XTÜM +3
X100 -2
https://img510.yukle.tc/images/2388123.PNG
Printable View
XTÜM +3
X100 -2
https://img510.yukle.tc/images/2388123.PNG
Dolar gapını kapattı.
Lakin bu gap kapatma işi mili saniyeler mertebesinde olmalıydı.
Görmekteyim ki oralarda oyalanmakta.
yeni dip, hatta fon dip olası.
Geniş teminat uzun vade her daim iş yapar dolarda. Bence.
107.000 üzerinde kalıcılık sağlarsa endeks, iki gündür yeni pozisyon açtığım yonca ve demirci güzeli eregl den beklentim olacak.
108500 109 400 ustu haftalık kapanıslar sortta durulmaz ancak ben de kendı sıstemım dogrultusunda 108500eb guvenerek....bıraz daha sort...
Vay arkadaş spot eksi gördü 12. Vade gün içi enyuksekten 300 düşük bana oynadı resmen 12. ay vadede
2 binlik emir dümenine dikkat ediniz :D Hep yaptıgı dümeni gene yapacaktır muhtemelen.Çok saglam duruyor birazdan hokus pokus mu olacak görücez...
Rusya bayrağıRusya: İkinci parti S-400 hava savunma füze sistemi teslimatı için Türkiye BayrağıTürkiye'nin kararını bekliyoruz
Küçük turuncu elmas"Türk şirketlerinin üretim sürecinde yer alması ihtimali üstünde Türkiye ile çalışmaya hazırız"
Bağlı ataçlar
@tcsavunma
@mod_russia
Hokus pokusla aşaga gönderdi...Bir de emir yazıp silmek yasakmış adam maşak geçiyor ... 2 binlik yazıp siliyor para poh...
bu thy ve pgsus bugün uçmaya başlamadılar mı?
niye satıyorlar... :)
Bankaları tutup spotta sanayi perakende vs vererek makası kapatabilir ve shortculara da kazandırmak istemeyebilir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuprs 92.00 direnç bölgesine yakın 91.50 kar satışı geldi , biraz çıkış bende yaptım.
108.500 geçilememesi etkendi benim açımdan.
Doların hedefi olmaz.
Vadesi olur.
Aralık vade alınır, dip firiz yapılır bana göre.
Ama henüz girmedim.
asgari zatanik imza 666 beklentim var. Ama ızrarcı da değilim.
dip hedefi de yok doların. lakin kabaca 650 dipist diptir ganımca.
Ama hedef dibi bulmak değil, yakın ve civar köylerden yakalamak.
Oradaki alım vadesi de;
30 haziran zaat 15:29 itibariylen almış olmak.
Bence, kişisel ve hizzi öngörüm.
17.15 den sonra yonca eşliğinde ne yapacaklarına karar verecekler gibi:)
Dünyanın bütün dedi dow un yeşil olmasi :) yesil olunca hersey iyilesiyor unutuluyor
Bugün de makas zede olduk
Ytd
Ver mehteri ver .... palacım
XTUMY şubat ortalarındaki zirvesine geldi bugün itibarıyla. Bundan sonra endeksin gitmesi için 30 kağıtlarının daha fazla ağırlığını koyması lazım sanki. Yoksa durumlar nanay olabilir. YTD
Dow 25.630. hâlâ ralli devam ediyor. Şort işi tehlikeli
125.000 merhaba dedik
Dow + 0.80
Hepzi amerikayı bekliyor.
Amerigadan yetit almazlarsa sağlam eksiye dönerler.
Zati baba fingo dirençlerinde dediğin gibi.
sp 3131 üstü
dow da 25 900 üstü görülmez,
görülmediği gibi buralardan da dönüş olacağı gibi bir izlenim edindim.
Bu günlük çort kalmadı sıkacak.
Yarın 126 binlerden bi daha denicez artık. :he:
Ben yazarken oraya yolu yarılamış.
Oraya gelirse bir 4 daha sıkarım. :he:
Her ihtimale karşı borcu döviz geliri TL olanları da incelemek lazım. Eskiden kalan proje kredileri olabilir.
dow a bak hele gene deli gibi alıyorlar..demek ki neymiş bir ülke ne kadar boka sararsa borsası o kadar çok çıkarmış.. bunu da öğrendik..
****** pala
120'den bu yana para babaları yeni maliyet yaptılar sanki. Vadelideki makası da ucuzdan maliyetlenmek için kullandılarsa bu malların devri 130 üstü olur mu olur. Dışarısı, içerisi, ekonomi falan dinleyecek gibi durmuyor. Savaş çıksa umru olmayacak gibi sürüyorlar. Yeni shortlar gelmeye devam ettikçe yükseliriz, tezgah öyle kurulmuş.
124.400 den 10/10 cort idim. 125.600 de 10/10 daha bekler gelirse 20/10 olacam... eğer yarın 123.500 ü kırmazsa poz kaparım 135.000 olasılığından ötürü...
Siz buradan böyle düşünüyorsunuz , oradaki piyasa oyuncusu veya treder larda sizin düşündüğünüz gibi düşündüğü için shortçu oradada çok yakalamış ayırmadan bırakır mı siz sanıyorsunuz ki ipnelik sadece bizim borsada matbaa ve kağıt =DOLAR en büyük ipnelik orada:drunk:
Abd de yasananin 10 da birini yasadik 30 bin puan dustu burasi
20 tane memur öldürülmüş burda hic yoktu
Binlerce magaza yagmalanmis burda hic olmadi
Su sartlarda dowu boyle almalari inanilmaz su an 0.8 ama arti 8 degerinde bu alimlar ve korkunç sacma ve cirkin
Fed denen rezil kurumun yediği naneler tek isi gucu bu zaten
Yaa Akbank mısırdan deve kalkar yürürdü buraya, bir sen kalkamadın
En büyük en güçlü en baba sinyal de bu değil miydi zaten ;)
ABD benim gördüğüm tv lerde yanıyordu. Yani fiziki olarak. Ama p.tesi sabahtan beri piyasası yemyeşil.
Daha nasıl mesaj versin büyük Palacım
Bir adım geri çekilip dinlemek lazım
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spottaki malı bosalttım satıs gelicek gibi geldi
Adamların indikatörü nedir bilmiyorum, alım veya satım koymak vs korkutmuyor hisse aldığın/sattığın ile kalıyorsun.
Kontür indikatör geliştirmek lazım.
Dogru iyi sinyal ama ben mantikla bagdastirmadigim topa girmeyi sevmiyorum . Cok gec satisa donuyor lanet dow donunce de birkac gunde yillik kazanclarini sifirliyor
Piyasanin cirkin yuzu bu ocakta da boyle acayip zorladi bakalim
Dow donmeden short zorlamayin
Acayip kuruldum dow a