bende maliyet düşürmek için oraları bekliyorum zira 50 liralar eskinin 400 tl leri bence bu hisse için makuldur.
Printable View
hocam bende isterim 100 tl leri görsün ama kartonsana bakın jantsa ile karı f/k sı hisse sayısı neredeyse bire bir aynı kartonsanı bölünme sonrası gördüğü maksimum seviyesinin 133 tl leri gördü biliyorsunuz oralarda 53 tl ye kadar indirip 66 ya çıkardılar yani %60 düşürdüler bu hesaba göre 125 i gören jantsa da %60 düşse tam 50 tl yi görebilir. yt değildir
Hissenin 100 TL olmasını istiyorum diye birşey yazmadım. Kartn ile neden kıyaslıyorsunuz? Karton 600 lerden bedelli açıkladı 3500 ü gördü. Yanlış olmasın 2300-2500 TL aralığından bölündü. Karton bölünmeden önce neredeyse 6 kat prim yaptı. Jant 582 TL idi toplantıda haber alınınca 612 TL tavan yaptı en yüksek 994 ü gördü 5.10 TL de temettü verdi. Jant kaça gider veya kaça düşer bilmem bakmadım ama sizin karton ile kıyaslayarak 50 TL yi uygun görmeniz çok saçma olmuş. Yatırımcının kararlarını etkileyecek yazılar size zarar getirebilir. Size hayırlı bayramlar, bol kazançlar dilerim.
MSCI global small cap olayı süpriz oldu. Bu haberi birileri önden alıp malı döktüler şimdi bu seviyelerden yüklerini alıp 27 mayısa kadar malı 100 lük yaparlar...
dün 140 bin lot mal basan garanti döndü bugün bu seviyelerden 40 binini geri aldı
Yatırım tavsiyesi değil tamamen iyi niyet temennisidir.
Mscı konusunda yabancı yatırımcıların mutlaka hisse alacağı gibi bir durum varmı,yok mu?
Bazı fonlar bazı ülkelere yatırım yaparken msci endeksindeki hisseler dışına çıkamıyor kendi iç tüzükleri gereği
Türkiye de Jantsa ya yatırım yapmak isteyen bir fon varsa ve tüzük engeli dolayısıyla bugüne kadar yapamıyorsa artık önü açık. Ama tarih 28 mayıs o tarihte ekleniyorlar.
Hektaş ve Aksen de Jantsa ile girdiler hepsi alanında başarılı güzel hisseler bence yabancı ilgi gösterecektir. Aksen %4 primli kapattı haber sonrası Hektaş ta keza azda olsa primliydi. Daha önce de söylediğim gibi benim görüşüm birileri bunu önceden haber aldı kağıdı baskılayıp bu fiyatlardan malı toplama peşindeler. Belki daha da basıp 63 60 bandına kadar çekecekler ben maldayım dönüş sinyalini aldığım yerden maliyeti düşürmek için bir o kadar daha gireceğim.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Zira yatırımdan hiç anlamam
Nereden alırsan al zarar ediyorsun. 20 kat çıkmış hissseyi almak da ne bileyim
Bu kağıdın dibi var mı?
Biz de egeen satıp buna geçtik çok yukarilardan. Anlasak zarar etmezdik o yüzden sozlerim duygusaldir itibar etmeyiniz
Rsi 30 un düzeltmesine sabahta ekleme yaparak girdik şükür. Yataya sarmaz ise düşüşün tepkisi olduğu için 2.yükselişe kadar karlı pozisyonlardan çıkarak beklerim.
Kesinlikle YTD.
Arkadaşlar kardeş yada abi tavsiyesi. Sepete atmak iyidir ama kendi tarzımı söyleyeyim. Trendde iken dokunmam ama düşüş başlarsa ve yedek akçem yoksa ilk yükselişte bir miktar satarım ki düzeltme uzun soluklu olursa maliyeti aşağı çekeyim diye. Eski fiyatla 110 lardan sattıklarımın 100 de 60 ını ortalama 75 ile topladım. Diyelim ki 50 lere indi kalan 100 de 40 ı da alırsam 110 ortalama ile satılanlar 65 ortalama ile yerine konur ve sermaye böylece üstüne eklemeden kendi içinde büyür. Umarım anlatabildim. Herkesin kazancı daim olsun.
Kesinlikle YTD.
Jantsa tavana mı gidiyor yoksa 😉
Evreşe yolları dar, bana bakma deliyim ben.
Bende jantsa var.
Kesinlikle YTD.
Katti hocam gedzaya devam. Ayrıca Yaklaşık 30 hisse ile az çok biste devam 😉
63.60, Dip diyebiliriz artık...
Ben de önceden sattıklarımın yerine bugün 69-70'ten yerine koydum...
Yarın biraz daha alırım...
994(125)'ten satamadık, bu da bana ders olsun..
Ben sizi Gedza da biliyordum neyse kusura bakmayın sağlık olsun.
Hadi tavan yapta bitir bu işi.
Hayırlı olsun kırmamış beni tavan olmuş, gerçi tavan olmasa da düşse de daha yolumuz uzun. En az 2 yıl daha beraberiz.
maliyete gelmesi icin cok tavan lazim. resmen patlamis elimde :) hayatimin hatasi yuksekten almak
88 olunca satarim . Olmazsa beklerim :(
Bu Cantın ne tarafa yuvarlanacagina akıl ermiyor vesselam...
Önceki günlerde ne vardı da 65 e kadar şarampole yuvarlandı, Bugün ne oldu da 72.65 e düzlüğe çıktı.??.
Hemide Tofaş 30.42 den - % 2 geriye
28.84 e kayarken..
Halbuki ikisi de aynı sektörde..
Benim gibi çoğu yeni gelenlerin maliyeti 85 üstü. Düşerken çok hızlı düşmüştük hadi jants söz oralara gel yoldan cekilirim
Azıcık kenara geçtim
Kesinlikle YTD.
Gazi kesildi gibi geldi banada.... asla yatırım tavsiyesi değildir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
76 korundugu sürece sorun yok güzel döndü zaten çok abartılı sert düşmüştü bu civarlari dip yapmaya çalısması iyi olur daha yukarıları gösterselerde bu civarlarda güç toplama dinlenme sürecine başlıyabilir olumlu bir haber tabii herşeyi degistirir