kar gördünmü değerlendirecen biz uzun vade ile avunuyoruz aşık olmayacan beklenti bitti tahta yapan sattı 290 lardan geri alır acele etmez bir sonraki bilanço mayısta ytd..
Printable View
kar gördünmü değerlendirecen biz uzun vade ile avunuyoruz aşık olmayacan beklenti bitti tahta yapan sattı 290 lardan geri alır acele etmez bir sonraki bilanço mayısta ytd..
bilanço sebebiyle 2 taban yedik gibi oldu. 296 dan 252 ye. yatırımcısını soyacağı haberini veren doas bile bu kadar düşmedi, gerçekten inanılmaz :)
selam herkese bol kazançlar :)
pazartesi info satışı citiden virman gitmiş.. üzdü
Adamlar artık Gesanın kumar kağıdı olduğunu bilmiyorlar mıymış?
yazık ya vaktimize yazık oldu..
Aslında suç bizde. Patronlar dalavereyle kağıt sattığında uyanacaktık. 200-300 arası gitgellerle kumarcılar kazanıyor zaten. Neden yukarıları zorlasınlar.
Astor , alfas bundan daha delikanlı çıktı...
aynen bende katılıyorum şirkete 375milyon para verdiler faizsiz geri kalan 275milyonu hesaplarına aldılar.
yani bilmiyorum belki kızgınım diye böyle düşünüyorum. hisse 400 hedefi varken ve 650 milyonu hisse bıraksalar kısa orta vadede %60 daha da yükselecek iken neden satıp şirkete faizsiz borç versinler..
git sene %35 den borçlan en fazla hissedeki paralarınız da yürüsün gitsin.
belki de başka hesapları vardı. ama 3 defa 300 lerden döndü 175 ve 190 lardan 2 kere döndü yukarı %50 yine kazandılar..
aslında gördük o zamanlar da patronun kurumsal yatırımcıya verdim diyip o kurumsal satıcı ertesi gün malı basmasında bizde bırakacaktık..
gün geçmiyor ki ders almaya devam ediyoruz.
adam kendi öz hissesini satıyor biz satmaya kıyamıyoruz :kahkah: ky işte adı üstünde :kahkah:
bu forumda hiç diger şirketler adına konuşmamayım diyorum ama beni de herkes biliyor artık..
hepsinin faaliyet raporuna baktım Alfası bayadır begeniyorum, son bilançosu da baya iyi geldi ve yatırımlar kapasite arttırımları ile daha da iyi olacak gibi duruyor.
adamlar birde gidip kurumsal olarak astor hissesi almış :) az da olsa kar payı vereceğim diyor. baya baya var.. faaliyet raporları bile gesandan daha özentili..
ne firmalar halka arz oldu bu hikayeyi bile daha önce yaşadım tekrarlıyorum ama odaşta yaşadım 6 ay boyunca her perşembe yukarı cuma aşağı hep izledim. sonrası hüsran.
devre de kestik kesmesek olmazdı :)
yaklaşık 1 yıldır bu kağıdı alır satarım; hiç bu kadar TEPKİSİZ düştüğü başka bir dönem hatırlamıyorum. bi karın ağrısı var ; yakında çıkar kokusu. şahsen full maldayım satmayı düşünmüyorum. ytd
Sözde kötü bilançoyu kullanıyolar başka birşey değil bence, lanet arz gerçekleşse herşey yoluna girecek, bende full üm bugün itibariyle, hayırlısı
her seviyeden zarar ediyorum gesanda. bi astor olamadi
ben onay monay beklemiyorum. insallah yanilirim
Patron satar yabancı satarsa onay falan yoktur boşa hayal kurduk ben. Tam salak.... Zirveden aldim
Grupta da bilanço iyi denmişti demek ki iyi değilmiş:(
Tabana göz dikti.
Düşerken hiç affetmiyor, - 5 den aşşasını düşmekten saymıyor kerata.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradaki en büyük kansızlık spk denilen kurumda, defalarca konuştuk firmanın arzdan gelecek paraya çok ihtiyacı var. buna rağmen ısrarla bizimkini onaylamıyor gidiyor arzdan gelecek bütün parayı cebine indirecek rezil bir patronun, rezil firmasının arzını onaylıyor.
dediğim gibi 1 yıl bu muhabbetler bol bol sürecek gibi o yüzden fevri kararlar almamak adına, zararlarada katlanarak geleceğine güvendiğim için bekleme kararı aldım. global hedeflere yürüdüğüne inanıyorum.
Herkes nasıl rahat ediyorsa planını öyle kursun derim zira bu köprünün ardından çok sular akacak daha.
Şirket iyi haberlerle hisseye destek olmazsa işimiz zor. Yarın da en azından bedelsiz onayı gelmezse sıkıntı
Sanırım bu hafta geliyor bedelsiz veya arz onayı...Dün ve bugünkü hareketler sanki bunun göstergesi....
Ben bir cacık olacağını sanmiyorum bu hafta da ha olacaksa da bu yapılan terbiyesizlik dehil mi
mayısa bir şey kalmadı 1.çeyrek bilançoya 2 ay sabredin
uzuncuyuz 8 aydır gesancı olduk
%60 gesan %40 nakit ytd.
250 üzerinde kapanış yaparsa bilanço satışı diyelim bari 251 falan kapatır umarım 20günlük desteğinin aşağısına kırmaması biraz sinirimizi hafifletir.
avrupa bankalar kriz derken endeks te zor duruyor ziraat destek atıyor yoksa her şey taban olabilirdi.
Bu salakça hareketin altından ya kötü bir şey ya da güzel bir şey çıkacak. Bekleyeceğiz artık...
*Eksun Gıda/Demir: Halka arz bizim için bir hedefti, buradan gelen payların tamamının satılmasıyla brüt 980 milyonluk bir gelir bekliyoruz-Bloomberg HT
şu halka arzlarda da az ara verseler ya 980 milyonluk gelir nedir. bugun ziraat o kadar para ile endeksi tutuyor.
az bıraksınlar şu furyayı gelen giden halka arz oluyor.
bari 20 günlügün üzerinde 251 falan kapatsalar. kötünün iyisi olur diyelim.