Niye yapmasın ki baktı pabuç pahalı dolayısıyla tüm tuşlara basıyor Cumhurbaşkanı erdoğan
Printable View
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Temmuz ayında) En düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak." -AA
patron çıldırdı...
ayrica 3.7 millyon memur var ve son donem de cevrem de fanatik akp liler bile dönmeye baslamıstı özellikle son dönemde ise giren tahsilsiz, sınavsız işçilerin maası astronomik olmaya baslanınca
Bir beş yıl daha koltuğu garantiler ise anca TÜİK oranı kadar verir zammı.
Zerre inanmıyorum dediğine.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşük faizle bankalardan ve BES fonlarından borçlanıldı şimdi bolca para dağıtılacak gibi. Dün Nebati bakan arkadaşım aradı istediğinin 4 katını gönderdim diyordu. Borç para ortalığa saçılıyor.
surekli algı yapılan ortam var isci yuzde 45 uzeri zam aldı ama bir de temmuz da yuzde 15 ve enflasyon farkı alacak yine en dusuk işçi maası en dusuk memurunun baya üzerinde olacak dedim ya 20 yıldır sürekli aldı
Asgari ücret 500 dolar, en düşük memur maaşı 1000 dolar olur.
kimse kimseye cebinden bir şey vermiyor sonuç olarak... birine verilecek para yine aynı insanlardan alınıp verilecek...
dolayısıyla maaşların, ekonomik büyüme olmaksızın böyle şişirme bol keseden vaatlerle, 10 binden 20 bine veya 30 bine-40 bine vs çıkarılması bir şey ifade etmiyor... aynı oranda vergi arttıracaksın, her şeye aynı oranda, hatta daha fazla zam gelecek... yarınki 20 bin liranın alım gücü bugünün 10 bin lirasından düşük olacak..
hiperenflasyondan çıkamayan ekonominin kısır döngüsü...
50-100 arası şirketlerden bazıları artıyor
https://i.hizliresim.com/3pbkej8.jpg
Neler oluyor... :drunk:
İnce açıklama yapacak diyorlar
Kılıçdaroğlu'nun 2,5 asgari ücret memur hamlesine güçlü karşılık verildi.
Vob tavan oluyomuş bi de, baksen işe :)
Bu nasıl piyasa shortta kalanları batırdı attılar.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ezik bu Mamince, oy oranı bile yok, şayibelerin adayı:) Sandığa gömülecekti, onun yerine çekildi...
Vay adam kazandı diyen çekildi yav.
İnce helal olsun sana.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk turda Kılıçdar alır gibi.
Sinan oganda çekilsin oldu olacak 🤣 bir soldan bir sağdan şimdi seçim pusulalari dağıtıldı gel muharreme basarsak eveti ne olacak 😂😂
Keşke istifa etmeseydi, bence bu negatif etkiledi Kılıçdaroğlu nu...
Senide yazdım erol abi Bostancı otobüsü bekleyenler listesine
Muharrem İnce kaç milyarlık adammış böyle. Borsayı ayağa kaldırdı maşallah
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muharrem terse yatırdı, borsa gevşiyordu.
Böyük sıkıntı olabilü :)