Metin işin GOYGOYUNDA ,
Ben birşeye takılmam , takılmak isteyene takılırım CONS ,
bunu hep yapıyor , yaptığı sürece cevabını alır yarasına TUZ basarım.
Tuzlu kavurma tansiyon yapar BOZKURT .
kolay gelsin.
Printable View
Kapanan denmez o topiklere, sırf kapatılmış oldukları için..
Biten topikler desen daha doğru. )
Şu güzelim Türkçemizi ve dahi okuma yazmayı öğrenin artık ya..
Sürün Dowgil, sürünüle. ✔
Onlar unutulur,
Secbulun 80binde yazdığı 200 bin hedef unutulmaz
koç abeyin 2 sene önce yazdığı 48bin hedef unutulmaz.
sen tradersin, senin ki unutulur
hani derler ya adın çıkacağına canın cıksın diye, o mesele yani,
ufak tefek sıyrıklar almış olabilü traderlik hali,
piyasa dansözse suç bizimmi yani,
Ben seni çok başarılı buluyorum.
halen burdaysan demek ki hayattasın
gerisi fasa fiso
CiciBebe abi geldiğinde bisttin zırvaladığı yerde şortuna sıkı sıkı sarıldın, o bile kafi
Aklımdan geçtiydi, sensör bayımın elinden şortları alıp düşürecekler deye
düşmedin tuzağa, bugün güzelce kavurdun. tebrikler
piyasa tuzaklarla dolu
elini belli etme, kavurma staylla devam
Eyvallah.. Unutulur elbet, zaten hatırlansın diye değil ama söz uçar yazı kalır diye hisse.net arşiv deriz herdaim okuyanlara..
Mühim mevzu.. Thanks..
O nedir eti cici bebe mi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
System says string sel pozisyon
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şahsıma dair yalan dolan, iftira, hakaret istemem, herkes gibi.
ıyı aksamlar.
conses bayım tebrıkler
ayrıca merak eder dururrum sendekı nasıl sabır.korktugum gıbı erken dustuk .bugun acmadım ısım vardı.bıraz bakındımda sıze karsı hala olanlar var elınızı bu kadar acık
sızde acıkca gordugum her yerden sort ben nerdeyse 120 lık ve 180 lık kesısme noktalarda sort olurum sız 4000 ***5000 puan gıbı erken oluyor ama yılmadan cengaver satışlar bıraz taktık versenız bu guven ozguven...
Ben şahsen belki 10yılı geçmiştir ConSenSus bayımı okurum. Diğer köyde nicki çankaya idi. Yeri geldiğinde kuzuya da muhalefet ettiği olmuştur. Bulut nickli arkadaşı da bilirim. Alfa karakter bunlar. İnatlaşmaları ondandır.
Piyasa bu, arada böyle poz gereği kızışmalar bu işin cilvesi.
Yeri geldi aldık, yeri geldik verdik.
Hala masada olduğumuza göre sorun yok.
Şurada elinde pozu olmayan adam zaten yazmaz, okumaz.
Hastalık bu illet.
Masada oturduğumuz müddetçe sıkıntı yok.
İyi geceler.
Milletin aklıyla dalga geçmeyin...
Bademligil şöyleymişte böyleymişte bi ton güzelleme, iltifat, güç nağmeleri.. Bist avuçlarındaymışta, takiben poz anca alınMalıymışTA daha bilmem neler neler..
Bal gibi de tarihi zırva oyunumuza geldiler işte ✔. Ki bu kaçıncı tur etti yıllardır, dipte tepede arada derede yatayda düdüklendi durdular herkesin öz gözleri önünde. )
Dedik hep patlAk bunlar, heryerleri bademli olsa kaç para ederler, onlarda güç müç kalmadı, tükeniş sendromu, yakında yine birbirlerine düşerler diye..
Bknz. misal 2013 güç zehirlenmesi ve 2016 biçare mal taksimi senaryolarına..
Ve en büyük şehirlerimizin mali, idari ve fikren günümüze net dönüşümüne..
Game over’larına bile az kaldı ki teknik mesele o da, yoksa temelden çoktan the end bunnar..
Vesselam...
cümleten günaydın, dünden beri yazamadım, hayret xu030 eksi %0,01 ile yatay kapatırken xu100 eksi %0,27 ile kapamış, nasıl becerdiler bunu? çözülmeler başlamış olabilir, ayrıca dün dayı az daha bana shortları kapattıracaktı da son anda döndü yataya geldi de bende shortlara devam..
xu030 uzun bir aradan sonra 20 günlük ho altına girdi bir kere, oradan çıkması kolay olmayacak. aşağıya baskı daha da artacaktır, bol şelaleli günler ve gün içi trade edenlere bol kazançlar dilerim.
Shortumu geceden giydim bekliyim. Yine indireceklermi acaba.
Hayırlı kazançlar. Stressiz bir piyasa dilerim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...30ec5b5e12.jpg
1642 altı 2. Saat kapanışında tekrar saatlikler satışa döner.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Hazin son mu dediniz...
Yakışırrr..
❤✔
Selamlar, iyi trade’ler..
Bu sabah erken kalktık lakin bu sefer de icraat yok, bahtsız bedevi misali, hiç kolay para kazanmak nasip olmuyor.
Herkese bol kazançlar
Yeter aliyolar. :)
Migros hisselerinde yatırımcı hareketliliği Goldman Sachs'ın hisse alımıyla devam etti.
Goldman Sachs 19 Ocak'ta 11,2 milyon Migros hissesini hisse başına 44,22 liradan alarak şirketteki payını yüzde 0,38'den yüzde 6,58'e yükselttiğini açıkladı.
https://www.bloomberght.com/goldman-...rtirdi-2273326
----------------
düne ait bir haber.. o da elbette bir kaç gün öncesine atıfta bulunuyor.. mgros'taki son hafta gerçekleşen hareketliliği açıklıyor..
Saatlikte çok kuvvetli tepki verdi.
İzleme şansım oldu. Bu algolar çoğaldıkça piyasada kazanma kaybetme olayları olmayacak tüm hepsi benzer tetikleniyor aynı anda alışa geçiyor aynı anda satışa geçiyor hareketler sert olduğu için trade etme gibi bir durum söz konusu olmuyor.
Yıllar sonra algolar piyasayı kitleyecek ve traderlik diye birşey kalmayacak gibi geliyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a713a2f38c.jpg
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
fiyat ekranım birden kırmızı renkli bir lambaya dönüştü.. sürekli parıldıyor farklı
noktalarda.. hahaha.. keyifli.. hareket olsun evet.. hareket..
İzmir Demir Çelik 5 yapmış 5 daha yap tavan kapat boşa ugrasiyoz VOB mob, al batik şirket yaslan arkana.
GCM/YATIRIM FİNANSMAN BİRİ DÜŞÜŞTE VERİ GÖNDERMEYİ KESTİ DİĞERİ ÇIKIŞTA. Tesadüfe bak. Bu da tarihe notum olsun.
algoların hepsi aynı şekilde mi çalışıyor bilmiyorum.. evet bazı yazılımları müşterilerine açan aracı kurumlar var, kendi algosu olan yatırımcılar da var ayrıca.. bu algolarda her türlü şartı, aklına ne gelirse, kodlyabiliyorsun.. senin hayal gücüne kalmış..
o nedenle aynı olması bence çok zor.. ama benzer düşünenlerde karşı tarafı düşünerek alış/satış sinyali üretiyorlar muhtemelen..oyun teorisi şartları gibi.. mesela birisi bolinger 1 standart sapmadan satış yapacaksa bir diğeri bu mantığı tahmin ettiğinden 0.9 dan satar.. veya bir başkası garan çok çıktı piyasaya göre onu satayım başka bir X hissesi alayım (önceden kodlanmış kural) dediğinde yine farklı bir zamanlama olacaktır..
ama neticede bu kadar hızlı ve benzer (yakınsayan) hareket görmemizin nedeni fırsat şablonlarının piyasada aşağı yukarı bilinmesi bence: bankalar çok primli, holdingler iskontolu, sanayi çok pahalı gibi yargıların altında bir sürü algo fırsatı yatıyor.. ve adamlarda bunları kodluyor..