KUTPO hakkındakı yorumlarınızı ayrıca destek ve dırençler hakkında bana bılgı verebılırsenız sevınırım.
Bırde lanet olası OSTIM:)
Gercı Ostımın sat alı cok guzel ama
Printable View
KUTPO hakkındakı yorumlarınızı ayrıca destek ve dırençler hakkında bana bılgı verebılırsenız sevınırım.
Bırde lanet olası OSTIM:)
Gercı Ostımın sat alı cok guzel ama
Endeks 1400 üzerinde durabilirsek çok iyi olacak.
Fenerlee kardeşim bir çok bedelsizi kaçırdık en güzel primler onlarda oldu.Ben de bu aralar ALGYO ya takılıyorum.Zor bir şirket kasadaki nakitlerle mutlaka birşeyler düşünüyorlardır.Mevcut sermayeside az.Sabırlı olanlar mutlaka güzel gelişmelere tanıklık edecek.YTD:
Bfren ve egeen de beklentım var.Ama elımde kalmadılar BFREN lerı 1350 den egeen lerıde brut takas yedıgı gun 1850 den satmıstım.egeen ı ozellıkle kacırırsam cok uzulecem.Makul fıatta su anda.13 nısan sabahı cezası bıtmıs sekılde ıslem gorecek.
Ozellıkle bedelsız beklentısı harıcınde yerlı otomobıl uretımıyle alakalı pay alacagına daır beklentım var
Merhaba Esma Hanim, ben bu destek dirençler neye göre seçiyorsunuz, tam kafamda oturtamadim. Ne zaman FIBO kullaniyorsunuz, ne zaman kapanis ya da kisa sure once gordugu en yuksek...vs kullaniyorsunuz? Cok fazla hisse telafuz ediliyor, çok fazla rakam donuyor ama benim gibi yeni baslayanlar bu durumda ogrenmek yerine kafa karisikligi ve ozguven kaybi yasiyoruz, sizden ricam ara sira destek ve dirençleri neye gore buldugunuza dair ipuclari da verebilir misiniz?
Simdiden tesekkurler
YouTube de teknik analizle ilgili bir çok video var o videoları izleyin lütfen.Bir çok teknik osilatör var bazen birçoğuna bakmak bazende bir iki osilatöre bakmakta yetebiliyor.Uzun vadede haftalık ve aylık grafiğe ,orta vade günlük vade ,kısa vadede 240. ve 120 dak.grafiklere bakıyorum.Fibo seviyeleri önemsiyorum.ortalamalarda çok önemli onlara bakıyorum.macd,rsıTılson vb. birçok osilatöre bakıyorum.Burdan anlatacak bir konu değil.Benim bilgimde buna yeterli değil.Zamananla öğrenirsiniz.
KAVCIOĞLU: YÜKSEK ENFLASYON VE BEKLENTİLER SIKI PARA POLİTİKASI DURUŞU GEREKTİRİYOR-BLOOMBERG HT
GARAN 60.dk. 6.98 direnç üzeri kalıcı olursa buradaki düşüş algısı kırılır.
Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın,
Hiç kimseden beklentiye girmediğin gün yara almazsın,
Hiç kimseye bağımlı kalmazsan kazanırsın,
Osho
Dış ticaret açığımız, 5,5 milyar dolardan 4,7 milyar dolara geriledi.
Mart ayında tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamına ulaşıldı.
Ticaret Bakanı Pekcan
OZKGY stop 5.11 altı kapanış DİRENÇ 5.38 üzeri kapanışlar hızlanır.YTD.
Önümüzdeki günlerde iyi olacağına inandığım KORDS 24.90 dan bugün takibe aldım.Ana düşeni kırmış ortalamaların üzerinde işlem yapmasından dolayı teknik olarak güzel gördüm.Kesinlikle YTD.
Olursa eger KOZAL da 122.00 ı merak edıyorum
OV için beğendiğim bazı şirketleri yazıyorum ama an itibariyle pahalı veya ucuz olduğunun değerlendirmesini yapmıyorum onu siz araştırın .Alternatifli yazdım .Aklıma şuan bunlar geldi.Sakın bunları bir öneri olarak algılamayın.Kendimce beğendiğim şirket olup asla yatım tavsiyesi değildir.Kimse al-sat buna göre yapmasın .araştırın inceleyin.kendi kararlarınızı kendiniz verin.
CEMTS-PARSN
KOZAL-KOZAA
ARCLK-VESTL
ALGYO-OZKGY-VKGYO-EKGYO
USAK-EGSER-KUTPO
DEVA-ECILC
CIMSA-AKCNSA-AFYON
EREGLI-SARKY
AKSA-ALKIM
FONET-ARDYZ-PAPIL
HATEK-KORDSA
TUPRS_PETKIM
THYAO-TAVHL
NATEN-ESEN
TOASO-ASUZU
Kesinlikle YTD.
Teşekkürler esma hanım emeğinize sağlık YTD
Bıst en gördüğü en yüksek sevıyeden kapandı. Yarın güzel olacak ınş.Bahara güzel girdik umarım böyle devam eder.
Bir arkadaş yazmış;Dün en çok satıcı olan Bofa bugün ne bulduysa topladı.Dünden bu güne ne değişti?
Yaralar hafifledi bugün.
Devamı gelir insallah..
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Endeksin önümüzdeki günlerde 195 dolar seviyesini test etmesini bekliyorum... YTD
Arkadaşlar KONTR hakkında bilginiz var mı. Grafik yorum alabilirmiyim. Alım yapmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar KONTR hakkında bilginiz var mı. Grafik yorum alabilirmiyim. Alım yapmayı düşünüyorum.
KONTR destek direnç olsa da yeterli
Hakan hocam sanırım mesajlarınız dolmuş ve özele mesaj atılamıyor
iyi geceler cümleten
İyi Geceler hocam. Rica etsem çok kısa KONTR bilgi alabilirmiyim.
Hayırlı geceler ..
Bu hisse yeni arzlardan. 7 lerden 108 lere kısa zamanda gitmiş ve düzeltmeye girmiş. Belliki sadece temel rasyolleriyle gitmemiş. Yorum yapmak riskli. Cesaret gerekiyor. En azında fibo 0.618 (51.50) seviyesine gelmesini beklerdim.başka yorum yapacak bilgi ve deneyim yok malesef. Kesinlikle Y.T.D.