%15 halka acik bi sirket satilcak diyon 50 milyon islem yapiyon en fazla 10 milyonda tavan yapmasi lazimdi Unlu her firsatta satiyor
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
%15 halka acik bi sirket satilcak diyon 50 milyon islem yapiyon en fazla 10 milyonda tavan yapmasi lazimdi Unlu her firsatta satiyor
1.63 ile 1.70 arasına sıkıştı kaldı
günaydınlar
biri alıyor biri veriyor bakalım kim galip gelecek
kendi alıyor kendi satıyor kafasına göre takılıyor bugün bir cacık olmaz
alan veren takas anlık takas indikatör mumlar grafik hikaye herşey yerinde biri beni götürsün diye bekliyor bizde götürecek babaları bekliyoz ama kırismısdalar zaar
ytd
Halka acikligi artmis bu cakallar piyasaya mal veriyor
Gecen hafta %14 tu sonra %15.04 odu
ben çıktım bekleyemicem kalanlara bol kazançlar
Simdi %15.17 olmus anladilar bu fiyatlardan satamayacaklarini borsada satmaya basladilar
Bu ne tek kale maç 1.69 ile 1.70 al ver sadece tek teselli 1.68 destek yapmaya çalışması ve altına kaymaması y.tavsiyesi değil
Halka açıklık yüzdesinin artması çoook can sıkıcı, bu filmin aynısı yıllar önce afyon çimentoda olmuştu, inşaalah aynı senaryo değildir, afyonun sahibi italyanlardı, ellerindeki hisseleri borsada yavaş yavaş sattılar, bir ay kadar sürdü, ellerindeki mal bitince şelale oldu, fabrikayı da çok ucuza sabancıya sattılar, (ellerindeki hisseleri yüksek fiyattan 186 dan borsada satmışlardı), fabrikayı sabancıya sattıklarında yaklaşık fabrikanın fiyatı hisse başı 35 lira idi. Amacım yatırım tavsiyesi değildir, sadece farklı bir bakış açısıdır, bir kaç gün daha bakarım, halka açıklık artmışsa ben kaçarım, bana inanmayın çok hayalciyimdir.
çok sıkıcı değilmi ne yapacaklar diye beklmek
bence sabırımızı ölçüyorlar yada bıktırma taktiği
Filmin adi belli oldu. Çakallar küçük yatirimciyi sever
bugünkü kapanışı nasıl olur
Soyle bi haber dusse potansiyel alicilarla gorusmeler baslamistir
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sattim size bol kazanclar
kaç gündür bu arada geziyoruz sizce neden geziniyoruz bu arada??
https://i.hizliresim.com/ZXQvl0.png
Bu hafta zorlayacak mı bakalım
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseyi 1.20 seviyelerinden bu yana takip ediyorum.Hissede iyi bir beklenti oluştu unutmamalıki beklenti alınır...
adamlar piyasaya mal veriyo arkadaşlar uyanık olun
halka açıklık yine artmış
Biraz açıklayabilir misiniz.
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neye göre kime göre alıyon satıyon dersen hisseli hissler ve tamamen bizim eşşek muamelesi ile baskıla baskıla nereye kadar
1.54 desteğinden döndü bugün tekrar kapanışı 1.61 ustu olursa olumlu olur, buraya kadar gelmesini gerektiren önemli bir negatif bir gelişme olmadı satışı ile süreç halen devam etmekte olumsuz bir açıklama olmadı yatırım tav.değildir
1.57 ustune atıp kalırsa ve kalması şartıyla tekrardan 1.59-1.61-1.63-1.65-1.68 ve 1.71 dirençlerini test edebilir,yatırım tavsiyesi değildir.
bu ne saçmalık 1 lot ver, 2 lot al ne yapmak ısteniyor
Ne kalmaz 1.57 miş be
yıldızlar çarpişi ana ana!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sxVIxGFkcPk
endeks topladı artıya geçti yuh be artık şu 1.57 kademesi kalkmadı gitti sabah akşama oldu yazık
2019 yılın herkese öncelikle sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.