15/05/2019 tarih itibariyle döviz alım vergisi alacağını Enpara SMS ile bildirmiştir
Printable View
15/05/2019 tarih itibariyle döviz alım vergisi alacağını Enpara SMS ile bildirmiştir
Hocam mevduatta en iyi T-bank ve Burgan duruyor ama ondan daha yüksek oranlar takasbank repo piyasası (yatırım fonu) olunca pek bir işlem olmuyor. Mevduatta %26 ve üzeri işlemler açılınca kararsız kalmalar başlar.
Forumdaki TL yatırımcıları genel olarak enflasyona endeksli olanlarda ne düşünüyor?
Denizbank...
32 Gün
USD 3,50 TL 23,25
ÇPB USD 3,30 TL 22,25
Az önce MT söyledi
HSBC 10.000 TL alt limit ile %24 vereceklermis
100bin altı mevduat sahipleri için iyi oran denebilir
Dünyanın en çok işlem gören paraları
kaynak : bank of international settlements
https://resmim.net/f/Z98U9S.jpg
Doyurduk diyor birde . sanki kesesinden doyurdu. devletin parası ile hizmet yapılıyor fakir semtlere.
Demem oki sizler az daha yandaşa vakıflara eşe dosta devletin paralarını aktarmasaydınız daha çok hizmet giderdi halka.
Örtülü ödenekteki o devasa paraların nereye gittiğini bile soramıyor bu halk.
3.4 ay öncesine kadar adı duyulmamış bir babayiğit geldi istanbul seçimini kazanıp 17 günlük icratında.suya %40 indirim öğrenci akbilini 85 tl den 40 tl ye indirilmesine vesile oldu. yani yapılabiliyormuş bu indirimler 25 yıldır istanbul belediyesi olarak fazladan halkı kekleyip . yandaşı doyurdunuz yeter diyor halk.
Millet uyanıyor uyandığı için artık size oy vermiyor. Bu sonun başlangıcı daha.
5.98 kırılırsa dolarda 5.80-5.70 bandına bir geri çekilme olabilir
Moody.den Türkiye.ye not uyarısı
Moody's, Türkiye'nin dış fonlama ihtiyaçlarını hafifletecek ve enflasyonist baskıları azaltacak etkin bir politika izlememesi durumunda kredi notunun düşürülebileceğini söyledi.
Garanti Bankasında ücretsiz eft için ne yapabiliriz?
Fıl mk 24.74% günlük
24.38% 21 günlük
odea 367 gun ,enflasyon endeksli mevduat ;
% 25 stopajsız 29.40 eşlenik
bunun ustune cıkarsa ,enflasyon farkı .
ne dersiniz ?
21 günlük getirisi 23.56%
Garanti ve Akbank'i seneler evvel sildim.
YKB de cok kati bu konuda masrafsizlik tanimlattim mevduatim var diye mevduati tasiyinca hemen iptal etmisler bu nedenle sadece worldcardlarini ve aidat almadiklari surece kullaniyorum.
Isbank'da da maas hesabi var diye, aylik 5 taneye kadar eft ucretsiz sonra ucretli sanirsam simdi bu 3 oldu, sonra 6 TL cakiyor hic affetmeden..
Syg,
Bankalara EFT ücreti veya diğer masrafları vermek istemiyorsanız personeli olun...Çalışanlardan almıyorlar hiçbir masrafı :he:
TCMB 12 Haziran Politika Faizi Ne Olur?
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35450