Her hissede galip diye diye galip veriyor milletin eline mali devam edin hosunuza gider
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Her hissede galip diye diye galip veriyor milletin eline mali devam edin hosunuza gider
Lanet olsun böyle kağıda istemiye istemiye 2.30 stoploss koymuştum. Maliyet düşürmek için yarısını 2.17 den aldigimi sattım.
2.29 maliyetle aranızdayım arkadaşlar. Herkese bol kazançlar. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde bir hisseye girmeden iyi bir ön araştırma yaparım ancak bu tamamen can sıkıntısı bu aralar çok fazla hisse sattım nakitteyim. Avtur dip oluşumunu tamamlama sürecinde ve ufak tepkiler verecektir. İlk tepkide de behlül kaçar zaten. Ytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Pasta paylaşabilecek varmı? Teşekkürler...😉😉😉
Bakmayali , bu sayfayi iyi dokturmusler ......
Bu hissenin kaderi sadece metroya mi bagli?
2.29 dün destekti bugün direnç oldu orası geçilirse bir kıpırdanma yaşayabiliriz ama avgyo tabana basarsa yine akşama eksi kapatırız. Ytd
Gotururse dua alir goturmezse beddua alir. Ozellikle 7 8 lerden maliyetlenenlerden. Vicdanliysa inancliysa, Allah (cc) korkusu varsa biraz dusunur..
Hayatımda maddi anlamda neyim varsa galibin hisselerinde kazandım bu durumu iyi bilirim ama ölü modundan sonraki küçük hareketlerde destek direnç çalışır. Uzun vade de destekte galip dirençte galip. Ytd
Operasyondan sonra en az 3 yıl geçmemişse sıcak bakmıyorum galibin hisselerine. O yüzden uzun vade de (olumlu-olumsuz) yorum yapmamayı tercih ederim. Ytd
Metro grubunda bi şeyler oli😈😈😈
Tavan istemiyik. Accık ucundan😈😈😈
El atın sarkadaşlar, mefta bizim. Ağam sen de el at😇😇😇
Ben hala bedelli yaklaştıkça artacağını düşünüyorum. Hisse çıktıkça çıkış ivmesi artacak düşüncesinde yım .YTD
Otogarda kacak mazot operasyonu .....
Haberden bilgisi olan var midir ...
Pardon , 10 numara yag .... Mazot a katki olarak satan
5_6 uyanik yakalanmis
Lanet kağıt ne zaman çıkışa geçeceksin
Sen ben satinca
hisselerin yarısı bur da yarısı da vangd orayı satıp hisseleri burada topladık göbegi de avgyo baglı yinede riske girdik. şans ya tutarsa misali
2.25-2.28 yazdıgım emirlerin 2.25 hariç hepisi gelmiş.agyo bu kadar büyük oyun varsa artı ve eksi olarak bize döneçek tarafımız artı rasgele
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/613427
vangd -9.05 patron çıldırmış...............
Hisseler sayılı,birileri ciddi miktarda satmadan zor çıkar 3 tl üzerine...
spk . 2 hafta bitiyor ...., ortalama 3-4 hafta sonra spk kararı yayınlanıyor .....diye biliyorum ...
2.25 ten destek attım canlar. Ytd
ağzıyla kuş tutsa avgy yükselmeden yükselmez göbegimiz avgyo baglı
Sattım 2.45 den tekrar girmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Bedelliye girmek istemiyorum.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avgyo ya girdim biraz ama muhtemelen orada da aynı oyun olacak 2 ye kadar gider onda da bedelli olacak gibi aynı olay.galip bu kadar parayı ne yapcan aga
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0a02893f7.jpg
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
avtur ... sıra sana gelmiş olması lazım ..... silkelen ve zıpla bakalım ....