Hala kabullenemiyorlar, en büyük turist pazarın kim Rusya, len ruslar kırılıyor şu anda!
Printable View
Hala kabullenemiyorlar, en büyük turist pazarın kim Rusya, len ruslar kırılıyor şu anda!
O zaman 2 günlük 1 tek yön gidiş uçak alıp gidelim [emoji857][emoji857][emoji857]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Günlük vaka sayısı 100 civarına düşmeden osuruktan teyyare bu işler, ancak başa bela bunlar!
Bu arada doların tepesine tepesine basıyorlar ha. :he:
Şu öteki topiklere mi geçsek naapsak. :oleyo:
Lem Reha bir sen bilyon bu işleri, Max Royal patronu turistik bakanı bilmiyormu deceniz, çok çok iyi biliyor da işine gelmiyor!
Putin yarindan itibaren kisitlamalari azaltmaya baslayacaklarini acikladi.
Insaat ve üretim tesisleri ise baslayacaklarmis.
Ama valiler karar verecekmis.
https://www.channelnewsasia.com/news...sures-12722374
İyi geceler. Üstadlar arka plandan takip etmekteyim. Merak ettiğim bir konu var. Türkiye İMF ile masaya oturur mu? Bu konudaki düşünceleriniz neler acaba?
E sen adamı ülkeye sokuyorsun, pozitif çıkarda arkasından giderim adresi belli diyorsun. Dalga mı geçiyorlar . O insan havaalanından çıktıtan sonra kaç kişiye buluştıracak .
. Sende azalmış olması kapıları açabileceğin anlamına gelmiyor ki .
İkinci umre olayına hoşgeldiniz.
İmf ile zaten görüşülüyor. Fakat anlaşamazlar. Çünkü
1 İMF den gelecek para bizim için yeterli değil.
2 iMF parayı kontrol ediyor. Harcama şeklini. İlaveten sebi denetliyor. Bizimkiler parayı kafalarına göre harcayamayacakları için de oraya gitmezler.
3 İMF konusu seçim yatırımı için sıkıntılı olır. Yıllarca İMF üzerinden politika yapıldı.
Bence İMF ike anlaşmazlar.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim barzolar, o rus kızla birlikte olmak için virüsü damardan alır gerekirse .
kitapçıyı böyle ilmek boğazında sandalye de bekletirseniz olacağı bu işte yarım saat de bir gönderi:)
Herif benim 16 yılda alamadığım cezanın en az 2 mislini 2 yılda almış yakınıyor, Sn. Red Kit zamanın da olsa en az 10 defa yolcuydu!
Millet avmde kuyruğa girmiş. Nasıl insan bunlar yav, bunca zaman neyin hasretini, açlığını çektin, içeride ne var ki o kuyrukta bekleyebiliyorsun.
Tatile çıkmak için lcw dan don alacaklar galiba.
Sevim kos kos. Kitapciyla R,Gaya burbirlerine dolar uzerinden serenat yapiyola. Biri kitabini dururem digeri durdurmem diye ugrasiyor. Lem iyi ki varsiniz.:halay::kahkah:
Düşünüyorum taşınıyorum avm de kendime bir iş çıkaramıyorum. Ne olabilir neden gidebilirim diye . Öyle güçlü bir sebebim olacakki o sırada beklemeye razı olacağım.
Yav haksızlık yav, şimdi sövsem haksız ben olacağım, hem yönetim ceza verecek hem günah yazılacak.
Vallah isin dogrusu yuregimden gecen, bu laz oglu once Reha Gayaya maas baglamasi lazim yada hergun beles bir yetmislik. Kitapciyada bi 35lik ama o kitabina sadik biridir diye icebildigi kadar Turko kola. Sizsiz bu topigin tadi duzu yok. Dolar da dusuyor zaten.
Almanlar tuvalet kagidini birakmis, simdi de mobilya derdindeler:)
https://twitter.com/stagerbn/status/...060101/photo/1
Ahaa, kitapci kendi kendine basini yedi. Reha gaya vicdan azabi cekmiyecek. Butun kabahat kitapcida, uyuyan aslan yoneticimiz lazi hic yoktan uyandirdi. Kitapcinin ogrenecegi cok sey var daha. Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar Gayanin bebisi.
7.05 küsür.
7.03 küsür.
Düşüyonuz ha. :he: