o zaman geriye burgan, fiba, alternatif bankaları kaldı piyasada şu anda en yüksek onlar veriyor. 17-18 gibi
Amerika da faiz indiririse yolculuk ALTINA
Arkadaşlar,
Malum faizlerin düştüğü herkesçe bilinen bir gerçektir. Yine yakın bir zaman enflasyon endeksli ve ilave reel getiri marjı sunan mevduat türleri ortaya çıkmıştır. Enflasyon endeksli mevduatlara en yüksek ek marj ( Yani ilave reel getiri ) veren banka hangisi ?
Örnek:
TÜFE+ilave marj = Alacağımız getiri ortaya çıkar. Buradaki ilave marj hangi bankada yüksek ?
Takasbank Para Piyasası 3 gün min 15.23 - max 16.50 ort 16.07
Beklenen haber geldi...
Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16.09.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere indirdi-Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16.09.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere indirdi.
Ziraat Bankası Kurumsal Kredi faiz oranlarını aylık %13-%15,5 aralığına kadar düşürdü.
İhtiyaç Kredisi faiz oranlarını da maaş müşterileri için aylık %1,25'e ve maaş dışı müşteriler için ise aylık %1,35'e düşürdü.
Ayrıca, Konut Kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık %1,19 olarak belirledi.
500 bin TL altındaki konut kredilerinde faiz oranı aylık % 0,99'dur
https://youtu.be/kWiEJWD4BY0
Maltada tanidik arkadas var.
Dudu istersen yer bulsun sanada[emoji8]
Dudu gunluk süt bedava[emoji39]
Faizler dusup, mevduatcilar degisken vs fonlara girdikce bist yukseliyor .bist yukseldikce fonlar degerleniyor .vin vin...eskiden bankalar mb poltika faizinin, hep uzerinde oran verirlerdi misal 16 ise 17.175 oranlar olurdu.bir nebze olsun mevduatcilar arayisa girmiyordu son surecte ise hep pltk faizinin altinda oranlar var ve bu cok can sikici. Bu gun burgani aradim oranlar ne alemde 18.55 lik yeni giris oranindan yararlanabilir miyim diye 250 ye kadar .250 nin izerine 15.25 dedi .
yeğenler günaydın,
bakmayın öyle arada haberlerde eski arabalara binip gezdiğime
bu mercedes s'lerin, mercedes s maybach'lerin tadı bir başka
https://i.hizliresim.com/WXaBoE.png
Ben artık güveniyorum. Düşürmek için birkaç kez hesabı değiştirdiler ama değişen hesapla üst üste birkaç yıl hesap yapınca mecbur doğru çıkacak. Zaten yalan söylemeyen şeyler ( mesela tahvil faizi, mesela serbest piyasa döviz kurları ) da benzer rakamlara işaret ediyor. Yabancı ekonomistler de benzer hesaplar yapıyor.
Türkiye ekonomisi çok yavaşladı durma noktasına geldi ama bu sayede cari fazla veriyor, cari fazla verildiği ortamda çok da enflasyon beklememek gerekir açıkçası. Para basarlarsa olur onu da abd yapacakmış zaten o da bize yarar...
Bu sabah iş bankası kredi kart ekstresi yollamışlar e-mailime. O da ne? 20 yıldır ücretsiz kullandığım karta 110 TL kart ücreti sokuşturmuşlar. Pazartesi telefon edip iade isteyeceğim, vermezlerse iptal edeceğim. Zaten neredeyse hiçbir ekstrası olmayan karta bir de para ödeyemem.
Faizleri düşürdüğü gibi bir de sağdan soldan para tırtıklamaya başladı bankalar herhalde. Ücretsiz bir kart alırım herhalde birinden.
Arkadaşlar, borsa işlemlerimi işcepten yapıyordum ama komisyon oranları çok yüksek, binde 1,8.
Borsa için cepten kurup işlem yapabileceğim, komisyonu düşük ve işlem platformunda birtakım faydalı bilgiler de veren (kademe bilgisi, takas bilgisi, kap açıklamaları vb) bir aracı kurum tavsiyesi verebilir misiniz, kullanıp memnun olduğunuz varsa.
Teşekkürler.
Aman dikkat.. Ekstre sonunda yaziyordu senden artik maximiles kartindan aidat alacagim diye. Sabah erkenden kostum ilk musteri olarak girip iptal ettirdim.
Maas musterisi oldugum icin normal kart verdiler ama tetikteyim yil sonu onu da iptal ettirecegim.
Bir tane ne olur ne olmaz diye aidatsiz kart istedim onu verdiler hemen. Maximumkarti iptal ettirince aidatsiz karti kullanacagim.
Syg,
Gelecekler bana..
Syg,
Bende ziraat yatırım kullanıyorum ayrıca z borsa diye ayrı bir uygulaması var kademe bilgisi falan vermiyor sadece anlık fiyat 10 hisse için ayrıca oran binde 1
İşbank yüksekmiş acaba iş yatırım da hesap açınca yine oran böyle mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugüne kadar çok kazık yediğim için artık kazık atan bankayı affetmiyorum. Tepki göstermezseniz kabullendiniz varsayıyorlar. İş bankası 6.5 lira eft almaya kalktı. Hesabımı kapatmadım ama tüm pp fonları satıp başka bankaya geçirdim.
6.5 lirayı kazandılar ama fazlasını kaybettiler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Isbank a.k.a imparator yakaladi mi affetmez.
Syg,
Değerli forumdaslar
Sizlere bir sorum olacak:Fibabank tan 18 oranlı 60 günlük actirmayi düşünüyorum. Meblağ 200 k civarı. Ancak 100 k ya kadar devlet güvencesi olduğundan biraz tereddüt ediyorum ama diğer bankalarda da oranlar yok derecesinde.siz olsaydınız ne yapardınız.
Mümkünse herkesin görüşünü almak isterim.
Teşekkürler
Hacim önemli evet .
bir tanıdığın 3000 tl portföyü var .
Benim ödediğimizin yarısını ödüyor
Pay vadeli yapıyor sürekli hacmi yüksek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alb Menkul den 100.000 de 9 tl ödüyorum.
Küçük bir aracı kurum ama 2 yıldır problem yaşamadım. Ayrıca Spk lisanslı aracı kurumlarda nakit için 177.000 tl ye kadar devlet garantisi var.
Hisse seneleri zaten mkk da saklanıyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Sayın NewsTR
Evet o yüzden Fiba da Cuma dan düşük miktarli kiraz actirdim;diğer bankadaki mevduatın günü Ptesi doluyor.
Ptesi oranlar düşse bile Fiba dakiler düşüşten etkilenmeyecegimi ve Ptesi bu hesaba asıl miktarı 18 den ekleyebilecegimi söylediler.Ama diğer bankaları yakalayamam muhtemelen çünkü hepsi Ptesi oranların düşeceğini söyledi. Erkenden şansımı denerim artık
portföye kilit koydunuz mu sizin hisselerde açık yapıyor olmasınlar yüklü portföyünüz var sizin
Bir kontrol edin ikisinde de ben yakalanmıştım mt yi arkadaşa da söyledim
oda bankadan virman yapacaktı başka kuruma 100000 de 1 e indirdiler komisyonu aynı kademede komisyonu 0 a çektiler [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.