gpg tahmini 81 mk.
Printable View
gpg tahmini 81 mk.
Bugün bıstte hisse bazlı hareketler oldu yatayda hızlı çıkışı hazmetmeye çalışarak ufak eksi kapadı bıst
Geçen portföyleri % 0.21 artıyken 0.80 0.85 eksi getirmişti fonlar günlük ne yaptıkları bilinmediği için fonların terste mi düzde mi kaldılar diye ve son bu ayki haftaki portföyleride belli olmadığı için günlük getirilerini tahmin etmek çoğu zaman pek sağlıklı sonuç vermiyor
Yil sonu enflasyon hedefi 12 açıklanmış.
Ama elektriğe gelen zam yüzde 15.SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani bu noktada aklıma gelen tek hinlik, sepetteki ağırlığını azaltmalari. Ama enerji ihtiyacını sepette ne kadar azaltabilirler, halihazırda asgari üzerinden hesap yaparken, onu bilmiyorum.
Tahvillerde de hızlı düşüş olmuş, %13,5 civarında 5 yillik tahvil faizı.i
Benim BES hisse fonu değer artışı %3.13 gelmiş bu arada :)
Valla hacı eskiden kafa yorardım ve yanlış hareket yapardım, şimdi sen ve admustafayı takip edip öyle inceleyip karar veriyorum bence bi sakınca yok, 14 ünde vade dönüşüm var şimdi onun telaşı sardı, dolar var mı sende ters indikatördün ya bi aralar ona göre hareket yapacam :-)
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım bu sefer de OBP favori olmaya başlayabilir ve ona da yeni bir isim bulmak gerekebilir :)
gpg eylül ayını 2.75 artı ile kapatmış. fena değil ama daha iyi olur umarım. mevduat 1.25+1.5 =bunu tam yapmışlar ama genede 3 üzeri olsa tabi gönül ister.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. myfinans sorun DAYS() işlevinin sadece Excel 2013 ve sonrası için kullanılması. Aşağıdaki değişimleri yaparsanız sorun kalmaz.
Ek 23344
Formülleri düzenledikten sonra D2 hücresinin kulpundan tutup aşağı çekin.
Bayagi satış olmuş siz de arkadaş grubu ile beraber ben de yarısını satış verdim. Çarşamba bakacağım artık hangi fona girsek diye artık hayırlısı. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TI6 %70 mk
Dolar bitik enaz 3 yil
Ha ani bir olay olur onu bilemem
Erken secim karari vs
Aksi durumda albayrak degisirse daha da tepetaklak olur
Ne vadesi ustadim
Vadeliye parami koyulur yapmayin allah askina
Dun onerdigim fonlara bakiniz
Gozum arkada kalmasin az olsun diyorsaniz htt yada dzt ye girilebilir
Baktiniz dusus var cikarsiniz
Suan mk 40 usti gidiyorlar.
Agalar onsa bakin selale yapmis
Eger jale altinlarini satmadiysa hepimiz ayvayi yedik
Jale enaz yuzde 2 eksi yazar...
Ben okt - obp degisimi yapiyorum.okt standart getiriyor
,tahvil dusulerine tepki vermiyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.