Kardeşim uyuyan bir holding, fakat çook baskı var...
Elbet bu da bitecek, spek yükselmeden dökemiyeceğini anlamalı artık
Printable View
Kardeşim uyuyan bir holding, fakat çook baskı var...
Elbet bu da bitecek, spek yükselmeden dökemiyeceğini anlamalı artık
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56aca26409.jpg
Ya nasip
Sent from my iPhone using Tapatalk
İşte bu ya, çok şükür sonunda spek diz çöktü
Akşama verirlerse ağır konuşurum 😅
Son bilançodaki karı gayet iyi bence, geçen yıllara göre ciddi bir artış var instagramdaki sirket_analiz sayfasında gördüm. YTD
garantı 800bın sattı tavandan kendıne gelemez daha amac neydıkı adam malı gorunce bosalttı
Eyvallah tavandan satıp alttan alış fırsatları verdiğin için
Hadi koçum bir tavan, mahcup etme biZi
Çok ilginç bir hisse gerçekten. Pastaya bak, şu an ki prime bak!
garantinin toplamdakı takası 4,071,025 lot bugünkü şu an itibarıyla sattığı lot 1,440,273 lot hay maşallah takastaki malın 3 te1 ,nden fazla ..akşam kap ta olacak gözümüz
haberi hazırla ısıt servis et sonra milyon milyon sat
bu kafayla daha çok spk dan ceza yer bu şirket
geçen seferki yediği cezada da geç bildirim yaptığı içindi ve ceza şirkete kesti spk
burda şirketin ne suçu var ona ortak olan ky nın ne suçu var
kimse kapa bilgi göndermekle sorumlu kişiler onların şahsına ceza kesmeli spk
bak bir daha yapabiliyormu aynı suçu
geçen yediği cezada aylar sonra spk tarafından verildi
sanmasın ki spk bu işlemleri incelemiyor aylar geçsede inceler karar verir
gerekli şikayetler her seferinde yapılıyor dönüşü elbet olacaktır sorumlulara
[09:16, 16.12.2020] Seyfi Aydın: 15.12.2020 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 11,18-11,73-TL fiyat aralığından
1.599.000-TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi
Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 15.12.2020 tarihi itibariyle %0 sınırına düşmüştür.
[09:16, 16.12.2020] Seyfi Aydın: INVESTCO HOLDİNG A.Ş.
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı : Reha ÇIRAK
Görevi : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıs
spek çok korktuk bide devre kessene
yapamıyorsan ben yapayım istersen
sen ancak borsaya son zamanlarda yeni giren ky ları korkutursun
oyun yeni başlıyor daha oyunun sonu gibi hareketler çekme gardımızı aldık bekliyoruz
şirket son bir haftada 1 milyon lot şirket ortağıda 2.6 milyon lot sattı
3.6 milyon lotun hadi diyelim 600 bin lotunu ky aldı
geri kalan 3 milyon lotu kim aldıysa o düşünsün hisse düşmüşmü çıkmışmı
zaten halka açıklık %28 ve 14.5 milyon lot var bunun %30 demek bu
bizde hesap kitap takas virman takip ediyoruz
2 gün sonra yine bir kurumda toplarsınız satılan malları
şirket sahibi olmuşlar ama bilin bakalım ne olamamış bunlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c6f777b7d.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3dbae518c7.png
Pamel birleşme sermayesi 95 milyon , Vertu'nun payı 48 milyon 450 bin görünüyor . Pamel 24, 5 TL fiyatta. Bu şekilde birleşme olursa varın siz değer artış karını hesap edin . Ayrıca Kahve Diyarı bedavaya alınmış. Nazillide yaşıyorum. Buradaki Kahve Diyarı'nı açanlar sadece açılış masrafı 4- 6 milyon lira gibi bir masraf yapmışlardı. Elbette Kahve Diyarı' nın öz malı değil, franchising ama 15 buçuk milyon % 50 için ise , şirket tamamı 31 milyon değerleme eder . Bunu bir kaç yil için de borsaya açsalar 200 milyondan aşağı fiyatlamazlar . Enda Enerji , diğer enerji şirketleri ve yazılım şirketleri var daha .Büyük bir değer artışı olabilir .
Sermayeyide arttırırlarsa tadından yenmez
Yukarıda 95 milyon sermayeli olan iştirak Pamel değilmiş özür dilerim. 95 milyon sermayeli iştirak Pamukkale Elektrik Üretim Aş . . Bomonti isim değişikliği ile Pamel olan şirket Pamukkale Yenilenebilir Enerji Üretim Aş' dır...
Si si götürceksin. Eyyyyy spek başka çaren yokkkk
şimdide kaptırdığı 300-500 bin lotu geri almak için çalkalayıp duruyor yukarı aşağı
karşılıklı işlemler yapıyor aracı kurumlarla
sen ancak günlükçüleri dökersin yada kredili alıpta satmak zorunda olanı dökersin
gerçek yatırımcıyada kaptırdın malı onlardan alamazsın dahada kaptırırsın bu gidişle
birde yukarı aşağı yatırarak milleti al sata yöneltiyor üstten sattırana bak aşağıdan alabiliyorsun mantığı
4.çeyrek bilanço gelmeden film kopacak gibi fazla vaktin yok taktacıııııııı
birde çinli haberleri dolaşıyor eğer dogruysa ballı kaymak olacak gibi
Aman Ankaralı kardeşim neden speği uyandırıyorsun. Ne güzel oynuyor tahtayla boşver ne hali varsa görsün kendi bilir. Kaptırıp dursun. Pamel yılsonuna bu fiyatlardan kapasa otomatikman sadece buradan 150 civarı net kar yazıyor. Diğer iştiraklerinden de yeni değerlendirmeler sonrası süpriz kar yolda! Kesinlikle ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4a5b070478.jpg
yalnız ismini değiştirseler iyi olur gibi vertu diye sosyal ağda aratınca bolca telefon gönderileri çıkıyor
acseldede bolca japonca iletiler çıkıyordu
speğede üzülüyorum cebinden çıkacak fazla çıkmasın diye uyarıyorum sadece
spekseverim ben onlar olmadan da olmaz bu borsa alemi
birde cok kötü robotları var başka biri alım yada satım yaptımı şaftı kayıyor deli dana gibi i leri geri tarıyor kademeleri
hele birde üste yada alta pasife alış satış yazdın mı önce 1 lotla yokluyorlar hangi aracı kurum bu diye bakıyorlar ya :party:
https://i.hizliresim.com/cBVPis.png
spek yüzdün yüzdün sonuna geldin
düzeltmeyi yaptın onayada geldin yarın ne yapacaksın
x kurumdan satıp y kurumundan geri almakla baskılamakla olmaz bu işler
milyon lotları takla attırsanızda sizi öpeceğim yerde bekliyor olacağım
yarından sonra teknik konuşur artık
düşürdüğün her bir kademe için bin lot daha alacağım
istersen 30 kademe düşür benim için fark etmez 30 k daha hisse almış oluruz
yarın seni tahtada bekliyorum canım
yaptığın her işlemide kurum bazlı karşılıklı işlem olarak açık açık isim isim hergün spk ya da şikayet ediyorum
yok öyle güzel haberi hazırlayıp konsey toplantısı sonrası milyon lotları okutmak sonrada baskıyla geri toplamak
Tavşan uykusunda olan bir girişim...
Çok baskı var ama hikâye, bu da uçuşa geçecek gibi...
Yatırım tavsiyesi değildir
Deehhhh hadi koçummmmm
https://s12.directupload.net/images/201222/v75bhm9o.jpg
üç aylık takas
Hazine kıymetini bilene sabır haberleri dört gözle bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bomonti elektriği günlerdir taban yaptırıyorlar. Hiçbir neden yokken. Yeniden değerlendirme bilançoya etkisi derken VERTU nun yıl sonu bilançosunu mu azaltmak istiyorlar ? iyi günler...
SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/894826
VALLAHHİDE BİLLAHİDE HELAL OLSUN
BİZİMKİ GENE TURNAYI TAM GÖZÜNDEN VURMUŞ
Bir hisse sürekli yükseliyorsa, elde tutmak zor oluyor. Yaklaşık iki ay önce iştiraklerini incelemiş çok beğenmiş ve almaya karar vermiştim. 8 tl lerdeydi. Bugün kar yeter dedim sattım11.1 civarından. Ne yalan söyleyeyim gözüm arkada kaldı. Bakalım elimde birkac başka hisse var vertu dan fazla yükselebilen olursa, fiyata bakmadan geri dönmek istiyorum. Teknoloji sektörünü seven bir yatırımcı olarak vertu nun ortak olduğu teknoloji şirketleri çok ilgimi çekiyor.
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
a1 capital,info ve tacirlerden alım yapanlar yarın sizi ben öpeceğim
anladınız siz onu, elime düştünüz
yarin sırf sizin için tahtada aktif olacağım
Hocam bu bir veda mesajı mı?SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.