Merak etmeyin eni sonu böyle bir şey yapmaya mecbur kalsalar kur 10 olmuş olur sizin Dolarları 7 den çevirirler yine Tl cilere fark atmış olursunuz. :)
Printable View
Oncelerde Saat 19:00 dedinmi tüm haber bültenlerinde dolar 10 kuruş artınca ilk haber yapılan Tahtakale ye baglanan papau yeni Gine nin kanalları miydi aceba ? 1 günde 35 kuruş artıyor Tek bir haber yok ....halk kurdaki artışı dıs güç olarak bilsin o yeter...her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz .
Yıl sonunda enflasyonu halihazırdaki koşullarda *tek* haneye indirmenin tek bir yolu var. 3. ve 4. çeyreklerde *çift* haneli bir resesyon. Alım gücünün çok planlı bir şekilde tırpanlanması ve yine *çift* haneli bir kredi daralması.
Bu adımları dünya üzerindeki herhangi bir politikacının atabilmesi mümkün değil. Ancak bu şartları dikte edecek bir kuruluş var. IMF.
Sakgadanak bi 10 milyar basariz millet noluyo derken bi 10 daha sonra bi 10 daha .....:) İmza by batirel.........piyasalara 30 milyar dolar surunce doları yukseltenler nereye uğradıklarını sasiracaklar ! İmza by Melih Gökçek ( seçimden önce hergun Twitter daki twitleri )
Ha bide bazı forumlarda yazmışlar İran yaptırım dan dolayı dolarlarini Türkiye'ye getirecek dolar ondan çıkıyor 😀 ekmek yoksa pasta yicekler yani ....İran da kaç dolar varda sana getirecek ...zamanında katar dan dolar geliyo diye katarda askeri üs açıp herhangi bir savaşta katari koruma karşılığında para aldın....o paralarda yalan oldu gitti...İran dan para gelse bile karşılığında ne vericen...ne iciyorsa bu millet bende istiyorum.
Boşver bahri yapacak birşey yok risk sevmezsin sen :) fezaya cikali çok oldu paralel evrenlere geçti :)) aç benim gibi dmax i az sonra hurda avcılarını izle ardından alaskada yengeç avında 5 ay çalışıp karşılığında 35_40000 USD alan balıkçıları ardından altın arayicilarini :). Cidden başka izlenecek kanal yok benim icin hepsi saçma sapan diziler eğlence programları.
Enflasyonu bırak tek haneyi isteseler eksi bile çıkarırlar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerizekalı bunlar araba satışını arttıracaklar sonra cari açık artıyor,
neden dolar artıyor diye düşünmüyorlar
ne çektiysek şu yandaşları kurtamak yüzünden çekiyoruz...
bırakın piyasayı kendi başına
batan batsın,
ayakta kalanlar da adam gibi yürüsün
beceriksiz ,hovarda,umursuz iş adamlarının borcunu kapatmaktan bıktık yaww
5,5694
yeni rekor
Makas farkına bakmadan dolar mı alsam bu ne yaaa
Eğleniyor muyuz gençler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5.5671
Yarın 6 yı görür mü ne dersiniz
Sabaha kadar 6 olacak ,ne olacak peki..kesin sabitleme var doviz i
6 - 7 mi görürmüyüz bilemem ama yakında dolar alan herkese fetöcü muamelesi yapacaklar gibi geliyor
Biraz önce evde polemik yaşandı sahilde insanlar dolar 10 tele olacak deye konuşuyormış. Birimiz ben dolar alalım demedim mi, birimiz ben alrın alalım demedim mi deye çatıştık [emoji16] tabii ki telede yakalananlardanız. Bu iş iyice çığırından çıktı, parası olan bile bu sorunları yaşıyorsa vah ki ne vah memleketin hâline. Saygılar...
Son 3 hafta içerisinde yaptığım hesaba göre döviz alsaydım 175K, şu halde bile borsada garanti bankası alsaydım 50K artıda olacaktım mevduata göre
Biz mevduatçıları çatır çatır ayakta ......
Is artik faiz artirmakla cozulmez. Risk primi sanki kriz oluyormuscasina yukseliyor. 1000 baz alti faiz artisi zaten ise yaramaz. Enflasyon sene sonu 20 ustu hatta 25 ustu gelecek. Acı recete kesilmezse (ekonomik kuculmeye gidilmezse) dis siyaset duzeltilmezse, imf ile bir an once masaya oturulmazsa bu isin sonu facia. Sallanan sirketler batmasin diye ulkenin ekonomik bunalima suruklenmesine izin verilecek anlasilan. Yazik.
Asgari ücretin dolar karşılığı 288 dolar Euro karşılığı 250 Euro
Powerpc'nin ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.
TL. ve Mevdauat faizleri Dolar karşısında çöp oldu.
Kendisinden " TL. ve Falz " öngörüsünü almak isterdik.
Sabahtır dolar almak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şimdi aniden bir mahkeme kurulur takkada Papazı bıraktık der. Gerçekten hükümet çok kestirilemez oldu. Hatta gece yükseleceğine %99 ihtimal veriyorum ama belli olmaz adamlar çılgın gece bile mahkemeyi kurabilirler. Elimdekiyle kalakalırım. Aracı kuruluşu aradım bugün bu dolara stop-loss falan koyamazmıyız diye. Spot da yok future da var dedi. O future olayına da benim kafam basmadı. Stop-loss olsa yine girilir ama bu şekilde ekrandan ayrılıp tuvalete gitsem dönüşte ne olacağı belli olmaz
enflasyon 40
2 yıllık tahvil gösterge faizi 48
bist=1 dolar
dolar 7.xxx
mevduat faizi 46
beklentileriniz içersine girebilir....
Kesinlikle katılıyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
400 bp da kurtarmaz artık!! Sessiz durup neyi amaçlıyor artıkl..hergün yangın büyüyor!!
18 nisan gunu 4.06 civarından kalan TL sinide dolar gecirmirsti power ogunden beri gözükmüyor.100 gunde+%35 .
Merkez bankasının muhterem çok değerli yöneticileri. Gümüldür de tatil yapıp eğleniyor lar mis . Hatta keyifleri çok iyi olduğu söyleniyor. Çok yüksek maaş alıp hemen fiziki dolara geçiyorlarmış. Necip milletimiz biraz daha fakirlesiyor. Hatta şu anda bile devam ediyor. Gerçekten yazık çok yazık.....
şu Necip milletimiz lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor,
aklıma hemen büyük üstad Aziz Nesin ve %60 oranı aklıma geliyor nedense.....
Dolar deli dana gibi hareket ediyor bir iniyor bir çıkıyor