Çok sevdiğim bir abim alış yapmış az önce aradı biraz bahtsız bedevidir. Allah herkese bol kazançlar nasip etsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çok sevdiğim bir abim alış yapmış az önce aradı biraz bahtsız bedevidir. Allah herkese bol kazançlar nasip etsin.
175 milyon sermayesi %77 si dolaşımda olan pengd yı 1 liralardan alıp 7,5 liralara tavan tavan getirenler, 150 milyon sermayeli %15 i dolaşımda olan bizi neler neler yapmazlar ama yapamazlar, çünkü bizde satılacak mal yok 😀
Ben daha bu işi yapmıyorum tükkanı kapadım dese,araziyi satsa 200 tl eder belki de hisse başına...
Çöp fiyattan işlem görüyor çöp....
Bi güzel abi çıka gelir belki bir gün,beyaz atlı prens...gelinin anına kor o zaman,bakıyım ne yapcaklar :kahkah:
Ya çek şunu artık 30 lu fiyatlara artık.son bir ayda yabancılara 400 bin lot kaptırdın.buralar artık ucuz anla bunu .Yat. . tav.değildir
Oyakc bu kadar kalkmışken sende %1 yapsan diyorum.
Yine kırmadı sağolsun :)))
Ha şöyle güzelim
Boşuna 30 lira altı bedava demiyoruz aylardır, millet bunu spek kağıtlarla karıştırıyor herhalde, daha yeni başladı, hedefe kadar sakince izleyelim. Eninde sonunda gelecek değerine.
Bu hafta 30 un üstüne atsaydık hayırlısıyla. İnşaAllah.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
bence 25-28 arası iyidir
30 a gerek yok
kimse gelmez bu fiyata satışıda ucuzdan alırlar köftehor malları.
Benim hedefim eğer varsa tahtanın speğine üç hanelerden mal vermek, hep onlar garibanın ekmeğini yiyecek değil ya birazda biz onların ekmeğini yiyelim 😀
Kendi adıma 45/50 bandını mutlaka test edeceğini düşünüyorum. Ancak şunuda unutmayınki bu günlerde yaşananlar fiyatlamalar 3. dönem bilançoları fiyatlıyor.
Yine kendi adıma beklentim bilançoya kadar yükseliş (arada bir/iki düzeltme yapsada çoğunlukla yükseliş) ardından bir beklenti gerçekleşti dalgası biraz geri çekilme akabinde hacimsiz bir yataya sarış. En nihayetinde yoluna devam edecektir.
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
axaray
Arkadaşlar öncelikle merhaba ....
Hisse net ailesine yeni katıldım.... Üye olmadan önce bir süre nuhcm ile ilgili forumu okudum .... Özellikle paylaşılan bilgilerin temel analiz noktasında yatırım düşüncesi ile yazilmis olması hisse yatırımcısı acısından çok kıymetli.... Emeği geçen herkese teşekkürler...
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepsinden önemli olan bedelsiz sermaye artırımına gitmesi. benim beklentim de bu yönde.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
abi bayagı teknik çalışıyor ha 25.10 a degdirdi:)
Bedelsizin ne yatırımcıya nede firmaya bir katkısı yok en son baktığımda bedelsiz oranıda baya düşüktü yanlış hatırlamıyorsam.
Hepsini geçtim cüneyt bey bu bedelsiz haberini doğru kullanabilecek bir speğimizde yok eline yüzüne bulaştırır. Allah muhafaza bu günleri arar oluruz[emoji3][emoji3]
Aynen bedelli bedelsiz haberleri genelde mal toplandıktan sonra piyasaya sürülür üç beş tavandan sonra hisse milletin üzerine yıkılır, enkaz altında bir sürü yatırımcı kalır, bizim bunlara ihtiyacımız yok, ihtiyacımız olan tek şey sabırla beklemek, millet daha pek uyanmadı, uyanmaya başladıklarında hisse zaten X2 X3 yapmış olacak bu kur ve ihracat rakamları sonucunda.
walla hocam bir zamanlar netaş ve brisa furyası vardı bilirmisiniz...bedelsiz ayağına millet köşe oldu. bende işfin vardı.0,50 kuruşlardan her sene bedelsiz verirdi....8 lirayı gördü... tabi adamın biri girdi aldı götürdü oralara o ayrı. bedelsiz her zaman iyidir. malın çoğalır... fiyatta yükseldimi bir bakmışsın köşesin. örnekleri çok. buraya yazsam sayfa sığmaz.... en basitleri..alka, alkim, algyo, izdemir. vakfin vb.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Eğer yatayda kalacaksa hacmin düşmesini beklerim, şu ana kadar 7.200.000 hacim var ve genel ortalamamıza göre yüksek. Az az mal çıkıyolar gibi,,
t.axaray mı axaray mı alayamadım usta
Teşekkür ederim .... Herkese hayırlı kazançlar....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence deniz patron geri alımı bakalım haber yollayacak mı
Suistimal edilirse: Aşk da bir yere kadar. Tabi ya.