ara vermiş durumda. Bu durum tedarikçi olarak haliyle Kordsa'yı da ekliyor.
Ama ne olursa olsun şirketin bu alanın yeterli olmayacağını öngörerek kompozit, esnek elektronik ve savunma sanayi alanında çalışmalar, şirket satın almaları, yatırımlar yapması önemli bir vizyon göstergesi ki kompozitin cirodaki payını %50'ye çekmek hedef.
Teşekkürler
Kordsa'nın bir nevi holding içinde holding gibi olduğunu da unutmamak lazım. Yeni yatırım alanlarında satın almalarla büyümeye sıcak bakan bir şirket. Bu kriz ortamı bazı şirketleri ucuza satın alma imkanını da doğurabilir mi acaba? KAP'a bakmak lazım, hali hazırda görüşme sürecinde olunan firma var mıdır diye? (Yani en azından yıl başından bu yana)
Beni sadece sonundaki sa korkutuyor
neredeyse bütün aracı kurumların 20 tl ve üzeri hedef fiyat verdiği hisse...düştüğü hale bak..
sudan ucuz..
Güzel bir gecirdik
Bugün Kordsa aldım. Yani 24 mart -
26 ında temettüsü var. Yani bugün artı 2 ilave edince, ayın 26 ında ki temettüden istifade ediyor muyum ? Teşekkürler...
Satmazsan edersin.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü genel kuruldan hisse geri alım cikabilirmi?
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel kurul yapıldı kararlarla ilgili kapta açıklama yaptılar
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi