Var bende program elimize verdiler işte :)
Printable View
aslında yatırım fırmamız trader olayını bıze otomatık olarak saglamalı benım hıssem burda durcak ama hısse adet olarak artsın dıye trader emri alacak . oyle bır hızmet olmalı bence bız KY lar ıcın
yada sanal pralarda olan stake muhabbetı gıbı trader havuzuna gıreceksın bırden fazla KY birlesecek toplu sekılde trader edıp sonra payını alacak
netaş duy bunu size iş fikirleri yazın boyle bır program sırket dunyanın parasını kazanır
yok akıllı su sayacıymıs ugrasmayın
Günaydın...
Dün çel çöpten kurtulduk ...Bugun nasıl hareket edecek
Sosyal medyadan duyan koşup geldi dün trade yapar 3-5 kazanırız diye. Tabi bizim speği tanımıyorlardı tanımış oldular. Spek hisseye dünkü zıplayanları sırtından atmadan yukarı gitmez bence.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski çilekeş dostlar hiç yazmaz oldular. İnşallah halen ellerinde vardır netaş.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni gelenler timsahi görmüslerdir :)))
27.68 destek 30.66 direnç...
Niyetlerin kotu oldugunu bılıyoruz lakin dun fırsatı vardı dusurmek ıcın dusurmedı..ya yuksekten satacak sonra dusecek yada g.. yemedi. şahsımca ıkıncı secenek agır basıyor . 30.60 ı gecer ise 35 oluruz ınsallah...
dun yapılan durum bence teknıgı bozmak adına yapılan bır hareket olarak yorumluyorum .
muhtemelen bugun eksi kapatack gene hal vaziyet onu gosterıyor şimdilik
Dün arena satıp buna geldik o yüzde 15 çıktı bu yüzde 5 düştü. Şansıma s.cayim
Kademeler de o kadar yüksek lotlar görünmüyor
Kontra atak yapabilir.
Ytd
Bugün son iki saat hareket yapmazsak yarın pas geçer Perşembe zararimizi çıkartırız İns. Umarım cikarip yine vermez o zaman uzuncu olur herkes
yeşillenmeye başladı kirbit suyu dokmeseler bari üzerine
Dün baba malıymıs gıbı satan Meksa . Bundan daha ucuza mal bulamam dıye alıcı oluvermıs...hepiniz teker teker yola geleceksiniz.....😠
T E 30.64 ama yedirmezler :) maliyetime yakın verir kaçarım görürse :))))
Yok Urası demiyor, Realinvestor isimli kullanıcı vardı, roket benzetmesi ile yazıyordu yazılarını, sanırım ondan bahsediyor. SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu kağdın 3 haneli olacağına mına koyam bir tek inanan saf benmiyim:)))
Rüyamı desem hayalmi fakat fakat karabasan olazsa rüya ve acı gerçekler olmazsa pembe hayaller de güzel duygulardır biz insanlar için...Bu melaneti 63 tl den beri taşırım ben inat o inat bu günlere geldik..Bahsettiğiniz rüyayı tabloyu tümden pembeye boyasak yinede göreceğimizi sanmıyorum şahsen...Yinede ümit etmek güzel bir şey...yazdıklarımdan kimse etkilenmesin..ytd Ben al sat yapmıyorum yapamamda al bekle yapanlardanım..herkese saygı ve sevgilerimle...bol kazançlar dilerim