Heee bende buradaki.muhabbetten oturu hanim fisini cekiyor zannettim😀
Fuatim ekrem ortaligi atese verdi 😀
Reys dolarlarınızı yastık altı tutmayın demiş. Mealini "emmi" açıklasın.
Köylüyü ilk defa tavanda görüyorum. Gözlerim yaşardı :)
Ama toplayanlar bank of ve şeker yatırım. Yarın bu ikisi malı boşaltır benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla.
Hayrını görecek bir şey yok. Benim maliyet zaten 15,50 falandı :)
20'in üstüne atması gerek. 1 aydır ki düşüşü baskı diye yorumladım. Umarım 25-26 liralara yolculuk başlamıştır. Temettü haftasına da girdik.
Diğer kağıtlarımda maliyetime gelirse yarısını çıkar köylüye geçerim eğer bu fiyatlarda kalırsa.
Apolet tavana gidiyeaaaah
Sovdugum hisse adama donuyor
üstad son yazdığıma bakın investte 😀😀😀
Sadece onlar mı? FROTO, OTKAR, ISDMR bunlara da bak. Temettü miktarı kadar düştü açılışta ama gazladı kağıtlar. Bunlar da son haftada baskı artmıştı. ISMEN'de de aynısını yapıyorlar gibi. Geçen seneki grafiğe baktığımda temettü yaklaştıkça basmışlar ama sonra kalkışa geçmiş. Sanki temettü verimi yüksek olsun diye basıyorlar kağıdı. 21'deyken 85 kuruş net temettü %4 verim yapıyor. Şimdiki fiyatlarda ise %5,5-6 arası.
Yani üstat abilerimiz baksın şirketin temellerine oranlarına kazançlarına vs. Yanlış bir görüşüm mü var?
Üstüne bir de ISMEN geçen sene Nisan'dan beri yükselişte. İlk defa kırdı son bir aydır aşağı doğru. Neredeyse 1 yıldır kağıtta olanlar kâr realize etmiş de olabilir.
Çaki yoldaş nerdesin? Bu kumarcılar malı götürüyor biz izliyoruz.
yeşil parkalı bebek çaki üstadı harry potter'daki ruh emicilere benzetiyorum.
içimizdeki bütün mutluluğu emdi bizi birbirimize düşürdü ve bizi karanlığa ve soğuğa mahkum etti... gelip bir şey de yazmıyor.
oysa biz ilk defa dün mü %20 kaybettik...
yok, daha bin beterlerini gördük.
o yüzden
şimdi ona doğru dönüp haykırıyorum,
expectooo patronuuuuuuuum !!!
Fuatim husoya gecir