94 te tamam 96 denedi bakalım :)
Printable View
4 üstü kapaman lazım:)
ytd
Bugünlük güzel hareketler,haftaya bayrak kırılır artık:) 4,40 izleriz.
http://flashresim.com/upload/MTVkN2I5NGE0ZDg5YWM.png
4.0x-4.1x lar geçilmeden cacık olmaz...
BGC ilk defa geldi haftaya şenlik var haber yakın gibi:whistling:
ytd
Haftalık kapanış güzel olacak gibi...4.00 üstüne atarlarsa son yarım saat haftaya daha da umutlanabiliriz...
4 ü BGC kaldıracak seyredin haftaya curcuna burası
ytd
Açıkçı varsa yandı bugün birazdan tutuşurlar:)
ytd
Güzel kapanış 😊
Yok ki şöyle bir yürek yemiş açıkçı:) hep çerez.
http://flashresim.com/upload/MTVkN2JiNjdkYTI4MmI.jpeg
yukarıdki gönderimle vakko yatırımcısı olmuştum artık değilim, dikkat çektiğim hisseler de yanılmamış olmak beni mutlu ediyor. Bakmayın çok yazdığıma:) kırk kere yutkunuyor, kılı kırk yarıyor öyle yazıyorum (çok laf yalansız olmazla başlayan bir deyim varya o benim için geçerli değil, reel hayatta çok az konuşurum herkes de az konuşuyor olmamdan şikayet eder) gittiğim yerde de iyiyim
Berektli kazançlarınız olsun.:)
Haftaya 4 üstü yeni bandımız hayırlı olur inşallah Bgc ilk defa girdi tahtaya bakalım
Ytd
Bence cok abartilcak bir fiyat artisi yasamadik.4 kademesini bile almadilar.yukari hacimle dikkat cektiler birazda primle.takastada bgc gosterdiler.insallah pazartesi mal kitlemek icin degil diyelim bugunku hareket....
Abartmadan sağlıklı ilerliyor ve tekniğe uyduruyorlar
ytd
Bu hafta 4.10 ile 4.40 bandında hareket edeceğiz gibi duruyor.Bgc alımları devam ederse eski tepe test edilebilir 5,40 tı yanılmıyorsam
Ytd
Şşşşşşşşş...:shh:
Hareket başlasın artık at 4.10 üzerinede şenlensin tahta
ytd
Ky satıyor bugünde bu güzel
ytd
Korkak bunlar yav...
Son 1 saat ky alıma geçince bastılar tahtaya
😂😂
Tahta riskli konuma geldi bence.4 ustunde mal almak istemiyorlar.kotalari doldu.bu fiyatlardan bile almak istemiyorlar.asagi basabilirler.yukari gitmekte isteksiz.bakalim ne olacak sonumuz.
Öyle bir alırlarki zaten ellerinde yeterki gaza bassınlar😇
Ytd
Korkaklar yav...Endeksi hafif kırmızı görsünler hemen tırsıp geri çekiliyorlar...Başka birileri gelip bunların anahtarlarını/oyuncaklarını alması lazım ellerinden...
Asagi kiracak gibi.3.58 3.60 kadar sorun olmaz.haber lazim bize.doyum noktasina geldi.
Kitapci nerdesin su city oranini bildirsene.spek satisa gecmisse ordan anlariz.
citi 3.470 değişen birşey yok bu arada deutche 300 bin artmış
ytd
ky alıyor yine bugün baskılı gün olacak bugünde
ytd
Hepsi pinti bunların, üç kuruş paramla benim cömertliğimin binde biri yok bunlarda.
Bir haber beklenmiyorsa fazla durmazlar.bir kac gune bir aksam once yuzde 3 yuzde 5 primle dikkat cekip sanal alemde pazarlayip ertesi gun devre kesici ve milyonlarca lot islemle mali cikarlar..adamlar trade adami.cok bile oyalandilar.
var bir hikmeti rüyamda gördüğüm rakamın :) hissenin gidebileceği yermidir, takılıp kalacağı, elimden kaptıracağım yermidir?
Yıllardır takip ediyorum bu seneki gibi mal toplanmadı ve şirket yatırımlarıda bitti daha ne bekliyorsunuz buralardan mal yok size sattıkça ky alıyor farkındamısınız:)
ytd
BGC malı yatırım fonuna gitti sanırsam bakalım daha ne fırıldak çevireceksiniz
ytd