Tokatlı hapları azalt, halüsinasyonlarin azmis yine 😂
Printable View
Tokatlı hapları azalt, halüsinasyonlarin azmis yine 😂
takip ettiğim grafik haftalıkta artık yukarı diyor.
ben bilmem barım bilir.
Bir de mazlumların yanında olacağım vs diyip insanlarla dalga geçme. Türkistan'da ki din ve kan kardeşlerine aynı desteği gösterdin mi? Ya da dinden bağımsız dünya da zulüm gören her mazlum için konuştun mu? Türkiye içinde ne mazlumlar var ağzını açtın mi?
Bana ne denirse ona inanıyorum ateşli savunuyorum de anlarım. Ama şu her sayfanın yarısını gereksiz isgaliye bırak içi boş şeylerle. Gün içi haber ve analiz var mı diye arada vaktim oldukça girip hızlıca okuyorum. Gereksiz yer işgalini azaltsan iyi olur gerçekten
Erdoğan Almanlar a tarihî ders veriyor....
#THYAO
S&P'den Türk Hava Yolları İçin Kredi Notu Açıklaması:
Açıklamada Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P’nin, Ortaklığın güçlü operasyonel ve finansal performansına dikkat çekerek bağımsız kredi profilini bir kademe yükselterek bb-‘den bb’ye çıkardığı belirtildi. Kredi notu ise B (durağan)’da ülke notu seviyesinde sabit tutuldu.
S&P ayrıca, Ortaklığın 2015 yılında ihraç etmiş olduğu USD cinsi Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikaları’na ait kredi notunu B(sf) olarak teyit etti.
Tokatlı anlatsana su tarihi dersi dinleyelim. Gerçekte olan ne , senin aklın ne kadarını anlamaya yetmiş anlamış oluruz
Bu arada gerçekten borsa ilgili fikrini , gerçekten alakalı haberleri paylaşan arkadaslara teşekkürler. Gün içi isten vakit buldukça buraya bakıyorum ve böyle yorum ve haberler çok faydalı oluyor.
Kısacası, sağolun varolun.
Bence son derece politik cevaplar verdi.
Hatta Hamas'la ilgili çok sert soruya, verdiği cevapta adını bile anmadı.
Burada terör örgütü olarak görmüyoruz demişti.
Ama orada adı bile anılmıyor.
Alman Gazeteci hastaneye kaldirilmis:drunk:
İsrailli ailelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'yardım edin' mektubu
İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamı 42 gündür aralıksız sürüyor. Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin aileleri de sık sık hükümetlerini protesto ederek seslerini duyurmaya çalışıyor. İsrail yönetiminden umduğunu bulamayan aileler, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devreye girmesi için mektup yazdı.
adam süzme salak ... :drunk:
tohatcı git başka yerde kendini tokatla len.
Fatih Altaylı: "Gidiyorlar..."
"Volkswagen Türkiyede üretim yapmak için dev bir fabrika kuracaktı, sonra aniden hiç nedensiz bir şekilde VW yatırımdan vazgeçti.
Honda, İzmitteki fabrikasını kapadı, kapamakla kalmadı, fabrikayı da içindekilerle birlikte sattı ve Türkiyeyi terk edip gitti.
Ford, Türkiyeye yapacağını açıkladığı 1 milyar dolarlık bir yatırımdan vazgeçtiğini bir süre önce açıkladı.
Dün de Türkiyede 112 yıldır faaliyette bulunan BP, Türkiyede yatırımlarını ölmüş eşek fiyatına satarak Türkiyeyi terk etti.
Birkaç yıl önce Londrada bir "charity" yemeğinde tanıştığım bir beyefendiden "Biz Türkiyede iş yapmaya alışkınız ama hukuksuzluk nedeniyle kendimizi güvensiz hissettiğimiz bir dönem yaşamamıştık" yanıtını almıştım.
Bu kadar çok yabancı firmanın, böylesine peş peşe Türkiyeâden çıkması hiç ama hiç hayra delalet değildir.
Sermayeye "Giden gider kalan sağlar bizimdir" diyemezsiniz.
Dediğiniz zaman bir de bakarsınız ki elinizde hiç sağ kalmamış!"
fatih altaylıyı da yarın hapse atabülüle..
fetöden ne bilem dış jihrakcı olmaktan ajan olmak suçlamasından falan filen.
:drunk:
gece gece petrol bulduk ellam bierlerden..
aldıkça almış..
pztesi shortcuları tek barla çizecekler gibi..açılışta
:drunk::drunk:
Demir çelik konusunda sohbet yayını başladı.
https://twitter.com/Sezgindemirel7
Her gece canlı yayında önce AYDINLATMA BOMBALARI ortamı kızıl hale getiriyor.Sonra arkadan binaları yıkan bombalar yağıyor...ve ciğerleri yakarak öldüren fosfor bombası...
4 tarafı ablukaya alınmış..elektirik-suyu olmayan 2 milyon insan her gün 300 kişi öldürülüyor.
Dünya tarihi ilk defa bu kadar kitlesel katliamı CANLI SEYREDİYOR.ve Dünyanı en güçlü devletleri bu katliamı destekliyor..zalime (israile) destek veriyor...
Bu DEHŞETE karşı insanın tepkisel olmaması imkansız...ve bunu unutturmamak için yazmasını anlarım...Ülkemde böyle mazlum mu var?
Tükmenistandakiler içinde aynı tepkiyi gösteririz ..Ama şimdi KATLİAMA UĞRAYAN ve gündem olan bunlar...
Shchols hastaneye kaldırmışlar,çok Acaib gelişmeler:drunk:
FATİH ALTAYLI ya da yazdım...
Herkese , tüm siyasilere,diyanet İB,dindarlara vs...hiddetle yazar..onları yerden yere vurur.
BAHÇELİ: ''Mehmetçik GAZZEYE'',dedi...''AYM kapatılsın,kandil olmuş'' dedi...
Ama günler geçti FATİH ALTAYLI tek kelime-eleştiri yapmadı...
YEMEDİ..:).Dinsizin hakkından imansız gelir,olayı...
100 kaplan gücündeki FATİH haydi BAHÇELİYİ eleştirsin..eleştiremez.Bu dünya böyle kim kime gücü yeterse.
Cenazemiz ise pazar günü öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camii'nden alınarak Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verdi.
METİN UCA son vasiyetinde yakılmak istediğini ifade ediyor...Mevtaya saygı duyulmalı...Adam yakın, diyor, diyanet namazını kılıyor...
Toprağı bol olsun..Ama bu olayda gösterdi ki 61 yaşında özgüveni yüksek bir kişi 3 gün içinde(beyine bir pıhtı) ile ölebiliyor..Bu dünyada en büyük gerçek ÖLÜMDÜR...
Her şeyi yapamazsak ta bazı şeyler yapılabilir.
https://www.dailymotion.com/video/x8ppccs
abka bir devlet görevlisini can korkusundan eleştirememek... zaten basın özgürlüğü ve demokrasinin olmadığının net göstergesidir.
bak biden veya trump için twitterda ne karikatürler ne resimler var.
konuyu yine islama atayize bağlamışsın ama.. gereksiz şekilde ..
ilk önce kendi söylediğine kendini inandır beni bizi değil :))
küfür ve hakeret olmadıkça herkes herşeyi eleştirebilmeli.
TKFEN elindeki bazı binaları ayni sermeye olarak yeni kuracağı şirkete devir ediyormuş. Eksper değeri yaklaşık 3-3,5 milyar TL seviyesinde, ayrı ayrı toplamak gerekiyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1218771
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1218772
TKFEN Piyasa değeri 15,5 milyar TL. %49 halka açık.
Fiyatı artmıyor, ortaklar arsında ele geçirme çabası da olabilir, çok ortaklı bir şirket. Merhum Ali Nihat Gökyiğit terekesi daha netleşmemiş olabilir. 21.12.2023 tarihinde genel kurul olacakmış. Geçen halka açık hisseler örgütlenmişti.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=TKFEN
Bu başlığı şu anda 67 kişi okumaktadır. (5 üye ve 62 ziyaretçi)
çoğu kişi vioptan silinmiş yine anlaşılan..
işlem hacmi vs ölü..
ariston abinin cinlerinide hesaba katarsak 70 anca ederiz :he:
neeee :oleyo:
Benin edindiğim tecrübem cinler vs her şeyi görüyor. Öte yandan kaderinde ne yazıyor ise onun dışına çıkamıyorsun.
İnsanlara görünmeme ve onlara fazla bilgi vermeme talimatı alınmış olabilir. Öbür türlü bize de bilgi verilseydi biz de şöyle yapardık böyle yapardık vs olabilir.
Ben deneysel bir hayat yürüttüğümden ve yalnız olduğumdan bazı şeyleri tecrübe ediyor olabilirim.
o da senin kendi gerçekliğin tabi.. bana bize veya insanlar tarafından gerçekliği ispatlanmış değil.
herkesin gerçekliği farklı.. bana göre cin min yok. o da benim düşüncem ama ispatlarsan tabi başka.
bana göre kainatın kendisi bile var ile yok arasında. kapalı kalmış bir kutunun içinde..
herşey öyle atom altı parçacıklarından tut kainata kadar..
shölinderin kedi ve kutu quantum deneyi gibi.
kutuyu açmadıkça.. gerçeği bilemeyiz.. kedi ya ölüdür ya da diri..
açınca gerçeklik ortaya çıkar.
ama bu aynı zamanda şu demek.. kedi hem ölü hem diri.
tanrı varmı yokmu dan ben varmıyım yokmuyum atoma kadar herşey bu şekilde işliyor.
manifest diziyi çok övdüler bakalım başlayalım...
:drunk::drunk::drunk:
zabaha kadar eğence ...
Ben başkasının inancına karışmam, sana uyduk hepden zarar ettik diyen olur.
Bunlar eskilerin hikayesi, devletlerin uydurduğu şeyler en mantıklı söylem.
devlet sana okulda mezun olduktan sonra memur ol diye yetiştirip kendine köle yapmaktan başka birşey demez.
öyle olmasa dünyanın zenginleri para kazanamaz. kendine hizmetçi ve çalışacak köle bulamaz.
düzen en başından bellidir.
sana din ve inançta verilir....
kendi aklından başka kime veya neye güvenebilirsin ki....
siyasatçilere mi :he: ineğe taparım daha iyi...
Allah akıl ve zekaya zeval vermesin.
Hakan Bayraktar Türkiye'deki hastahanelerde 250 civarında dünyada da 6 bin peygamber, mehdi veya mesih vs olduğunu iddia eden insan var diyordu (rakamlar yaklaşık)
https://www.superhaber.com/kayseride...u-video-471646
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yaşanan olayda kendisinin mehdi olduğunu iddia eden vatandaş, kıyafetlerini çıkartarak sokak ortasında çırılçıplak dolaşmaya başladı.
Kendisini izleyen vatandaşlara mehdi olduğunu öne sürerek çağrıda bulunan çıplak vatandaş "Ben mehdiyim, ben mehdiyim, ben Allah'ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrı. Allah'ın rızası için sizden peşime düşüp gelmenizi istiyorum. Burada benim nefis olarak istediğim bir şey varsa Allah benim burada canımı alsın. Tek istediğim bu" ded
FTSE Endeks değişimleri ekteki gibidir
İşlemler 15 Aralık Seans sonu yapılacaktır.Ama o tarihe kadar da alabilirler.
Mid Cap Alınacaklar
#eupwr #kayse #cwene #klser
Micro Cap Alınacaklar
a1cap #bgcef #forte #fzgly #ktlev #grtrk # atakp
Ftse All Cap Alınacaklar
Ftse Total Cap Alınacaklar
Rakam bana fazla geldi ama paylaşılmış bir haber..
..........................
İKİ DÜNYA DEVİ TARİH VERDİ: TÜRKİYE YE 75 MİLYAR DOLAR GELECEK: (Yeni Birlik)
BNP Paribas ve Deutsche Bank, Türkiye için peş peşe açıklama yaptı. Dünya devleri 75 MİLYAR DOLAR Türkiye için 2024 yılını işaret ederken, BNP GELECEK Paribas raporunda, Türk ekonomisine 75 milyar dolarlık giriş olabileceği tahmininde bulundu
link:
https://x.com/sefa_toptan1/status/17...522375280?s=20
Çiftçi kayıt sistemi yönetmeliği değişmiş, okurken ilginç bir madde gördüm.
Tapu kayıtlarında da uydu görüntüsü var, güncel değil ama oldukça detaylı.
Çiftçi kayıt sistemi daha da detaylı olabilir, tarlaya ne ekildiği veya ne ağacı olduğu görülüyor olması lazım.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0231118-21.htm
<<<<<<<<<<<
MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesine aşağıdaki fıkralar eklenmiştir.
“(7) Taahhütnameye konu araziler, üretim yılına ait uydu görüntüleriyle ya da tespit komisyonları tarafından yerinde kontrol edilir.