Nebati : Her şey kontrol altında , radikal düşüşten sonra salınımlarla kır normale dönecek
Nebati : Dış saldırı yapacak bütün yolları kapattık .
Printable View
Nebati : Her şey kontrol altında , radikal düşüşten sonra salınımlarla kır normale dönecek
Nebati : Dış saldırı yapacak bütün yolları kapattık .
Nebati : 20 Aralık gecesi hiçbir şartta kura müdahale edilmedi
Bilim kurulu sonrası açıklama :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1648bc47e5.jpg
Bakan Nebati : (gözlerdeki ışıltı polemiği ) Ekonomi rakam demek değildir , simdi bende bir çok rakam var bunu anlatayım beni dinler misiniz ? Sıkılırsınız . İkincisi sürekli söylenir güven , benden siyasal iktidardan güven duyabiliyor musun bu önemli , bence ekonominin %50’den fazlası güvendir
Anadolu Ajansı : Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "(Kur korumalı TL mevduata katılım) Bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda."
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kur korumalı TL mevduata katılım, bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda
Kılıçdaroğlu : Bu milletin çocuklarının hakları mülakatlarda gasp edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu talebime hala dönülmedi , Milli Eğitim Bakanlığında yarın saat 13.00'te görüşmek üzere…
O mülakatların içinde küçük kızımda vardı,2 Giresun 1 İstanbul birinciliği+ülke 3'cülüğü maliye bölümünden,zaten partiye bildirmiştim zamanında,böyle kayıt listesi çoktur ellerinde hakkını gasp ettiler,yurt dışına gönderdim,şimdi İstanbulda 2 ülke arasında çalışıyor ve yönetimde,yani zeki insanları Avrupa ABD çok sever,tabikide işbilirliğide önemli 2 lisanı vardır,onlara koyun lazım kolay itiat,biat etsin diye,şimdi kızım iyiki maliyeye girmemişim diyor !!!,benim kızım kaybetmedi ülke kaybetti,onlar kaybetti,zaten malumlar içlerinde hiç uzman yok.
Bu maliye nazırı Nebati de ,Damat Berat gibi konuşurken gözlerini çok kırpıyor,sempatik hareketler ile izleyenleri ikna etmeye çalışıyor... Tahminimce;Bu da işin içinden çıkamaz,yakında affını ister, kalkar o koltuktan ve Bohçasını alır, kaçar gider ülkeden, bir deliğe girer ,kolay kolay da çıkmaz ortalığa...
:he: gülmekten yazabilsem... :he: :he:
Günaydın TÜRK MİLLETİ.:byr::byr::byr::byr:
günaydınlar
Kur sabah yine haraketliydi 13.50'ye doğru hareketlendi dolar,müdahale sonrası 13.10 şu sıralar,altın gr fiatıda 770 olmuştu oda 750-ortalaması dip 650 idi...vala iyi pirim yaptılar yine 11-10 rası alanlar açısından.
İreis milletvekilleriylen oyun oynamayı çok seviyor,onlara her türlü muamele yap gıkları çıkmıyor,zora girdimi atadığı adamı görevden al suçu onlara yükle işin içinden sıyrıl,bakalım bu ne zamana kadar sürdürülebilir,üstelik bu kadar baskıya rağmen meclise geldiğindede kol kanat geriyorlar,yanlız Numan Kurtulmuş bu durumdan rahatsız gibi,diğerlerinin söylemleriylen dedikleri uyuşmuyor,bakalım bu işin sonu neye varacak,zaten bir fire verdilermi çatı çöker gibi.
dövize ihtiyacı olanlarda sanırım yıl sonu itibarı ile açık pozisyonlarını kapamak için alışlara geçtiler son bir kaç gündür
dövizde gene bir arka kapı olayımı var yoksa piyasanın kendi iç dinamiklerindenmi ?
80 er Tonluk kargonun 3 ocak ve 15 ocakta geleceği söyleniyordu.Erken mi geldi acaba ?
Aç kapıyı Mahmut Hoca Kemal Bey gelecekmiş MEB hazırlık yapmış mıdır?Bir de tam öğle yemeği saati yahu !Saat 13.00'te yine dolar kur yapmaz inşallah
Milli Eğitim Bakanı Özer:"Bakanlığımızın kapıları herkese açık. Kamuoyunu yanlış yönlendirerek maksadını aşan, emrivaki şekilde yapılacak görüşme talebini karşılamamız beklenmesin"
Kaynak : Anadolu Ajansı
adam randevu istemiş, cevap vermemişsiniz..eee.. ne oldu şimdi ? emrivakimi oldu nezaketsizlikmi yada başka bir şeymi ?